tamam canımCanım lütfen işimize bakalım muhatabımiz birbirimiz olalım kurmak değil niyetim ama dün cok uzulduk yadamayalim birdaha
5 te 5 yapacağım Fatma'm 5 gün şok diyet 2-3 kg atayım..bu sefer veririm inşallah haşimoto için hap içiyorum vücudum düzene girdi şükür...düzenli diyet yaptığımda oluyor fatmam ekimde 7 kg yi sağlıklı diyetle verdim hiç şok yapmadım..
Evet Fatma'm aldım başımı gittim resmen..dün pantolon belimi sıktıTamam canım biraz ver moral olsun ama şok diyet yapıp normale geçince alabilirsin diye dedim ama sen vücudunu en iyi tanirsin
Evet Fatma'm aldım başımı gittim resmen..dün pantolon belimi sıktıcumaya kadar braz vereyim..kıyafetlerim olsun hiç değilse..
Büyük bir şoktayım mesajları okuyarak gelmeye çalışıyorum. Evimde perşembeden beri internet yok dolayısıyla cumartesi sabah gelmiştim sonra bir daha girmedim ve bu sabah geri döndüm işime bir baktım takımım ortada yok dünyaca mesaj ve olanlar nasıl anlatılır boğazımda bir yumru yüreğim çarpıyor
Günaydın cococumGunaydin arkadaslar,bence sohbetimizi artik burdan surdurmek daha iyi.aus abla da gelir zaten
Arti miiiiiiiiitam 89 çıktım.+900üm
evet malesef.dün çok kötü çekirdeğe sardım iki kase yedim sanırımArti miiiiiiiii
Cekirdek neyse de ekmek olmamis hic olmamisevet malesef.dün çok kötü çekirdeğe sardım iki kase yedim sanırım
geçen sabah ekmek de yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?