- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Sürekli tartılma bence haftada bir tartıl sonuç daha mutlu ediyor. Kabızlık bende de oldu epey sıkıntı verdi çorba iç iyi geliyor olmadı sabah kuru kayısı ye 2 tane zeytinyağı kullan faydası olur inşallah.Günaydın, karatay diyetinde 4. günüm.
84 ile başladım, bu sabah 83,4 idi.
3 öğün yiyorum ben.
Yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum.
Dün ilk defa yürüyüşe başladım. 40 dk.
ekmek ve şeker yok. Karatay'ın önermediği hiç bir şeyi yemedim ama yediklerimin porsiyonları acaba fazla mı diye düşünüyorum.
Biraz da kabızlık başladı maalesef
Facebooktaki karatay grubunda çok erken kahvaltı ediliyorsa 2 öğün yapmanın zor olduğunu söylüyorlardı. O yüzden 2,5 yapiyorlarmis. Aslında şart değil 2 öğün. ZatenKızlarım iki öğün yemenin sırrı nedir acaba
Bügünde olmadı, hafta içi olmuyor!
Yeter sağa sola savrulduğum
Ili gündür proteini azaltayım yağı artırayım derdindeyim birde
Deneyleri askıya alıp eski işe yarayan diyetime geri dönme kararı aldım an itibariyle
Sevgiler
2,5 yaparız korkmayın. Daha erken kalkacagimiz için metabolizma fazla çalışırBen suan tatilde olduğum için 2 öğün kolay oluyor okul açıldığı zaman yapamam ben de. Karatayi bırakıyor musun yoksa?
İlk başladığımda ben de kabızlık yaşadım. Kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı icmemi tavsiye etmişlerdi. Şimdi çok düzenli wc durumum.Günaydın, karatay diyetinde 4. günüm.
84 ile başladım, bu sabah 83,4 idi.
3 öğün yiyorum ben.
Yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum.
Dün ilk defa yürüyüşe başladım. 40 dk.
ekmek ve şeker yok. Karatay'ın önermediği hiç bir şeyi yemedim ama yediklerimin porsiyonları acaba fazla mı diye düşünüyorum.
Biraz da kabızlık başladı maalesef
No, No, NoBen suan tatilde olduğum için 2 öğün kolay oluyor okul açıldığı zaman yapamam ben de. Karatayi bırakıyor musun yoksa?
Aha adım geçmiş
Evet bırakmağğğ, beni de gaza getirceksiniz zaten dahaaaaaNo, No, No
Kafama göre diyet arkadaşları bulmuşken bırakır mıyım hiç?
Ben de ben de ben deeeeCanan Karatay hocamız haberturk de canlı yayında izleyip motive oluyorum :)
Zaman ayırıp yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederiz.Arkadaşlar Karatay diyeti ile benim arkadaşım 20 küsur kilo verdi ve inanın hep yağdan verdi (biliyoruz çünkü sürekli ölçüm yaptırıyordu). Ekmeği kesebiliyorum ama poğaça, waffle gibi şeyleri sevdiğimden yapamıyorum yoksa ben de yapmak istiyorum. Diyetin içinde var mı bilmiyorum ama ince hamur lahmacun ve pizza yiyordu. Hepinize kolay gelsin.
Siz bir de arkadaşımı görseniz, daha da kamçılanırdı isteğiniz. Tabiri caizse evrim geçirdiZaman ayırıp yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederiz.
Yıllardır kilo vermeye çalışırken sağlığımızı ihmal etmisiz, haberimiz yok. Zamanında diyet yapıp kilo verdim ama sağlık problemlerim devam etti. Ama Karatay'a göre beslenince bedenim öyle bir değişim geçirdi ki, yeniden doğdum sanki.
Ama zaman zaman yavaş kilo vermeye insan tahammül edemiyor, şüphe ediyor. Sizin soyledikleriniz iyi bir motivasyon oldu benim için
Tabii o cevizi, proteinleri, güzel güzel peynirleri, köy tereyağlarını almak ve sadece bu tarz beslenmek ucuz değilkavun kokusu ahaha canım ben de az yemedim waffle, pancake nutellayla
Ama en son 1,5 yıl önce
Kendimi yemişlerde fıstık/badem ezmelerinde buldum
Waffle, pancake ucuz mama, artık daha lüks takılıyorum
Sevgiler
Ben de waffle hastasıydım bütün tatlılara hastaydım desek daha doğru olur. Bugün her zaman waffle yediğimiz cafenin önünden geçiyorduk. Eşime dedim 2 buçuk haftadır tatlı yemedim yesem mi bir tane kandırmak için yarısını da sen yersin hepsini yemem dedim :) yok dedi. Bugün az kalsın bozuyordum yani. Kavun kokusu arkadasın kaç kiloydu neler yaptı ne kadar zamanda verdi?Tabii o cevizi, proteinleri, güzel güzel peynirleri, köy tereyağlarını almak ve sadece bu tarz beslenmek ucuz değilAma sağlık harcamaları azalır, bu şekilde dengelenir Şu waffledan bir kurtulsam Bir de yıllarca yemedim yemedim, son 6-7 ayda bağımlısı oldum. Yoksa tatlıyı hiiiiç sevmem. Gudubet şey ya, bunlar hep İsrail'in oyunu Benden de sevgili wafllelar
Ben de waffle hastasıydım bütün tatlılara hastaydım desek daha doğru olur. Bugün her zaman waffle yediğimiz cafenin önünden geçiyorduk. Eşime dedim 2 buçuk haftadır tatlı yemedim yesem mi bir tane kandırmak için yarısını da sen yersin hepsini yemem dedim :) yok dedi. Bugün az kalsın bozuyordum yani. Kavun kokusu arkadasın kaç kiloydu neler yaptı ne kadar zamanda verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?