diyet kardeşliği

Kizlar silkelenip kendimize gelelim.
Kaptanlarimiz o kadar emek verdi bizler icin.
Neyi yemeliyiz ne cis cos bunlari ogrettiler.
O kadar emekleri var ustumuzde.
Eminim okuyorlardir burayi ne olur onlari utandirmayalim.
Emeklerini heba etmetelim.
Ausencia ve @MiuLega ya saygimdan sevgimden yiyemiyorum .
Gecen esimle oglum biseyler yiyorlar aksam saat 8 midem gurluyor ama yemedim yiyemedim.
Yutkundum gozumden yas dustu ama yemedim.
Suyumu ictim.
Onlar yedikce suyumu ictim.
Ne olur kendimize gelelim.
Olan olmus bugunden sporlarimiz suyumuz menumuz cok cok guzel olsun.
Ben inaniyorum yapariz.
Surda martta ne kaldi.
Sapka cikti kel gorundu olacak yazliklari giymeye baslayinca

Lutfen lutfen.....))(

Haklısın canım aynen öyle yaz geliyor tatil olacak deniz olacak gezmeler olacak efil efil gezmek giyinmek dururken kapatmaya mı çalışacağımbende 3 akşamdır süt yulaf falan tüketiyorum aynı rakama düşeyim diye bu bizim elimizde ne doğru ne yanlış herkes biliyor
begum75 nehirnil111

Kızlar benide spor grubuna ekler misiniz

Tabi ki kuzum ekliyorum ben hemen başlayalım süperstarlardan

Ay kızlar okumaktan yazamıyorum @eflalim gelmis canım benim hepimiz aynı dıygulardayuz inan zamanla toparlanacagız bence mıu da bize dayanamayıp gelecek zaten hepimizin derdı bu guzel grup ve bu kardeşlik bagu arkadaşlarımızın olmayışı hepimizin bir yanını eksik bırakıyor ama yavas yavas toparlanacagız canım sende dinlen biraz kafanı topla zaman hepimize ilac olur Insallah

Nare83 kuzum gecen geçti olan oldu bugun start ver hepimiz aynı durumdayız kuzum ama toparlanmam iz lazım boyle devam etmek bizi mutsuz etmekten baska bir ıse yaramaz

Canım yanlış oldu sanirim kilo almak isteyenler değil zayıflama günlüğü burası bu ne yaaaa o akşam yenilenler sana sabah en az +1 getirmiştir
Kızlar begüşş 3 DİLİM BAKLAVA VE TOPLAMDA 5 DİLİM EKMEK TEREYAĞI REÇELDE VAR DAHA NE OLSUUNN
Begus kız sayamadı bile ya düşün artık 4 dilim ekmek artı 3 dilim yumurtalı ekmek

ağzına sağlık canım iyi dedin

ayy sayamamışım bile ya

sporda yapınca +300 de kaldı
bugün daha güzel olacak söz

Kızlar perşembe çarşamba detoks ama cumartesi yine artı demekki bu detokslar pek ise yaramiyir
Bence detoks kilo duraklamaya girdiğinde yapılmalı bana göre tabi önemli olan hep aynı düzende sağlıklı yavaş yavaşta olsa sağlam kilolar vermek canım hem vücut dengesi şaşmaz hem de sıkılmayız Çok kaçırdığımızda tabi az yeriz ama sürekli detoksa başvurmamalıyız bu sağlıklı değil sonra normal yemeye başladığında vücut hemen geri alıyor kendimde deniyorum öyle

Canım ya tabiki normal düzenimizde vermeliyiz ve kesin vermeliyiz yaza kadar vermek istiyorum tatil var yeni kıyafetler alacağım ins artık giyecek hicbirseyim yok

benim menüden sonra böyle bi yazı bekliyodum
diyecek sözüm yok herkes çok haklı

Ortada o kadar liste döndü, düzeltmedin ki akşam düzeltirim kuzu

tabi tabi sen bi haftada kaç kilo verdin de bakim bi bana
Daha tartılmadım canım cumayı bekliyorum
Ben detoksa başlasam -1000 deydim cankm gerisini sen düşün bebeğim günde 4 saat spor yaparımmm hee hafife alma sağlamkmdır bakma şu anada bunun için yapmıom sadeve lesli oda temposuzz
Bilirim bebişim bilirim. Yaptığın sporlardan haberim var. Ama ben o kadar vakit ayıramıyorum. Günlük 40-45 dk yapsam bana yeter.
Begüş 7 dilim ekmek diyorsun , 3 baklava diyorsun ve dahası...
Sporun güzel amma ve lakin menüsü de toparlamalısın. Bugün güzel bir menü bekliyorum sendwn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…