Olma...zayıflığımız yada şişmanlığımızı birşeylere bağlamak yaptığımız en büyük yanlış..bende yapıyorum ne yazık ki..yavrularımız için sağlıklı olmalıyız Handem,,Bunlar kalıcı değil hülyam
nazar boncuğuna gerek yok
3 ay sonra yine görürüm ben 90 ları
zerre güvenim kalmadı kendime
miu beni engelliyodu hırs vardı azim vardı
al hepsi uçtu gitti
depresyondayım mutluda değilim zaten
yaa evet yaaacuma kilolarımızı biliyoruz zaten, onu baz alırız, cumadan cumaya bildirim yaparız, burada bir fark olacak, hepimiz listede olacağız, isterseniz 2 grup olabiliriz daha keyifli olur , sataşmayı özledim de
Güzeller, geçen hafta yemeyi çok kaçırdım. Sizden öğrendiğim, şu patates detoksu var. Siz genelde 2 gün yapıyorsunuz, ama 3 günlük hali de var bunun. Beni de anca 3 günlük bir detoks paklar sanırım. Ne dersiniz, yarından itibaren 3 gün yapsam mı?
He derseniz koşa koşa patates almaya gideceğim. Yapabilir miyim, zorlanır mıyım sizce? Eflalim ve Wayt yapıyorlardı ama, kulakları çınlasın, ben yapabilir miyim ki?
Çüş(ben diyim)
Kuzu pzt kontrol tartısı, eğer pzt artiysak cumaya kadar eksiye düşmeye çalışıyoruzKızlar bugün tartı günü müydü?
öyle kuzum yarış bahane beraber olmak şahaneyaa evet yaaa
takım adının ne önemi var onun içini dolduran bizlerdik
bunu yine sağlayalım
eksiklerimiz olsada
ve birgün onlarda döner inşallah
1 grupda koruyanlar grubu olur kız.Harikasiniz kendi aramizda yarismak en keyiflisi.benim verecek kilom kalmadi ama hep destek tam destek
ben şimdiden özledim hemde çokköyle kuzum yarış bahane beraber olmak şahane
Ooo harika olur o zaman saraycam1 grup ta koruyanlar grubu olur kız.
aynen şimdiden iki üye hazır bile1 grup ta koruyanlar grubu olur kız.
Önce herkes kilosunu ve hedefini yazsın ilk sayfa güncellensin
Kim var kim yok bilelim
Sonra spor puanları ve spor listesi düzenlensin..Morti ve orti olsun dediğiniz gibi takip edelim.4-5 kişilik gruplar kurup aramızda yarışalım.Her takımda 50--60-70-80-90 kilo olan kişiler olabilir...
Harikasınız çok güzel fikirlercuma kilolarımızı biliyoruz zaten, onu baz alırız, cumadan cumaya bildirim yaparız, burada bir fark olacak, hepimiz listede olacağız, isterseniz 2 grup olabiliriz daha keyifli olur , sataşmayı özledim de
aynen şimdiden iki üye hazır bile
coco ve nilişko
ben şimdiden özledim hemde çokk
bu hasret bitermi
Yine aynı kilolardayız, hadi o zaman kapısıyozEki Görüntüle 2110053 Oha oha oha
Kozlar bişiy yazıcam
Ben kilo almamışım
Güncel kilo 56,8!
Giderken 56,7 idim
Her hafta yenilsinler diyorsun yani saraycammm1 grupda koruyanlar grubu olur kız.
dur orda 160 ve daha kısalar 53 de korumaya geçebilecekaynen şimdiden iki üye hazır bile
coco ve nilişko
İyi diyelim cnm.. dünden beri başım ağrıyo ama bugün daha iyiyim şükür :)) sen nasılsın?Nasılsın
onlar free takılırHer hafta yenilsinler diyorsun yani saraycammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?