Yalnız aynuradan sonra ben vardım , neyse artık
Cadı sen takımı kurtarmak için aldın aslinda istemiyordun ve kisa bir süre sonra devrettin. Yanlis mi hatirliyorum.Yalnız aynuradan sonra ben vardım , neyse artık
Lunya istemem yan cebime koy mu yaptıCadı sen takımı kurtarmak için aldın aslinda istemiyordun ve kisa bir süre sonra devrettin. Yanlis mi hatirliyorum.
6 ayCadı sen takımı kurtarmak için aldın aslinda istemiyordun ve kisa bir süre sonra devrettin. Yanlis mi hatirliyorum.
Kendine mi yükseldin laUtandım
Bayılırum utangaç karılara
Duygularım à tercüman oldun. Hayır diyenler açıklamà yapsın lütfen .Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim
Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarca kişiyi de düşünmeliyiz.
Düşüncem bu yönde.
Yemin ediyorum kurtulamadık, aynuradan verdim, 2 hafta sonra yine bende. Melike verdim 3 hafta sonra yine bendeLunya istemem yan cebime koy mu yaptı
Çakal bu kız ya
6 ayaus ablamın gözünden tanıdım hemen bıraktım grubu ablama, en dogrd karardı aman kaptan işi zor, hiç bana göre değil çok beddua aldım geleni takıma almiyorum diye, oh olsun
E sen te baştan dedin madem takım kaptansız kalmasın. fedakarlık yaptın bitanem6 ayaus ablamın gözünden tanıdım hemen bıraktım grubu ablama, en dogrd karardı aman kaptan işi zor, hiç bana göre değil çok beddua aldım geleni takıma almiyorum diye, oh olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?