- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
başta kaptaniçelerimiz olmak üzere çok kırgın ve yorgunlar öfkeliler
aynen biz bitirmeyeceğiz bu kadroyu takımı nilişkomGeçecek geçmeli geçeceğine inanıyorum bizim kendimize sığınmaktan başka ne yolumuz var ki böyle olmalı
Hepimiz tatsızız kuzum ama grup iyi günde kötü günde dağılmamalıGrubun açıldığını dün gece görmedim hepfit etiketlemis ama gözümden kaçmış sanırım. Görsem içim rahat ederdi.
Benim için gün kötü başlamıştı. Moral motivasyon sıfırdı. Burayı gördüm kendime geldim biraz. Ama inanın şuan mesajı bile zor yazıyorum. Elim ayağım titriyor basım dönüyor. Tansiyonum düştü galiba. Kalkıp kahvaltı hazırlamaya bile takatim yok
Canım çok sağol burayı açtığın için. Yaramıza merhem oldu. Buradayım her zaman...Hepimiz tatsızız kuzum ama grup iyi günde kötü günde dağılmamalı
Canım çok sağol burayı açtığın için. Yaramıza merhem oldu. Buradayım her zaman...
Şimdi gidip biraz kendimi toplamam lazım.
Sabah olanları özelden öğrendim iş yerine gelir gelmez hatta direk aklıma bizbize olalım madem öyle amaç kilo vermek beraber olmak değil mi diye geçti sonra baktım sen açmışsın kalp kalbe karşıymış her zaman fitimBu topik hepimizin, bi kişi dahi gelmezse ciğerim kurur
Kuzum benim, dün takımda sundum bi teklifi, kabul görünce de açtım.Sabah olanları özelden öğrendim iş yerine gelir gelmez hatta direk aklıma bizbize olalım madem öyle amaç kilo vermek beraber olmak değil mi diye geçti sonra baktım sen açmışsın kalp kalbe karşıymış her zaman fitim
Olsun kuzum iyi yapmışsınKuzum benim, dün takımda sundum bi teklifi, kabul görünce de açtım.
Ben sadece araciyim, kaptanicelerim belli
S.a. Hanımlar .
Vaktim yok serbest zamanda gelirim konuşuruz inş .
Kısacık not: takımın bi süre kapalı kalmasından yanayım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?