DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar herkese merhaba:)Konsantre problemim var odaklanamıyorum ben malesef Bankada çalışıyoruum öğle yemeğini saat 12.30-.13.30 arasında yemem gerekiyıor.Akşam çıkış saatim yaklaşık 18.30 .. Bekarım annemlerle yaşıyoru m ve onlar da tatildeler. Ben de bi düzensizlik oluyor. Ama artık düzene girmek istiyorum:) Boyum 1,73 kilom 74-75 arasında gelip gidiyor.Bugünden itibaren başlıyorum bende düzenli olmaya :) Hafta sonu bol yüzerim ve vücut harekete geçer:))

Tekrar hoşgeldin M Moonauspicios
Aslında çalışıyor olmak daha iyi oluyor çünkü zaman çok hızlı geçiyor.
Akşam çıkmadan önce ayran içebilirsin, böylece yemeğe oturduğunda aşırı acıkmış olmazsın. Kaçta eve varmış oluyorsun?

hoşbulduk canım:) Yaklaşık 19-19,30 gibi evde oluyorum:)

merhaba kızlar ben bugün karataya başladım
kahvaltım
domates ,salatalık ,kırmızı biber ,maydonoz ( zeytin yağlayıp yedim )
peynir ,10 yakın zeytin
1 haşlanmış yumurta yedim
1 çay bardağı kavrulmamış badem
9,30 gibi kahvaltım bitti
11: sade türk kahvesi
bu saat oldu açıkmadım :)
sabah tartıda 64,1 gördü bakalım nasıl gidecek karatay maceram :)
evde ki karpuzu biran önce yok etmem lazım :)
günlük 1 saat yürüyüş var hedefimde :)
acıkır gibi olursam 1 bardak ayran ve 1 avuç badem yemeyi düşünüyor ( 5 saati doldurduktan sonra tabii )
C cerulean canım sabah zor uyanıyorum ki ben karpuz bitene kadar akşam yer yürüyüş yaparım artık :)

Süper bir başlangıç yapmışsın, maşallah!

Eylül ortası tatile çıkıcağım
2 haftalığına..
Çok korkuyorum desem kilo alıp dönmekten
2 hafta dışarda yemek ...
Herşey kontrolüm dışına çıkacak
Kilo almak berbat bir duygu
Tatile hiç çıkmayasım var

Ladycim olabilir bugün hoca da öyle söyledi internetten bir video açmıştım aç kalınca vücut alarm verir diyo aç kalmayın diyo.
Ama ben bu sabah çok mutlu oldum 64.7 gördüm ilk kez 64 lu bir sayı gördüm C cerulean demişti yarın düşecek kilon diye :)

Bugünun menüsünü paylaşayım
9 30
Peynir zeytin ceviz kuru dometesli biberli omlet

12 00
Şekersiz Türk Kahvesi

17 30
Fırında Kıymalı patlıcan
Domates çorbası

2 buçuk litre su

Senin kilon müsait canım biraz kaçırsan bişey olmaz korkma :))

Iyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben bu aksam yemeğim yoktu karataya uygun bir orta boy domates 2 küçük Salatalık doğradım üstüne zeytinyağ Döktüm 2 yumurta haşladım 1 kase yoğurt yedim tıka basa doydum ya şiştim resmen bu arada karpuzzzzz yemedim ki ben ilk günün biraz baş ağrım oldu ama suyla geçirdim )Bugün 2 öpün Yaptım bakalım neler olacak )

Eğer başka birilerinin evinde kalacaksan kontrol biraz zor. Ama otelde kalacaksan kilo bile verirsin, tecrübe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…