Tahmin edebiliyorum.Benim bile kısa sürede böyle olduysa.Bir de derler sanal ortam.Aniden oldu herşey,hala üzerimdeki şok ,şaşkınlık gitmedi.deynepnaz bogazimda yumrukla dolasiyorum kokay kolay gecmiycek
Valla mali anlamadim ne oldugunugeldin mi kıss
arada kaynadın sen de işteValla mali anlamadim ne oldugunu
Birden griye dondum
Kendi istegi uzerine uyelik iptali hatasini verdi
Boyle bi talebimde yoktu
Bilemedim
Bu son mesajım diyen herkesi, takıma son msj değil üyelik iptali gibi yaklaştılarValla mali anlamadim ne oldugunu
Birden griye dondum
Kendi istegi uzerine uyelik iptali hatasini verdi
Boyle bi talebimde yoktu
Bilemedim
Bu son mesajım diyen herkesi, takıma son msj değil üyelik iptali gibi yaklaştılar
Hoşgeldin kuzumMerhabalar kızlarr
Çevrim dışı girip son mesajlarda 7. Takıma baktım kapanmış. Nasıl kötü oldum anlatamam.
Sürekli yeni mesajlara bakıyorum bi işaret arıyorum hiç yok boğuluyodm resmen.
Giriş yaptım buraya etiketlendiğimi gördm nefes aldğmı hissettm resmen...
Bende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünümDün gece canım 3 kadar uyuyamadım sınıftan atılmış öğrenci gibiydik ilk geldiğim gün heyecanlarim edindiğim dostlar bu kadar kilom cuma heyecanlarim cok üzüldüm gerçekten
tam 89 çıktım.+900üm
bizde geri istiyoruzz arkadaşlarımızııı gelirler inşBende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünümAus Miu ve diğer canlarım herkesi yeniden geri istiyorum ben Ördeği vurmadan nasıl duracağım of nasıl alışacağım Takımımızı bırakamayız böyle karmakarışık bir haldeyim
Mali fırsattan istifade yedin miBende dün duysam yerdim haa bugün yiyesim var ama yemeyeceğim yemeyeceğiz bu sular durulacak inşallah geri gelecekler öyle umut ediyorum başka seçeneği düşünmek dahi istemiyorum
takımı okurken kendimden geçmişim hatırlamıyorumBende kolay kolay uyuyamam böyle yumruyla dolaşıyorum şuanda dilim ne yazmaya ne konuşmaya yetiyor çok üzgünümAus Miu ve diğer canlarım herkesi yeniden geri istiyorum ben Ördeği vurmadan nasıl duracağım of nasıl alışacağım Takımımızı bırakamayız böyle karmakarışık bir haldeyim
Mali fırsattan istifade yedin miBende dün duysam yerdim haa bugün yiyesim var ama yemeyeceğim yemeyeceğiz bu sular durulacak inşallah geri gelecekler öyle umut ediyorum başka seçeneği düşünmek dahi istemiyorum
Dağılmamalıyız bu aile kolay kurulmadı zarlar kötüyken de elimiz kötüyken de oynamasını bileceğiz birlik olacağızbizde geri istiyoruzz arkadaşlarımızııı gelirler inş
Sayfaları bitiremedim burada kendimi yedim yemin ederimtakımı okurken kendimden geçmişim hatırlamıyorumen son herif dayanamadı dedi hatun hayırdır sen diyeti mi bozuyon.dedim yok bugün stresliyim yarın tekrar toparlarım kendimi.üzülme kuzum gelirler inşallah.bizim burda devam ettiğimizi görünce gelicektir kızlar
başta kaptaniçelerimiz olmak üzere çok kırgın ve yorgunlar öfkelilerDağılmamalıyız bu aile kolay kurulmadı zarlar kötüyken de elimiz kötüyken de oynamasını bileceğiz birlik olacağızDurulunca gelecekler inanıyorum herkes çok sinirli kırgın kızgın farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?