Diyet kardeşi arıyoruuum :)

Teşekkür ederim.o günleri öyle bekliyorum ki anlatamam :)

ahh gençliğim ah kendimi yaşlanmış hissettiim. insan büyüdüğünün farkına varmıyor. sana tavsiyem dolu dolu yaşa hayatı ama yediklerine dikkat ederek.. yağlı şeyler yeme, şekerli şeyler yeme, kuru yemiş yeme fındık fıstık, gazlı içeçek içme:)
çok canın istiyorsa birer lokmam al git kenara otur.
oruç tutuyor musun ?
senin diyetin nasıl?

görüşürüz cnm

Son düzenleme:

bende geçen sene aşkla 80 kilodan 68e indim ama lanet üni hayatı bana kiloları geri verdi

Kilolarım izin vermiyor ki.. Çıtı pıtı arkadaşlarımın yanında ben tombul tavuk. En yakın arkadaşım beraber alışverişe gitmek için yalvarıyor resmen ama ben alışverişlerimi hep tek yaparım.çünkü kabine girdiğimde 'hadi çık nasıl olmuş göreyim' dediklerinde 'olmadı' demek çok utanç verici,kırıcı..
Eğer zayıflarsam gerçek anlamda yaşayabilicem. Çünkü şuan sadece nefes alıyorum..

uyguladığım diyete gelirsek şu şekilde

sabah
2 dilim ekmek,1 dilim beyaz peynir,yumurta(omlet-menemen),mevsim yeşillikleri,domates,salatalık

ara
1 meyve
öğle

Bol salata(1tk yağ ile)
6-7 yksusuz sebze yemeği veya 4 köfte veya 2 bagetveya 1,5 kepçe susuz kurubaklagil
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt

ara
3 yemek kaşığı corn flakes + 1 çay bardağı süt
veya
1 su bardağı süt
1 meyve
veya
1paket k-flakes kraker+ yeşil çay

akşam
öğle ile aynı.

ara
2 meyve

yarın diyetisyene gidicem bakalım 15 günde ne kadar kilo vermişim. Pek ümitli değilim gerçi iftar davetlerini bilirsiniz ipin ucunu kaçırdım da kaçırdım :18:

canım ne kadar kötü durum bilirim allahım tam bir işkence bende tek giderim alışverişe yada yeni birşey almam
diyet listen hayet güzel canım. bende yazarım diyet listemi ama bnm ki çok kalabalık valla nasıl yenir bilmiyorum.
canım ben ramazanda pek bir yere gitmedim gittiğim yerdede listeme uyanları yedim uymuyorsa hiç birşey yemedim kafanda kuralcı olman gerek bence zayıflamak istiyorsan :)

25 yaşında 82 kiloyum. 20 kilo gitmesi gerek güçlü olun kızlar!
hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kiloları benimde 13kilom var. sonrası kolay :)

ben bazen alışverişe bile gitmiyorum istediklerim oluyo olsada bi yerden fışkırıyo :/

merhaba arkadaşlar.yaşım 20,yani eylülde 20 olucak =) 1.71-1.72 boyunda 71 kiloyum.şu ramazan beni bitirdi.kilo veremedim ramazan boyunca =( 21 eylül doğum günüm,doğum günüme kadar 60 olmak istiyorum =(

merhaba arkadaşlar.yaşım 20,yani eylülde 20 olucak =) 1.71-1.72 boyunda 71 kiloyum.şu ramazan beni bitirdi.kilo veremedim ramazan boyunca =( 21 eylül doğum günüm,doğum günüme kadar 60 olmak istiyorum =(

merhaba, hoşgeldin canım :) yaşıt sayılırız 2 ay gibi bir süre ar sanırım 10 kilo olmasada yinede azimle kilo verebilirsin. yine herkese söylediim gibi diyetisyene gitmeni önerrim :)

13 demişimde malesef 17 haha olsun onuda veririm ben hepsini vericem incecik olcam

canım,şimdi burda diyetisyen bulmak zor bi iş.hani pek güvenmekte olmuyor.burda derken yani Azerbaycanda.evet 46 gün var doğum günüme.haklısın qaliba,10 kilo zor olur.amma 7 kilo veririm bence rahat.yani inşallah.hepimize kolay gelsin.siz spor ne yapıyosunuz?ben mesela sahurdan sonra 1,5 saat yürüyorum.bi de iftardan önce 45 dakka eliptik.iftar da malesef 21 00dan sonra olduğu için(ilk başlar 21:30lardaydı,şimdi 21:07) her yediğim yağ şeklinde depolanıyor =( ramazan bitsin,kilolar gitsin =D hadi kolay gelsin.bi de tartıyla ilgili sorum var?bende tefal body signal.dwn ak.am iftardan önce 69.8 gösterdi,bu sabah sahurdan sonra 71.tartı bozuk mu diye çok merak ediyorum.amma yani öyle ucuz bi şey de değil hani.60 manata almıştım.150 lira yani.anlamıyorum neden böyle yapıyo bu tartı =(

harfiyen uygula zamanla azaltıcak diyetisyen zaten listeni :)
zayıflayınca bir sürü yeni cici alcam kendime

Hele ben bi zayıflayayım mağazalarda kıyafet bırakmıycam

İyi akşamlar kızlar.Bugün yaptıklarınızı paylaşmamışsınız pes etmediniz değil mi bugün diyetisyenime gittim 15 günde 3,5 kilo vermişim.71.1 kilo ile karşınızdayıımBekle beni 60lar sonra 50ler sonra 40 lar 40lar? töbe töbe kaptırdım gidiyorum

Kızlar kızlaaar bana da fikir verin Ama öncelikle hepinize kolay gelsin, inşallah istediğiniz kiloya azminizi kaybetmeden düşersiniz. :) Yaşım 21, boyum 155, kilom 62. Hatta son iki haftadır kilo almış bile olabilirim ama tartılma imkanım yok, evde değilim şu an. Ben kendi kendime diyet yapamıyorum ya en fazla 2 hafta uyuyorum, sonra başlıyorum yine löpür löpür yemeye Acaba diyetisyene mi gitsem diyorum. Denetleyen biri olursa belki disiplini sağlarım. Ama siz diyetisyenden yardım alanlar olarak bu konuda ne diyorsunuz, sizce de gitmem iyi olur mu? Ailem "saçmalama tut boğazını, ne gerek var" diyor da. :) Ben de sizin gibi okul açılana kadar biraz kilo vermek istiyorum. Off hayat ne zor ya. Kilolu olmak ne zor. Kilo almaya musait bir yapıya sahip olmak ne zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…