- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.130
- 358
- Konu Sahibi LadyInGray
-
hoşbulduk canım:) Yaklaşık 19-19,30 gibi evde oluyorum:)Tekrar hoşgeldin M Moonauspicios
Aslında çalışıyor olmak daha iyi oluyor çünkü zaman çok hızlı geçiyor.
Akşam çıkmadan önce ayran içebilirsin, böylece yemeğe oturduğunda aşırı acıkmış olmazsın. Kaçta eve varmış oluyorsun?
O zaman yemek konusunda planlı olmalısın. Önceden yemeğini yaparsan ya da pratik bir şey planlarsan saat gibi tıkır tıkır diyet yaparsın. Akşamları çok acikinca ayran içmeyi de unutmahoşbulduk canım:) Yaklaşık 19-19,30 gibi evde oluyorum:)
Süper bir başlangıç yapmışsın, maşallah!merhaba kızlar ben bugün karataya başladım
kahvaltım
domates ,salatalık ,kırmızı biber ,maydonoz ( zeytin yağlayıp yedim )
peynir ,10 yakın zeytin
1 haşlanmış yumurta yedim
1 çay bardağı kavrulmamış badem
9,30 gibi kahvaltım bitti
11: sade türk kahvesi
bu saat oldu açıkmadım :)
sabah tartıda 64,1 gördü bakalım nasıl gidecek karatay maceram :)
evde ki karpuzu biran önce yok etmem lazım :)
günlük 1 saat yürüyüş var hedefimde :)
acıkır gibi olursam 1 bardak ayran ve 1 avuç badem yemeyi düşünüyor ( 5 saati doldurduktan sonra tabii )
C cerulean canım sabah zor uyanıyorum ki benkarpuz bitene kadar akşam yer yürüyüş yaparım artık :)
teşekkürler :))) ama şuan azcık baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyorum çok hafif . su içiyorum akşam 7 gibi yemek yiyip günü kapatacağım sabah doğru kahvaltı yaptığım için acıkmadım ki ben :))))))Süper bir başlangıç yapmışsın, maşallah!
leblebi yasak canımÖğlen :
Yeşil mercimek ,
Az bulgur pilavı
Az yoğurt
2 sade türk kahvesi , 2 litre su
Akşam acıkırsam leblebi ,
Yapabilirsem spor :))
teşekkürler :))) ama şuan azcık baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyorum çok hafif . su içiyorum akşam 7 gibi yemek yiyip günü kapatacağım sabah doğru kahvaltı yaptığım için acıkmadım ki ben :))))))
Ayran olabilir, leptin de bozulmamış oluroo ne olabilir leblebi yerine :)
Canım ben Şeyda Coşkun diyeti uyguladığımı sanıyordumYok, acaba Dukan ayarinda bir diyet mi uyguladın acaba diyorum. Son menüden de biraz anlaşılıyor. Aman tanrıııım Dukan bu!
Senin kilon müsait canım biraz kaçırsan bişey olmaz korkma :))Eylül ortası tatile çıkıcağım
2 haftalığına..
Çok korkuyorum desem kilo alıp dönmekten
2 hafta dışarda yemek ...
Herşey kontrolüm dışına çıkacak
Kilo almak berbat bir duygu
Tatile hiç çıkmayasım var
Eğer başka birilerinin evinde kalacaksan kontrol biraz zor. Ama otelde kalacaksan kilo bile verirsin, tecrübe konuşuyorEylül ortası tatile çıkıcağım
2 haftalığına..
Çok korkuyorum desem kilo alıp dönmekten
2 hafta dışarda yemek ...
Herşey kontrolüm dışına çıkacak
Kilo almak berbat bir duygu
Tatile hiç çıkmayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?