DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Maşallah, başlangıç için mükemmel.
Bu şekilde devam edersen, ki bence edersin, kilolar tıkır tıkır gider.
Ben hala 2,5 öğün yapıyorum. Bakalım 2 öğüne ne zaman düşeceğim

C cerulean bu işi çözmüş resmen yaa, bravo. Nasıl da bildi kiloların gidecegini
Tebrikler canım

K kurtluarmut un maşallahı var valla son Menüler bir harika, bir hafif

LadyInGray terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama 4 aydır son 4 kg diye diye dilimde tüy bitti.. Laf var icraat yok ben de!

El bagajımda tartıyla gideceğim tatilde artık Havaalanında kontrolden geçerken ne derlerse bilemiyorum

İlk gün için çok çok iyi maşallah tebrik ediyorum seni en hızlı sen kilo vereceksin heralde.

Maşallah, başlangıç için mükemmel.
Bu şekilde devam edersen, ki bence edersin, kilolar tıkır tıkır gider.
Ben hala 2,5 öğün yapıyorum. Bakalım 2 öğüne ne zaman düşeceğim

İlk gün için çok çok iyi maşallah tebrik ediyorum seni en hızlı sen kilo vereceksin heralde.
teşekkür ederim kızlar ben çok zor kilo veriyorum evlenmeden önce 54 görmezsin son 3 senedir 65 inemiyorum tüp bebek tedavisinde çok kilo aldım bende pko var insülin direnci var ve troidlerim yavaş Çalışıyor onun için zor gidiyor ama Karatayla insülin direncinden kurtulan çok insan var darısı Başımıza inş )bende kendimi bugün 2,5 öğün diye şartlardım azıcık acıktım gibi oldu ama su istiyordur vücut su o dedim valla :) bide bu akşam eşime karpuz kestim sakın ve ağzıma sürmedim salon leptini bozma kızım dedim kendime ve bozmadım çok şükür şimdi uyurken vücut yağ yakacak :))inş bu sefer istediğim kiloya düşerim ( düşeriz )

K kurtluarmut LadyInGray ne semineri kızlar?

ecrin87 canım haydi bakalım buraya yeni bir enerji getir bizi de Ateşle :)

Perşembe
SABAH
- 1 YK kuzu kıyma, soğan, sarımsak, 1 yumurtayla taptığım omlet
- arasına domtiz sardım yedim

ÖĞLE
- 180 gr Fırında pişirdiğim deniz somonu (Allah'ım bu balığa bayılıyorum ya )
- yanına yeşil salata

AKŞAM
- 130 gr fırında deniz somonu
- yeşil salata

Yarın yeşil fasülyeli mamalar var menüde. Çarşamba 54,90 kg gelmiştim, Perşembe 54,20 kg geldim. Allah'ım ne olur ya arkası gelsin...

Sevgiler herkese

Mutfak tartısı da koy, bakalım nasıl tepki verecekler

Okulların açılması ertelendigi için, seminer de ertelenir bence. Çünkü 2 haftadan fazla ek ders ödemesi yapılmıyor ya. Ne güzel oldu di mi?
@cerulean okullarda dersler baslamadan 2 hafta önce biz öğretmenler okullarimizda toplaniyoruz, seminer dönemi deniyor buna. Toplantılar, eğitimler fln oluyor

Tiroid ve pko problemi olunca şeker ve ekmeği kesinlikle kesmek gerekiyor. Bunları kesip, her gün yürüyüş yapılınca kilo çok çabuk veriliyor inşallah.

Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım yoğurda bir tatlı kaşığı keten tohumu ekleyip onu da yedim inşallah bağırsaklarımda 2 gündür tembellik var iyi gelir inşallah. Ogutmedim direk koydum ise yarar mı acaba?

Günaydın canım
Ben de öğütmeden koyuyorum ama sanırım biraz ezilse daha etkili olur. Bir dahaki sefere öyle denersin.

günaydın canım sizde beni ateşleyin ama :)) senin kilon şuan çok iyi ya keşke o kiloda ben olsam boy kaç canım

Tiroid ve pko problemi olunca şeker ve ekmeği kesinlikle kesmek gerekiyor. Bunları kesip, her gün yürüyüş yapılınca kilo çok çabuk veriliyor inşallah.
evet canım inş. istediğimiz kiloya düşeceğiz zaten doktor pko inslün direnci yapıyor insülin direncide troid yetmezliği bunlar bağlantılı diyor

merhaba kızlar hepiniz hayırlı cumalar
bugün ki menüm
domates salatalık kırmızı biber üstlerine zeytinyağ gezdirdim
10 yakın zeytin
2 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
1 çay bardağı çiğ badem :)
elimde şuan sadece badem var ceviz ve fındık da alacağım inş :)

Her gün yiyor musun? Aç karnına mi tok karnına mi daha etkili oluyor?
Haftada birkaç kez yiyorum. Benim hiç problemim yok wc konusunda ALLAHA ŞÜKÜR. Çok çektim zamanında.
Sabahları aç karna içtiğimiz z.yağı da çok iyi geliyor bence.
Ben sabah 5 gibi tiroid ilacımı alıyorum. 7.30 gibi büyük bir bardak su içiyorum, 400 ml. Kahvaltıdan 5 dk önce de 1 yemek kaşığı hakiki z.yağı içiyorum. Rutinim böyle

Peynir?

evet canım inş. istediğimiz kiloya düşeceğiz zaten doktor pko inslün direnci yapıyor insülin direncide troid yetmezliği bunlar bağlantılı diyor
Vücudumuzun dengesi bozulduğu için hasta oluyoruz, bir şeyler tersine gitmeye başlıyor, kolon artışıyla da vücut alarm veriyor
Daha önce okuduğum bir yazıda, tiroid problemi olan kişilerin sayısının çok arttığını, bunun en büyük nedeninin yeni nesil, genetiği değiştirilmiş buğdaydaki gluten olduğu söyleniyordu.
Karatay da bunu söylüyor ve onun beslenme sistemi vücudu onarıyor.
Bazen Dukan yapmaya gidiyor aklım, 1 ayda 5-6 koli birde vereyim diyorum ama Hayır. Bu defa doğru yoldan ayrılmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…