canım senin için erken daha inş. bir an önce kurtulursun ve bizim yaşımıza geldiğinde incecik bir kız olursun inş.:)
Kızlar tanıştığıma memnun oldum.Şimdi çıkmam gerek.Görüşürüz
Teşekkür ederim.o günleri öyle bekliyorum ki anlatamam :)
bende karabük üni.de iktisat okuyorum.
aslında çoçukluğum zayıftı. bademcik ameliyatından sonra kilo almaya başladım geçen sene gördüğüm 89 kilodan sonra birde hoşlandığın bir çoçuk vardı onun aşkıyla 76 kiloya indim sonra çocuğu unutunca kilo aldım tekrar şimdi kilolarla savaşa devam :)
Kızlar tanıştığıma memnun oldum.Şimdi çıkmam gerek.Görüşürüz
bende geçen sene aşkla 80 kilodan 68e indim ama lanet üni hayatı bana kiloları geri verdi
ahh gençliğim ah kendimi yaşlanmış hissettiim. insan büyüdüğünün farkına varmıyor. sana tavsiyem dolu dolu yaşa hayatı ama yediklerine dikkat ederek.. yağlı şeyler yeme, şekerli şeyler yeme, kuru yemiş yeme fındık fıstık, gazlı içeçek içme:)
çok canın istiyorsa birer lokmam al git kenara otur.
oruç tutuyor musun ?
senin diyetin nasıl?
görüşürüz cnm
canım ne kadar kötü durum bilirim allahım tam bir işkenceKilolarım izin vermiyor ki.. Çıtı pıtı arkadaşlarımın yanında ben tombul tavuk. En yakın arkadaşım beraber alışverişe gitmek için yalvarıyor resmen ama ben alışverişlerimi hep tek yaparım.çünkü kabine girdiğimde 'hadi çık nasıl olmuş göreyim' dediklerinde 'olmadı' demek çok utanç verici,kırıcı..
Eğer zayıflarsam gerçek anlamda yaşayabilicem. Çünkü şuan sadece nefes alıyorum..
uyguladığım diyete gelirsek şu şekilde
sabah
2 dilim ekmek,1 dilim beyaz peynir,yumurta(omlet-menemen),mevsim yeşillikleri,domates,salatalık
ara
1 meyve
öğle
Bol salata(1tk yağ ile)
6-7 yksusuz sebze yemeği veya 4 köfte veya 2 bagetveya 1,5 kepçe susuz kurubaklagil
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt
ara
3 yemek kaşığı corn flakes + 1 çay bardağı süt
veya
1 su bardağı süt
1 meyve
veya
1paket k-flakes kraker+ yeşil çay
akşam
öğle ile aynı.
ara
2 meyve
yarın diyetisyene gidicem bakalım 15 günde ne kadar kilo vermişim. Pek ümitli değilim gerçi iftar davetlerini bilirsiniz ipin ucunu kaçırdım da kaçırdım :18:
hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kiloları benimde 13kilom var. sonrası kolay :)25 yaşında 82 kiloyum. 20 kilo gitmesi gerekgüçlü olun kızlar!
canım ne kadar kötü durum bilirim allahım tam bir işkencebende tek giderim alışverişe yada yeni birşey almam
diyet listen hayet güzel canım. bende yazarım diyet listemi ama bnm ki çok kalabalık valla nasıl yenir bilmiyorum.
canım ben ramazanda pek bir yere gitmedim gittiğim yerdede listeme uyanları yedim uymuyorsa hiç birşey yemedim kafanda kuralcı olman gerek bence zayıflamak istiyorsan :)
hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kiloları benimde 13kilom var. sonrası kolay :)
25 yaşında 82 kiloyum. 20 kilo gitmesi gerekgüçlü olun kızlar!
ben bazen alışverişe bile gitmiyorumistediklerim oluyo olsada bi yerden fışkırıyo :/
merhaba arkadaşlar.yaşım 20,yani eylülde 20 olucak =) 1.71-1.72 boyunda 71 kiloyum.şu ramazan beni bitirdi.kilo veremedim ramazan boyunca =( 21 eylül doğum günüm,doğum günüme kadar 60 olmak istiyorum =(
13 demişimde malesef 17 haha olsun onuda veririm ben hepsini vericem incecik olcamcanım ne kadar kötü durum bilirim allahım tam bir işkencebende tek giderim alışverişe yada yeni birşey almam
diyet listen hayet güzel canım. bende yazarım diyet listemi ama bnm ki çok kalabalık valla nasıl yenir bilmiyorum.
canım ben ramazanda pek bir yere gitmedim gittiğim yerdede listeme uyanları yedim uymuyorsa hiç birşey yemedim kafanda kuralcı olman gerek bence zayıflamak istiyorsan :)
hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kiloları benimde 13kilom var. sonrası kolay :)
canım ne kadar kötü durum bilirim allahım tam bir işkencebende tek giderim alışverişe yada yeni birşey almam
zayıflayınca bir sürü yeni cici alcam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?