ben bi tane arıyoduuum ama iki tanede çok iyi olabiliiiiiiiiir :) o zaman sizcede kabulse başlayalım yarııın :) şuan diyetteyim ben gerçide ortak bi diyetle başlayabiliriiz :) okula zayıf gidip herkesi şaşırtmak istiyorum
ben bi tane arıyoduuum ama iki tanede çok iyi olabiliiiiiiiiir :) o zaman sizcede kabulse başlayalım yarııın :) şuan diyetteyim ben gerçide ortak bi diyetle başlayabiliriiz :) okula zayıf gidip herkesi şaşırtmak istiyorum
Benim de isteğim okulda herkesi şaşırtmak.yaklaşık 1 ay 10 gün kadar var sanıyorum. bu süre içinde müthiş zayıflarız bence
Bu arada boylarınız kaç?
Ben 155:26:
çok feci bir durum ama benimde 1.55
çok feci bir durum ama benimde 1.55
bende katılıyorum kızlar ben 26 yaşındayım 92 kilodan 87.80 düştüm şuan halen devam ediyorum kolay gelsin hepimizeee
Benim de isteğim okulda herkesi şaşırtmak.yaklaşık 1 ay 10 gün kadar var sanıyorum. bu süre içinde müthiş zayıflarız bence
Bu arada boylarınız kaç?
Ben 155:26:
aynen bencede hele bir zayıflayayım şu günler geçsin :)Biz tombiş tavuklarız
Ama çıtırdayınca çok tatlı olucaz bence
güzelmiş gitmen iyi. sağlıksız bir şekilde kilo vermek hiç ii değil :) diyetisyeninin tavsiyeleri neler?1.60 beniiim. diyetisyene gittim zaten o diyet listemi uyguluyorum bende :)
bende katılıyorum kızlar ben 26 yaşındayım 92 kilodan 87.80 düştüm şuan halen devam ediyorum kolay gelsin hepimizeee
Biz tombiş tavuklarız
Ama çıtırdayınca çok tatlı olucaz bence
kızlar okyormusunuz ne okuyorsunuz anlatın bakalım :)
aynen bencede hele bir zayıflayayım şu günler geçsin :)
geçmişte yaptığımm hataları bir daha yapmıcam zayıflayıp o kiloda kalcam :)
kızlar okyormusunuz ne okuyorsunuz anlatın bakalım :)
Balıkesir üniversitesinde restorasyon okuyorum ben :) zaten aldığım kilolarda hep oradaan şişman bi çocukluk ergenlik geçirdim ama okula başladığımda 68 kiloydum,92 kilo bile oldum
Umurım hepimiz mutlu olacağımız kiloya en doğru zamanda ulaşırız. Bu kez bende hatalarımdan dersimi aldım, asla başa dönmiycem
Ben daha minnakım.11. sınıftayım daha
annem hep tombul kelebek derumarım okula kadar çıtırdayabiliriiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?