DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

ben daha önce de dukan yapmıştım 1 ay 5 kilo verdim ama geri ladım hemen bide insan sürekli protein ağırlıklo beslenmekten sıkılıyor bence biz doğru yoldayız ben inanıyorum karataya bu beslenme şekliyle gerçekten insanlar sağlıklarına kavuşuyor ben bu beslenmeyle insülin direncimi kıracağıma inanıyorum doğru yoldayız :)))

Ben de Dukan la 10 kg vermiştim. Geri aldım fazlasıyla
Nedense içimden bir ses pko olmamın nedenini Dukan'a bağlıyor... o dönen çok fazla piliç eti tuketmistim, cahillik işte

LadyInGray maşallah canım senin günlük aldı başını gidiyor
Havaalanında kesin pilli bomba zannederler benim tartıyı
Mutfak tartısıda olmazsa önce büyük tartıya kendim çıkar sonra domatesimle çıkar öyle ölçerim tükettiklerimi ahahah

K kurtluarmut canım Oktay ustanın prğramında dinlemiştim Hoca'yı öğütülmüşü 15 dakıka içerisinde tüketmemiz lazımmış hocanın tercihi öğütülmemiş

ecrin87 kuzu boyum 164 cm popo bölgesinde daha çirkin bir yağlanma var biraz eritmem şart...

Kızlar ömrümüz boyunca karbonhidratlarla olan ilişkimizi değiştirmek istemedikçe diyet hiç tapmayalım daha iyi kendimize metabolizmanıza eziyet etmeyelim hiç al ver al ver nereye kadar
Inanın bana yağlanmanın 70% i az spor çok yemek değil insülini coşturan tahıllar karbonhidratlar
Ben de başlasam tekrar çikolata şeker böreğe ben de çok güzel alırım o ne hallerde verdiğim 14 kiloları
...

bende de göbek ve basen var canım ya sen nasıl 14 kilo verdin çok merak ettim azcık anlatırmısın ?
kesinlikle karbonhidratları fazla tüketmemizden ve hareketsizlikten

merhaba kızlar ben bugün 14 gibi biraz halsiz düştüm bugün yoğun çalıştım ve hafif baş ağrım oldu
4 küçük yulaflı köfte yedim
4 kaşık yoğurt
ve azcık kıvırcık yedim
akşam 7 gibi kabak yemeği ve cacık ve salata yemeyi düşünüyorum

Bu söylediklerin çoooook önemli ceru'cugum ve benim hayatımın kilit noktası. Tiroid problemi olan insanların ortak derdi karbonhidrat bağımlılığı ve tâbi şekerli karbonhidratlar. Ben bazen kendimi alkol ya dahil uyuşturucu bağımlısı gibi hissediyorum. Şekerli bir şeyler yemedigim zaman yoksunluk hissediyorum, moralim bozuluyor, stres oluyorum.....
O yüzden beni rehabilitasyon merkezine alsınlar istiyorum işte

İyi etmişsin, kesinlikle kendini asiri zorlama

Günü kapattım kızlar.
09.00 KKK
14.00 keten tohumu kattığım 1 kase yoğurt+domates salatalık, biraz peynir, 1 bardak süt ( ne yaptım bilmiyorum )
18.30 iki kase Kıymalı kabak, 1 büyük kase cacık.

Günü kapattım kızlar.
09.00 KKK
14.00 keten tohumu kattığım 1 kase yoğurt+domates salatalık, biraz peynir, 1 bardak süt ( ne yaptım bilmiyorum )
18.30 iki kase Kıymalı kabak, 1 büyük kase cacık.
Afiyet olsun cânim bende şuan kabak yedi. 2 kasık yoğurt ve dayanamadım 2 dikim karpuzla günü kapatıyorum yağmur yağmazsa Yürüyüşe çıkmayı planlıyorum

Canım o kadar tatlı istiyor ki bugün anlatamam kızlar sütlaç yaptım eşime normalde hiç sevmem kriz geldi resmen kendimi tuttum ama çok moralsizim. Hatta yüksek gerilim hattı gibiyim eşimin tabiriyle. :)
Menümüde paylaşayım
9 30 kahvaltı
2 rafadan yumurta
Peynir zeytin domates salatalık bir kaç yaprak marul 3 ceviz

15 30
2 bardak ayran

17 30
Kıymalı patlıcan
Domates çorbası içinde bulgur var
Yoğurtlu kabak
Kocaman bir kase zeytinyağlı salata

Bugün böyle akşam çok yedim ve sonuç açım :)

Ben kendim nasıl aştım onu anlatayım
Geçen yıl şubatta başladığımda ben de 4 gün çikolata yemiyordum hafta da 3 gün saldırıyordum
Sonra bakıyorsun kilo ver al ver al yerinde sayıyorsun
Bir de çikolata yiyip yiyip spor salonuna koşmaktan orada canımın çıkmasından bılmıştim o şekeri üzerime yapışmadan yakacağım diye

Ve okumaya başladım şekerin/karbonhidratların zararlarını
Almanca okudum İngilizce okudum Türkçe okudum elime ne geçtiyse okudum ..
YouTube da videolar izledim motive olmak için Canan hoca nın herhalde bütün videolarını ezbere biliyorum ve eline gösterdiği bürün Kitapları okumuşumdur

Şimdi elim varmıyor inan
Onları yiyeyim insülinim coşsun vucudumda pıtır pıtır yağ mı depolansın diyorum
Sonra kilo aldım diye acayip moralim bozuluyor hiç değmez
Sonra yedikten sonra bir uykulu hal mayışma olacak bu da eksik kalsın
Sonra bağırsaklarımda bağışıklık sistemimi çökertecek esen yelden hastalanıp günlük yaşantımdan alı koyacak beni
Sonra gidecek kanımı pıhtılaştıracak kanser hücrelerimi besliycek vs va

değer mi 2 dakikalık ağız zevki için? Değmez valla

Senin yaşadıklarını ben de yaşadım LadyInGray canım. Mutsuzluk, insan kendini kısıtlamış hissediyor herkes yiyor ben uşyemiyorum gibilerinden

Bunlar biliyorsun uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor
O süreçte kendine biraz katı olman lazım iradeli
Bir şeyin tadını unutmak 3 haftanı alırmış ben de 3 hafta yemiycem diye challengler Yaptım kendimle...
o mutsuzluk sinir hali geçiyor zamanla canım
Sabır ve disiplin

Bir de herkes yiyorsa zaten tiplerinden belli oluyor yiyenle yemeyen inan
Ve o bütün yiyenler kışın hastalıktan sürünürken ben onlara hemşirelik yapıyordum
Ve o yiyenler öğle yemeğinden sonra uyuşurmen, sabah yatağa yapışıp kalkamazken uyukuya doyamazken ben Çivi gibi dolanıyorum ortada
Yanı bu olumlu yanlarınıda görmek lazım ...

Canik ben de dün hiç doymadım dolunay fln mı var acaba

C cerulean canım inan ben de yerli yabancı kaynakları çok okudum.
Hatta yüksek lisans çalışmamın içine bile dahil ettim gıda terörü ve kirliliği başlıklar altında. Gel gör ki hala 80 kilonun üzerindeyim. Ama tabi Karatay'ı yeni keşfettim. Bir anda değişmesini beklemiyorum ama şekerle arama yıllardır gereken mesafeyi koyamadim. Koyabildigim gün benim yeniden doğduğum gün olacak...

Biraz da Dukan'a bu yüzden aklım gidiyor. O dönem hiç şeker tuketmemistim. Sanırım hızlı kilo verdiğim için motivasyonum tavan yapmıştı.

LadyInGray canım bu dukan nasıl bir şey? sebzeyle arası nasıl ? Bazen diyorum acaba sebze nin içerisindeki karbonhidrattamı kilo vermeyi engelliyor insülin salgılatıyor

LadyInGray canım bu dukan nasıl bir şey? sebzeyle arası nasıl ? Bazen diyorum acaba sebze nin içerisindeki karbonhidrattamı kilo vermeyi engelliyor insülin salgılatıyor
Dukan'ın sitesi var. Yaş, boy, kilonu giriyorsun sana kaç gün atak dönemi yapman gerektiğini söylüyor, ona göre başlıyorsun. Atak döneminde sadece protein tüketiliyor, yağ çok kısıtlı. Kimi 2 gün atak yapıyor kimi 5 gun. Yulaf kepegi tüketiliyor, lifli bir şeyler olsun diye. Ama yok yani bağırsaklar kilitleniyor. Eğer zaten bağırsak tembelliği varsa, mahvoluyorsun. Sonra seyir dönemi başlıyor. 1 gün saf protein, 1 gün sebze+protein şeklinde. Kaç gün olacağı yine boy ve kilona göre değişiyor. Son olarak da koruma evresine geçiyorsun.

ilk sayfana baktım her hafta 1 kilo vermişsin tebrik ederim seni bende başlasam diyorum onerirmsin egzersiz de yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…