diyet kardeşliği

Merhabalar kızlarr
Çevrim dışı girip son mesajlarda 7. Takıma baktım kapanmış. Nasıl kötü oldum anlatamam.
Sürekli yeni mesajlara bakıyorum bi işaret arıyorum hiç yok boğuluyodm resmen.
Giriş yaptım buraya etiketlendiğimi gördm nefes aldğmı hissettm resmen...

Hoşgeldin kuzum

Dün gece canım 3 kadar uyuyamadım sınıftan atılmış öğrenci gibiydik ilk geldiğim gün heyecanlarim edindiğim dostlar bu kadar kilom cuma heyecanlarim cok üzüldüm gerçekten
Bende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünüm Aus Miu ve diğer canlarım herkesi yeniden geri istiyorum ben Ördeği vurmadan nasıl duracağım of nasıl alışacağım Takımımızı bırakamayız böyle karmakarışık bir haldeyim
tam 89 çıktım.+900üm

Mali fırsattan istifade yedin mi Bende dün duysam yerdim haa bugün yiyesim var ama yemeyeceğim yemeyeceğiz bu sular durulacak inşallah geri gelecekler öyle umut ediyorum başka seçeneği düşünmek dahi istemiyorum

Daha mesajların hepsini okuyamadım sabah yoğunluğundan ama acayip üzgünüm kırgınım yorgunum şimdiden beynim yoruldu vicdanım sızlıyor bu yarayı nasıl atlatıp nasıl toparlayacağız herkesi geri istiyorum ben ya biz kocaman bir aileyiz böyle olmamalı

bizde geri istiyoruzz arkadaşlarımızııı gelirler inş

takımı okurken kendimden geçmişim hatırlamıyorum en son herif dayanamadı dedi hatun hayırdır sen diyeti mi bozuyon.dedim yok bugün stresliyim yarın tekrar toparlarım kendimi.üzülme kuzum gelirler inşallah.bizim burda devam ettiğimizi görünce gelicektir kızlar

Sayfaları bitiremedim burada kendimi yedim yemin ederim Bende geleceklerine inanıyorum bizi bırakmazlar

başta kaptaniçelerimiz olmak üzere çok kırgın ve yorgunlar öfkeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…