53 müüdur orda 160 ve daha kısalar 53 de korumaya geçebilecek
53 müü
benim hedef 55 ama bu yaştan sonra 53 ü napayım ben
hem daha 55 i göremedim 57-58 arası mekik dokuyorum,53 çokk zorr
anayım ben anaa 53 ne laaa
Boy kaçtı sayın ana :))53 müü
benim hedef 55 ama bu yaştan sonra 53 ü napayım ben
hem daha 55 i göremedim 57-58 arası mekik dokuyorum,53 çokk zorr
anayım ben anaa 53 ne laaa
hemşirem 1,61,5 (yazıyla biraltmışbirbuçuk) didi o nasıl bi boysaBoy kaçtı sayın ana :))
1.58 kaç olacak acaba ki 52 kurtarıyordur herhalde korumadayım işte karıştırmadur orda 160 ve daha kısalar 53 de korumaya geçebilecek
İyi diyelim cnm.. dünden beri başım ağrıyo ama bugün daha iyiyim şükür :)) sen nasılsın?
Ahahha bence boydur boydur günahını alma adamınEşime boy kilo ve ayak numarasında Türk kadın standartlarının üstündeymişim dedim..birisinde standart ol bari dedi..sizce hangisini kastetti
ben olsam onu 165 e tamamlardımhemşirem 1,61,5 (yazıyla biraltmışbirbuçuk) didi o nasıl bi boysa
ama düz hesap 1,60 kabul ediyorum
ahh ahh çok istedim ama uzamadı meret kaldı buçuklu buçukluben olsam onu 165 e tamamlardım
Buçuğu hiç hesaplayamadım ben Begüşahh ahh çok istedim ama uzamadı meret kaldı buçuklu buçuklu
bende o yüzden düz hesap yapıyorum kuzumBuçuğu hiç hesaplayamadım ben Begüş
Hepfitim grubun adını büyük haflerle filan yazdana d sini k sini kalp malp koy bişilrr yap garip kalmasın hatta diyet kardeşliği-miu kaptan sponsorluğunda yaz
onu üzecek birşeyi asla yapmayız,emeği hakkı o kadar büyükki üzerimizde
çivili sopasınıda bıraktı cozutana gösteririz
ahh mium ahh
Eve gidince duzenliyim kuzucumgrup kurucusu hepfit olduğu için ilk sayfayı düzenlesinhepfit olur demi?
spor puanları eskisi gibi devam edebilir,ilk sayfaya sana zahmet hepfit onuda eklermisin?
kişiler belli olduktan sonra gruplamaları yaparız
Geçmiş olsun canimİyi diyelim cnm.. dünden beri başım ağrıyo ama bugün daha iyiyim şükür :)) sen nasılsın?
Ağlarım çok fena ağlarım amayaaaa
hatta köşede
Neden 161,5 cm olanı 1,62 ye tamamlamıyorsunbende o yüzden düz hesap yapıyorum kuzum
dümdük 1,60
başlangıçta biraz uğraşıcan ama sonra orası sabit kalıcakEve gidince duzenliyim kuzucum
Ağlarım çok fena ağlarım ama
Neden 161,5 cm olanı 1,62 ye tamamlamıyorsunben olsam öyle yapardım ne dürüstsün öyle mütevazi
Dizlerimi kırarak yürücemmAhahha bence boydur boydur günahını alma adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?