diyet kardeşliği

Tamam canım biraz ver moral olsun ama şok diyet yapıp normale geçince alabilirsin diye dedim ama sen vücudunu en iyi tanirsin

Tamam canım biraz ver moral olsun ama şok diyet yapıp normale geçince alabilirsin diye dedim ama sen vücudunu en iyi tanirsin
Evet Fatma'm aldım başımı gittim resmen..dün pantolon belimi sıktı cumaya kadar braz vereyim..kıyafetlerim olsun hiç değilse..

Evet Fatma'm aldım başımı gittim resmen..dün pantolon belimi sıktı cumaya kadar braz vereyim..kıyafetlerim olsun hiç değilse..

Bende hulyam 98 düştüm tatil izin cuma 104.5 dün bu hafta 4 kilo hedefim vardı cok iyi gidiyor dün dün akşam kaçırdım stres üzüntü yemenin en büyük sebebi kilom için enerji motivasyon ve moral cok onemli anında dusebiliyor enerjim hemen yemeğe sariyorum

Büyük bir şoktayım mesajları okuyarak gelmeye çalışıyorum. Evimde perşembeden beri internet yok dolayısıyla cumartesi sabah gelmiştim sonra bir daha girmedim ve bu sabah geri döndüm işime bir baktım takımım ortada yok dünyaca mesaj ve olanlar nasıl anlatılır boğazımda bir yumru yüreğim çarpıyor

Dün gece canım 3 kadar uyuyamadım sınıftan atılmış öğrenci gibiydik ilk geldiğim gün heyecanlarim edindiğim dostlar bu kadar kilom cuma heyecanlarim cok üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…