bi küçük köşe yemiştim minnacık 3-4 lokmalıkCekirdek neyse de ekmek olmamis hic olmamismiu gorunce canevinden vurulacaktir
Ye kız atın ölumu arpadan olsunbi küçük köşe yemiştim minnacık 3-4 lokmalık
tam 89 çıktım.+900üm
Aysegul benimki canomm hic sakinca gormuyom inanKızlar ismini kullanmakta sakınca görmeyen yazabilir mi?öyle daha samimi geliyor bana..
Kızlar ismini kullanmakta sakınca görmeyen yazabilir mi?öyle daha samimi geliyor bana..
CocoooooooooooYe kız atın ölumu arpadan olsun
Kahvalti yaptim suan canoommm tartida 55 falanimdir herhalde.hem ben mezunum yaHulyacim ben fatma
Cocooooooooooo
Sen kaç kilosun tarti ver hemen
Aysegul benimki canomm hic sakinca gormuyom inan
Hulyacim ben fatma
Cocooooooooooo
Sen kaç kilosun tarti ver hemen
Ben de mezunum gevşeyip kilo mu alalım? Biz kilo verdikten sonrası için örnek olmayacak miyiz coco???,Kahvalti yaptim suan canoommm tartida 55 falanimdir herhalde.hem ben mezunum ya
İçim buruk,içimden hiç yazmak gelmiyor
Almam hepfitim merak etme 52 küsürle mezun olmustum.55 e kadar cikabilirim mium oyle dediydi.ama suan 55 degil 54 veya 53.8 olarak devam ediyom.Ben de mezunum gevşeyip kilo mu alalım? Biz kilo verdikten sonrası için örnek olmayacak miyiz coco???,
Gunaydin nevooommGünaydın
Sudan cikmis balik gibiyiz dimi.en azindan aus abla geleydiİçim buruk,içimden hiç yazmak gelmiyor
Gelse de az iyi olduğunu bilseydik,Onun ,Miunun kızların kötü olduğunu bilmek,insanı daha çok dibe çekiyor.Sudan cikmis balik gibiyiz dimi.en azindan aus abla geleydi
Deynebim bu grup dağılırsa ciğerim parçalanır, herkes döner umarımİçim buruk,içimden hiç yazmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?