diyet kardeşliği

ben de seviyom o mereti de zararlı işte yeme boşver.toksik hep onlar trans yağ,et bile yok içinde Allah bilir

bende seviyorum
zararlı diye almıyorum salam sosis
Allahtan eşim hiç sevmez,sevseydi aldırırdı bende yemeden duramazdım

teee eskiden buralarda dutluktu demi mali

yok ben eskilerdenim.hatta o zamanlar herkes birbirinden şüpheleniyodu.elif abla msn den adresleri ekleyip kameradan bakıyodu bize kadın mıyız erkek miyiz diye

yok artık

Kepekli olanlardan yumurta kadar sandviç ekmeklerinden yumrugumdan küçük top gibi içini çıkarıp salata koyuyorum. Akşam yemeklerim hep 9 da mecburen 12 de uyuyorum. It e uygun olsun diye 16 saat açlık yaratmak için kahvaltı yapmıyorum. Akşam 21 den sonra ağırlıklı olarak yemeyi kesiyorum ertesi gün 13 e kadar 16 saat açlık olussun istiyorum gerçi doktor bakalım ne diyecek yeni planı vermedi bu haftaki plan 16 saatlik açlık üzerine verdiği liste de zama sınırlama olmadan adet bazlı. Kan tahlili ne çıkacak ne tepki verecek vücudum ona göre seçim yapacağız. Maraton çok uzun başarılı olursam ömür boyu böyle beslenmem olacak hayatım böyle olacak

bende seviyorum
zararlı diye almıyorum salam sosis
Allahtan eşim hiç sevmez,sevseydi aldırırdı bende yemeden duramazdım

teee eskiden buralarda dutluktu demi mali

yok artık
benim herif de sevmez salam sosis aldırmaz.bi tek otele et getiren kasaptan sucuk alır o da çok titizlenerek yani
ben dutluk lafını çok kullanıyodum da artık kullanmıyorum nedense

eskiden kk öyleydi kuzum.googlea sohbet yazınca direk kadınlar kulübü çıkıyodu ilk sırada,ışığı gören dalıyodu.hergün 10 kişi banlanıyodu.ama çok eğlenceli oluyodu.bide sorular soruyoduk gelene,kadınların bilebileceği sorular,kaç numara çorap giyiyosun saç boyan hangi numara ,atıyorum siyah saç renginin numarası kaç

Ben de yaaa

Anammm nasıl esnekler, o ne bacak ve popo ben hiç esnek değilim ya

Kak spor yap

Günaydın kuzucum
10 günde çok farkediyor canım. Keşke Türkçesin bulsaydım. Bazı hareketler çok yorucu daha da esnetemem diyorsun ama devam ettkçe bi bakıyorsun bacağın kalkmış. Kısa zamanda hem sıkılaşma hem esneklik sağlıyor. Pilatesten daha çok etikili bende...
Zaten pilates ve jimnastik karışımı bi spor. Pilatesin atası... Her gün yaparsan 10 günde etkisine inanamazsın callanetics in

mali
o soruların cevabını bende bilmiyorum
çok kazık soru soruyomuşsunuz sizde ama

idem
o linki banada atarmısın

Fatma anlacımmmm
En kötü şeyi yapmışsın
Uykudan uyanıp yemek yemek

Diğerleri affedilir de bu pek kolay affedilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…