Ben bugun duygusal açlığı esra nin fotolarına gülerek atlattim. Çok sinir bozucu bir gündü bitmek bilmedi ama ben neşemi korudumBugün resmen duygusal açlıl yaşadım.. çok mutsuzdum.. uyuyim de sabah olsun bişiler yiyim ..
Elif abla kimdi :) çok komikmiş yayok ben eskilerdenim.hatta o zamanlar herkes birbirinden şüpheleniyodu.elif abla msn den adresleri ekleyip kameradan bakıyodu bize kadın mıyız erkek miyiz diye
Süpersin bernam... ince bacaklı bernam ♡♡♡ benim üst kalmadı ama sanki bacaklarım çok incelmedi gibi geliyo bilemiyorumBu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
eskiden mune gibi yetkisi vardı.sonra bıraktı ,onur üyesi oldu arada selam atar eskiler iyi tanırElif abla kimdi :) çok komikmiş ya
Mantıklı değil mi yaaElif abla kimdi :) çok komikmiş ya
Hadi hadi küslük olmasın, siz aşkınıza devam edin ama arasa beni de hatırlayın haaa ikiniz deAsıl ben seni tombalakken sevmiştim. Kedili fotolarınlan hemi de. İyi madem tercih senin ben aradan çekilirim
Bilemedim kamera sohbetiMantıklı değil mi yaa
Sen unutulacak kadın mısınHadi hadi küslük olmasın, siz aşkınıza devam edin ama arasa beni de hatırlayın haaa ikiniz de
ben de seviyom o mereti de zararlı işte yeme boşver.toksik hep onlar trans yağ,et bile yok içinde Allah bilir
ne beddualar ne lanetler aldı be tam da kkya dönüş yaptığım zamanlardı noluyoz lan dedim
eskiden buranın ayrı sohbet bölümü vardı.oraya hep erkekler gelirdi,biz de banlatırdık .sonra baktı yönetim erkeklerle başolmuyo kapattı sohbeti
yok ben eskilerdenim.hatta o zamanlar herkes birbirinden şüpheleniyodu.elif abla msn den adresleri ekleyip kameradan bakıyodu bize kadın mıyız erkek miyiz diye
Maşallah Allah bağışlasınAllah sağlık versin . Evet 2.oldu şükür . O da 2. Bucuk aylık
Kepekli olanlardan yumurta kadar sandviç ekmeklerinden yumrugumdan küçük top gibi içini çıkarıp salata koyuyorum. Akşam yemeklerim hep 9 da mecburen 12 de uyuyorum. It e uygun olsun diye 16 saat açlık yaratmak için kahvaltı yapmıyorum. Akşam 21 den sonra ağırlıklı olarak yemeyi kesiyorum ertesi gün 13 e kadar 16 saat açlık olussun istiyorum gerçi doktor bakalım ne diyecek yeni planı vermedi bu haftaki plan 16 saatlik açlık üzerine verdiği liste de zama sınırlama olmadan adet bazlı. Kan tahlili ne çıkacak ne tepki verecek vücudum ona göre seçim yapacağız. Maraton çok uzun başarılı olursam ömür boyu böyle beslenmem olacak hayatım böyle olacakAra:√
Sabah:√
Ara:√
Akşam:√
Su:√
Spor:√
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK
Not: Böyle devam et, 2 haftada 3 kilo diyorum en az, hemde oluk oluk yağdan
Öğle:√
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK
Not: Gayet güzelumarım ekmek kenarı beyaz ekmek kenarı değildir
Spor:?
Gece yeme var mı/YOK
Not: Tost ne ile yapıldı, açık açık yaz kuzupattiss yok, pattiss cıss
Öğle:×
Akşam:×
Su:?
Gece yeme var mı/YOK
Not: Saraycam ekmek hani 3 dlm olan, beyaz mı , kepekli mıdolmaya girmiyorum kuru yemişi hiç demiyorum bunlar not alındı
Öğle:✓
Akşam:✓
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR
Not: Kahvaltı yap mutlakaöğlen ekmek beyaz mı? Sandviç nasıl ekmekle yapıldı beyaz mı?
9 buçuk yemek için çok geç, kaç gibi uyuyorsun?
Sabah:✓
Mesaj sayısı yeterli mi/HAYIR
Gece yeme var mı/YOK
Not: Pattiss yemeyin diyordum ama senin fırında olduğu için bu sefer bir şey demiyorum. Su biraz artırılması lazım. Ve maalesef mesaj sayın az , biraz katılım artır daha iyi motive olacaksın
Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK
Not: kaymak? Tahin pekmez? Sigara böreği?
Mesaj sayın maalesef biraz az, daha fazla gelmelisin ki daha iyi motive olabilesin
Not 2: yarın tartina bir yer belirleyip orada tartilip , güncel kilonu yaz bana, bundan sonra da hep orada tartilmaya dikkat et
Sabah:✓
Ara:✓
Öğle:✓
Ara:✓
Akşam:✓
Gece yeme var mı/YOK
Not: Nasıl ekmek? Kaşar mı görüyorum orada
@Ytmz menü yokVe bugün 3 den beri yoksun
@suspushanimcim menü yokVe bugün hiç gelmemişsin
@SpringStorm menü yokVe 11 buçukta girmişsin siteye
@Nevreste menü yoknevrosum hem aktif olup, hem miss gibi beslenip hem menü vermeyen bir hatun var bugün, acaba kim kim
@Kajupi menü yokVe mesaj sayın yeterli değil biraz daha aktif olmalısın
Nare83 menü yok Ve biraz daha aktif katılım saglarsan, bu sana pozitif olarak geri dönecektir , +2.5 telafi edilmeli
@deynepnaz menü yokmenü yok menü yok menü yok
benim herif de sevmez salam sosis aldırmaz.bi tek otele et getiren kasaptan sucuk alır o da çok titizlenerek yanibende seviyorum
zararlı diye almıyorum salam sosis
Allahtan eşim hiç sevmez,sevseydi aldırırdı bende yemeden duramazdım
teee eskiden buralarda dutluktu demi mali
yok artık
10 günde çok farkediyor canım. Keşke Türkçesin bulsaydım. Bazı hareketler çok yorucu daha da esnetemem diyorsun ama devam ettkçe bi bakıyorsun bacağın kalkmış. Kısa zamanda hem sıkılaşma hem esneklik sağlıyor. Pilatesten daha çok etikili bende...Ben de yaaa
Anammm nasıl esnekler, o ne bacak ve popoben hiç esnek değilim ya
Kak spor yap
Günaydın kuzucum
benim herif de sevmez salam sosis aldırmaz.bi tek otele et getiren kasaptan sucuk alır o da çok titizlenerek yani
ben dutluk lafını çok kullanıyodum da artık kullanmıyorum nedense
eskiden kk öyleydi kuzum.googlea sohbet yazınca direk kadınlar kulübü çıkıyodu ilk sırada,ışığı gören dalıyodu.hergün 10 kişi banlanıyodu.ama çok eğlenceli oluyodu.bide sorular soruyoduk gelene,kadınların bilebileceği sorular,kaç numara çorap giyiyosun saç boyan hangi numara ,atıyorum siyah saç renginin numarası kaç
10 günde çok farkediyor canım. Keşke Türkçesin bulsaydım. Bazı hareketler çok yorucu daha da esnetemem diyorsun ama devam ettkçe bi bakıyorsun bacağın kalkmış. Kısa zamanda hem sıkılaşma hem esneklik sağlıyor. Pilatesten daha çok etikili bende...
Zaten pilates ve jimnastik karışımı bi spor. Pilatesin atası... Her gün yaparsan 10 günde etkisine inanamazsın callanetics in
Düşün iştemali
o soruların cevabını bende bilmiyorum
çok kazık soru soruyomuşsunuz sizde ama
idem
o linki banada atarmısın
Eki Görüntüle 2112399 Kahvaltım ve öğle yemeğim
Fatma anlacımmmmhepfit başkanım burdasın sucumu itiraf Edip cezami çekip cumaya hedefime gelmek istiyorum
Dün gece uykudan uyanıp tam buğday ekmeği ile peynir zeytin yedim
Bu sabah kahvaltımı beyaz ekmek le yaptım
Canım pazar günü ayağımı fırının kenarına vurdum bir ses geldi çit diye hatta oğlum bile duymuş küçük parmağım şişti morardi bir haftadır hala agriyoa
Ayakkabı gitmeden terlikler gittim markete
Sonra çıktığımda ayakkabının üstüne basarak gittim gidicem yere
Bunu spor yapamadığını anlatmak için yazdım
Ama PC gelsin nce oğlumda götürdü LEsli yapayım diyorum dışarı çıkmadan
Cezami kes baskannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?