diyet kardeşliği

Olma...zayıflığımız yada şişmanlığımızı birşeylere bağlamak yaptığımız en büyük yanlış..bende yapıyorum ne yazık ki..yavrularımız için sağlıklı olmalıyız Handem,,

cuma kilolarımızı biliyoruz zaten, onu baz alırız, cumadan cumaya bildirim yaparız, burada bir fark olacak, hepimiz listede olacağız, isterseniz 2 grup olabiliriz daha keyifli olur , sataşmayı özledim de
yaa evet yaaa
takım adının ne önemi var onun içini dolduran bizlerdik
bunu yine sağlayalım
eksiklerimiz olsada
ve birgün onlarda döner inşallah

Kuzu ben de cars pers yapacağım
Çüş(ben diyim)

De kuzu hakettim

Kızlar bugün tartı günü müydü?
Kuzu pzt kontrol tartısı, eğer pzt artiysak cumaya kadar eksiye düşmeye çalışıyoruz

cuma kilolarımızı biliyoruz zaten, onu baz alırız, cumadan cumaya bildirim yaparız, burada bir fark olacak, hepimiz listede olacağız, isterseniz 2 grup olabiliriz daha keyifli olur , sataşmayı özledim de
Harikasınız çok güzel fikirler hepfit az çok ilk sayfayı düzenlemeye başlayabilirsin kuzum şimdiden yazışanları eklemeye başla cuma düze çekersin
aynen şimdiden iki üye hazır bile
coco ve nilişko

Sizin için alır sizin için veririm bile

Patates yemekten nefret ediyoruuuummm hala yiyemedim şu saat başım döndü 3 çatal ızgara balık vardı dolapta onu yedim 1 dl ekmekle..akşam 2 patatesi yoğurt pul biberle yiyeyim diyorum..birde kendime 6 dan sonra sadece su kuralı koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…