Canım iki gündür siteye giriş yaptığım zaman sayfalar açılmıyor, bir sayfa beş dk sonra anca açılıyor. Giriş yapmadığım zaman tıkır tıkır açılıyor. Sizi okuyorum giris yapmadan, akşam okuyamadım bugünde yeni bakıyorum. Bu mesajda gönderilmez sanırım , üçüncü olacak diğer ikisi çıkmamış.
Sıkıyosa gelsinler de görim hadi, hadi bekliyomMaşallah fıstığa nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah
Canım aynı diyet kısmındaki gibi kasırgalar fırtınalar olarak ayırdık sen fırtınalara beni etiketlemiştin zaten orayı aldım direk liste yaptım
MaliAus ve Miu şuanda buraya bakıyorlardır eminim ve sen düşün ne yapmak istemişlerdir Silkelen hadi yeni bir haftaya başladık o ödemler artılar geldiği gibi gidecek inşallah
Eki Görüntüle 2112002
Korumada kalırsan ne mutlu zayıflama kuzumsayfada birine zayıflama demek ne güzel
Vuruldunuz çıkınız lütfen öldünüz
Eki Görüntüle 2112013
Bu linklerden birine yazsan mı ,Curyl yi etiketleyipCanım iki gündür siteye giriş yaptığım zaman sayfalar açılmıyor, bir sayfa beş dk sonra anca açılıyor. Giriş yapmadığım zaman tıkır tıkır açılıyor. Sizi okuyorum giris yapmadan, akşam okuyamadım bugünde yeni bakıyorum. Bu mesajda gönderilmez sanırım , üçüncü olacak diğer ikisi çıkmamış.
[/QUOTE]KASIRGALAR
kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.
N Nana 69,6/68,2
Sarayca 61,1/63,4
@Ytmz 61,2/60,7
malipina 88,1/91,0
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste 64.5/ 64.5
matematik61 63,1/62,6
@masumm
Donna_salut
begum75 57,5/57,9
Hedefi tutturamadım ona üzülüyorum, yoksa 100 Gr versem bile sevinirim sonuçta o da gitti diyeYaaa verdiğin 1.4 u kenarda bırakıp 0.4 e mı odaklanıyorsun Lunyam ya allah askına
İlaç kullanmıyorum, evet çok geç uyuyor um bu olabilir ama bilemiyorumTiroit ilaçlarını düzenli kullanıyor musun Lunyam.Başka bir sebepten az kilo verebilir misin?MeselaNevreste nin menüleri de kuş kadar ,senden de az veriyor.Siz ikiniz de gece yarılarına kadar uyumuyorsunuz ,sebep o olabilir mi?
Sende de tiroit problemi vardı diye hatırlıyorum ,ben ilacı bırakınca ,düzenli kullanmayınca kilo alıyorumHedefi tutturamadım ona üzülüyorum, yoksa 100 Gr versem bile sevinirim sonuçta o da gitti diye
İlaç kullanmıyorum, evet çok geç uyuyor um bu olabilir ama bilemiyorum
AhahhaSıkıyosa gelsinler de görim hadi, hadi bekliyom
Gelsenize nan
Ordan okumak kolay
Yiyosa gelin hepinize yeterim
Yaa bırak nerde onlarda o gözü karalık. Anca okumayı bilirler kıyıdan köşeden, tırt bunnar tırtAhahhaGüzel göz korkuttun bence de iyi yöntem devam Gelin de gösterelim
Bence deYaa bırak nerde onlarda o gözü karalık. Anca okumayı bilirler kıyıdan köşeden, tırt bunnar tırt
KASIRGALAR
kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.
N Nana 69,6/68,2
Sarayca 61,1/63,4
@Ytmz 61,2/60,7
malipina 88,1/91,0
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste 64.5/ 64.5
matematik61 63,1/62,6
@masumm
Donna_salut ???/52,5
begum75 57,5/57,9
Karşımıza gelsinler ulennnYaa bırak nerde onlarda o gözü karalık. Anca okumayı bilirler kıyıdan köşeden, tırt bunnar tırt
Maşallah sana benim gibi 10 taneyi zor atlayanlara inat400 ip atladım geldim
Sidelya tebriklerGeçen hafta : 64.0
Bu hafta : 62.8
Fark : 1.2
Yüzde %1.87
Kızlar yüzde doğru mu bir bakar mısınız?
Lay lay laaayuuuu
Beni ve diğer 10 arkadaşını da hatırla kahvaltıdaO degil de gecen hafta gıdemedıgımız arkadaşa bu hafta gideceğiz yarın kahvaltıya bende senı hatırlarım artık sık sık
Kuzuş akşam yazicam, bu haftaki kilolarda yüzde hesabı yapmasak miTamamdır canlarım size zorluk olmasın diyr herkes kendi hedefini belirlesin dedim canlar
Nasıl uygun gorurseniz oyle yapalım firtinalar olarak bizde o zaman gecen hafta bu hafta fark yuzde gibi yapalım mı canım yoksa sen toplu mu aciklican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?