- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi LadyInGray
-
ben daha önce de dukan yapmıştım 1 ay 5 kilo verdim ama geri ladım hemen bide insan sürekli protein ağırlıklo beslenmekten sıkılıyor bence biz doğru yoldayız ben inanıyorum karataya bu beslenme şekliyle gerçekten insanlar sağlıklarına kavuşuyor ben bu beslenmeyle insülin direncimi kıracağıma inanıyorum doğru yoldayız :)))Vücudumuzun dengesi bozulduğu için hasta oluyoruz, bir şeyler tersine gitmeye başlıyor, kolon artışıyla da vücut alarm veriyor
Daha önce okuduğum bir yazıda, tiroid problemi olan kişilerin sayısının çok arttığını, bunun en büyük nedeninin yeni nesil, genetiği değiştirilmiş buğdaydaki gluten olduğu söyleniyordu.
Karatay da bunu söylüyor ve onun beslenme sistemi vücudu onarıyor.
Bazen Dukan yapmaya gidiyor aklım, 1 ayda 5-6 koli birde vereyim diyorum ama Hayır. Bu defa doğru yoldan ayrılmak istemiyorum
Ben de Dukan la 10 kg vermiştim. Geri aldım fazlasıylaben daha önce de dukan yapmıştım 1 ay 5 kilo verdim ama geri ladım hemen bide insan sürekli protein ağırlıklo beslenmekten sıkılıyor bence biz doğru yoldayız ben inanıyorum karataya bu beslenme şekliyle gerçekten insanlar sağlıklarına kavuşuyor ben bu beslenmeyle insülin direncimi kıracağıma inanıyorum doğru yoldayız :)))
bende de göbek ve basen var canım yaLadyInGray maşallah canım senin günlük aldı başını gidiyor
Havaalanında kesin pilli bomba zannederler benim tartıyı
Mutfak tartısıda olmazsa önce büyük tartıya kendim çıkar sonra domatesimle çıkar öyle ölçerim tükettiklerimi ahahah
K kurtluarmut canım Oktay ustanın prğramında dinlemiştim Hoca'yıöğütülmüşü 15 dakıka içerisinde tüketmemiz lazımmış hocanın tercihi öğütülmemiş
ecrin87 kuzu boyum 164 cm popo bölgesinde daha çirkin bir yağlanma var biraz eritmem şart...
Kızlar ömrümüz boyunca karbonhidratlarla olan ilişkimizi değiştirmek istemedikçe diyet hiç tapmayalım daha iyi kendimize metabolizmanıza eziyet etmeyelim hiç al ver al ver nereye kadar
Inanın bana yağlanmanın 70% i az spor çok yemek değil insülini coşturan tahıllar karbonhidratlar
Ben de başlasam tekrar çikolata şeker böreğe ben de çok güzel alırım o ne hallerde verdiğim 14 kiloları
...
LadyInGray maşallah canım senin günlük aldı başını gidiyor
Havaalanında kesin pilli bomba zannederler benim tartıyı
Mutfak tartısıda olmazsa önce büyük tartıya kendim çıkar sonra domatesimle çıkar öyle ölçerim tükettiklerimi ahahah
Bu söylediklerin çoooook önemli ceru'cugum ve benim hayatımın kilit noktası. Tiroid problemi olan insanların ortak derdi karbonhidrat bağımlılığı ve tâbi şekerli karbonhidratlar. Ben bazen kendimi alkol ya dahil uyuşturucu bağımlısı gibi hissediyorum. Şekerli bir şeyler yemedigim zaman yoksunluk hissediyorum, moralim bozuluyor, stres oluyorum.....Kızlar ömrümüz boyunca karbonhidratlarla olan ilişkimizi değiştirmek istemedikçe diyet hiç tapmayalım daha iyi kendimize metabolizmanıza eziyet etmeyelim hiç al ver al ver nereye kadar
Inanın bana yağlanmanın 70% i az spor çok yemek değil insülini coşturan tahıllar karbonhidratlar
Ben de başlasam tekrar çikolata şeker böreğe ben de çok güzel alırım o ne hallerde verdiğim 14 kiloları
...
İyi etmişsin, kesinlikle kendini asiri zorlamamerhaba kızlar ben bugün 14 gibi biraz halsiz düştüm bugün yoğun çalıştım ve hafif baş ağrım oldu
4 küçük yulaflı köfte yedim
4 kaşık yoğurt
ve azcık kıvırcık yedim
akşam 7 gibi kabak yemeği ve cacık ve salata yemeyi düşünüyorum
Sagol canım zaten açlık moduna giriyormuş vücut fazla zorlamamak kazım kurallara uyarak gidersek oldu bu işİyi etmişsin, kesinlikle kendini asiri zorlama
Afiyet olsun cânim bende şuan kabak yedi. 2 kasık yoğurt ve dayanamadım 2 dikim karpuzla günü kapatıyorum yağmur yağmazsa Yürüyüşe çıkmayı planlıyorumGünü kapattım kızlar.
09.00 KKK
14.00 keten tohumu kattığım 1 kase yoğurt+domates salatalık, biraz peynir, 1 bardak süt ( ne yaptım bilmiyorum )
18.30 iki kase Kıymalı kabak, 1 büyük kase cacık.
Bu söylediklerin çoooook önemli ceru'cugum ve benim hayatımın kilit noktası. Tiroid problemi olan insanların ortak derdi karbonhidrat bağımlılığı ve tâbi şekerli karbonhidratlar. Ben bazen kendimi alkol ya dahil uyuşturucu bağımlısı gibi hissediyorum. Şekerli bir şeyler yemedigim zaman yoksunluk hissediyorum, moralim bozuluyor, stres oluyorum.....
O yüzden beni rehabilitasyon merkezine alsınlar istiyorum işte
Canik ben de dün hiç doymadımCanım o kadar tatlı istiyor ki bugün anlatamam kızlar sütlaç yaptım eşime normalde hiç sevmem kriz geldi resmen kendimi tuttum ama çok moralsizim. Hatta yüksek gerilim hattı gibiyim eşimin tabiriyle. :)
Menümüde paylaşayım
9 30 kahvaltı
2 rafadan yumurta
Peynir zeytin domates salatalık bir kaç yaprak marul 3 ceviz
15 30
2 bardak ayran
17 30
Kıymalı patlıcan
Domates çorbası içinde bulgur var
Yoğurtlu kabak
Kocaman bir kase zeytinyağlı salata
Bugün böyle akşam çok yedim ve sonuç açım :)
Dukan'ın sitesi var. Yaş, boy, kilonu giriyorsun sana kaç gün atak dönemi yapman gerektiğini söylüyor, ona göre başlıyorsun. Atak döneminde sadece protein tüketiliyor, yağ çok kısıtlı. Kimi 2 gün atak yapıyor kimi 5 gun. Yulaf kepegi tüketiliyor, lifli bir şeyler olsun diye. Ama yok yani bağırsaklar kilitleniyor. Eğer zaten bağırsak tembelliği varsa, mahvoluyorsun. Sonra seyir dönemi başlıyor. 1 gün saf protein, 1 gün sebze+protein şeklinde. Kaç gün olacağı yine boy ve kilona göre değişiyor. Son olarak da koruma evresine geçiyorsun.LadyInGray canım bu dukan nasıl bir şey? sebzeyle arası nasıl ? Bazen diyorum acaba sebze nin içerisindeki karbonhidrattamı kilo vermeyi engelliyor insülin salgılatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?