- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maşallah fıstığa nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallahKızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer
Canım aynı diyet kısmındaki gibi kasırgalar fırtınalar olarak ayırdık sen fırtınalara beni etiketlemiştin zaten orayı aldım direk liste yaptımKuzu nilisko ile spor gruplarını nasıl ayarlayacaksınız? Konuştunuz mu? Ben etiket olarak sizi yapsınlar dedim ama o zaman da 2 grup mu olacak siz de de?
Kiiizzzz 5 lere ne kaldi busraaaaaa
Maliödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten
Korumada kalırsan ne mutlu zayıflama kuzumGüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini
N Nanahepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem
Ehe ehe ehe ben de vereyim bari tartımı
Geçen hafta 63.4 veya 63.5 idi
Bu hafta 63.6
Sen sağol kuzumEmeğine sağlık canım
Canım maşaallah nasıl geçiyor zamanKızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer
ya valla doymuyorum bileAkşam 25 tane kızarmış hamsi gömmezsen neden olmasın
2 grup içinde birinci seçelim en çok spor yapan kimmGeçen haftaki spor tablomuz son durum budurEminim bu hafta daha da güzel sporlar göreceğiz N Nana hepfit begum75 yeni listemi de birazdan paylaşacağım
Eki Görüntüle 2112014
Esra_4378 hippotalamus smykmy @Sidelya95 Nevreste suspushanimcim
Starlar hepinizin emeğine sağlık ayağınıza kolunuza kuvvetMegada starım tekti Esra_4378 Ultrastarlarda 1.olan suspushanimcim Yeni listede görüşmek üzere
2 grup içinde birinci seçelim en çok spor yapan kimm
Çok mahçup varim
Esra +0.1 esra
O nasil varimmmm yaa bide artisin
Karşı takımdada beni geçen yok dimiBunda megada 1.sensin canım süperstarda suspus oldu bu hafta zaten kasırga fırtına diye ayrıldık artık kasırgalılara karşıyız hepimiz elimizden geleni yapıp yeneceğiz onları
Vurulmadım banane yaaaVuruldunuz çıkınız lütfen öldünüz
Fırtınalarım yeni listeye hazır mısınızBu hafta eksilerimizle çoşturacağız sporlarımızla Kasırgaları yiyeceğiz Fırtına olamadan Kasırga bir hiçtir
Eki Görüntüle 2112018
vorones Floweroflife Antepia27 hippotalamus tevafuk55 @Makbule007 smykmy @derunehatun @Sidelya95 Efser Esra_4378 sizlere güveniyorum hadi bakalım duyanlar duymayanlara söylesin bilenler bilmeyenlere duyursun
ahh kuzum bu hafta super olucak eminimÇok mahçup varim
Günaydın canım, en sağlıklı tartilma şekli tartı he aynı yerde dururken tartilmadır, tartı yer değişti mi sonuç 2 faklı şey olabiliyorGünaydın kızlar
Bugün okulum olduğu için sabah 6.30da tartıldım
Ama soğuktan heralde tartım kafayı yedi. 70.8 gösterdi beni sonra kıyafetle tartıldım 73,5gösterdi benişimdi ben nasıl bildirimde bulunacağım
N Nana bugün oğlumun sağlık ocağında kontrolü var öğleden sonra orada da bi tartılacam bakalım
Düne kadar olan 500 Gr dan kurtuldun , artık 500 Gr daha hafifsin tebrik ederim
Hem morti hem ortiSarayca morti iken orti olduk
Ben genelde etiketsiz bakıyorum, giriyorum sayfalarına ne yapmış ne etmişler ordan buluyorum
Haftaya harika bir eksi bekliyorum
Şekerim çıktı saraycam
Benim takımda
Bak canın sıkıldı da ne oldu? Olan +500 Gr ile sana oldu
Kuzu ben Çarşamba dan sonra tam spor yaparım , şimdilik yürüyüş ile devam ederim liste deEki Görüntüle 2111926
kızlar bu geçen haftadan kalanlarla oluşan tablo,
bu haftakini nilişkoyla yeniden düzenliyecez
spor takımlarına katılmak istyenler bizi etiketlesin
spor yapmak istiyorum diyenlerden aklımda kalanlar
Donna_salut
Nevreste
@masumm
@Ytmz
Esra_4378
spor yapanlar kızlar sizleride ekliycez takıma
malipina
hepfit
N Nana
Floweroflife
sizlerde katılcakmısınız kızlar?
Sarayca
matematik61
smykmy
@sidelya79
hippotalamus
@derunehatun
OlleyyyyBen geldim çok hastayım eksiyle geldim kızlar naaabeeerrr yaşasın yediklerimin artısı olmamışşş grip olmuşum boğazım çok acıyor geçmişe dönerim birazdan
Geçen hafta:61.2
Bu hafta:60.7
Fark-500
Eksiyle gelmişim şükür çok fazla veremedim ama olsun
N Nanahepfit begum75 @Sidelya95
Evet saraycam bu hafta başlayacağız
Canım benim , insanın kendi kendine yaptığını , kimse kimseye yapmaz derler. Ne kadar doğru. Neyse olan oldu biten bitti. Şimdi geriye kalan mutsuzlukları mutluluğa çevirip cennete dönüştürme zamanıödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten
KASIRGALAR
kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.
N Nana
Sarayca 61,1/63,4
@Ytmz 61,2/60,7
malipina 88,1/91,0
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61 63,1/62,6
@masumm
Donna_salut
begum75 57,5/57,9
Ajan işte kilo alan hatunGüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini
N Nanahepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem
Bende miss gibi nohut yedimm
esroşum senin bende 1 gün sporun kayıtlı oda çarşamba günü 270 puan, diğer günler etiketlemişmiydin?Karşı takımdada beni geçen yok dimibegum75
Zor bir hafta gecirdik bence sonuclar yinede iyi.hakikaten hemen grup kurduk liste olusturuldu.bence halimize bin sukur.su an parca parca olsaydik bu cuma halimizi dusunemiyorum paylasim yapamicaktik malesef bin sukur.her seyi goren allah nerde olursak olalimmVurulmadım banane yaaa
Geç kalkmıştım ,fazla bekleyemedim ,beklesem o 200 gr inerdi.
Korkarak yazacaktım ,geçmişe baktım şaşırdım ,Miusuz ilk haftada gevşenilmiş
Cuma günleri böyle mi olurduk biz,coşkular tebrikler havada uçuşurdu
Kuzu ben Çarşamba dan sonra tam spor yaparım , şimdilik yürüyüş ile devam ederim liste de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?