diyet kardeşliği

Evet benimde takim olma adina hevesim kalmadi,zaten aus abla ve miu olmadan takim olmaz bencede.biz aileydik.bende takimda yokum.burasi yetiyo.herkes kararini bildirsin

Ben listede değildim... kaptanlarımız dönene kadar da yarışmalara girmeyi düşünmüyorum.
Burada henüz herşey rayına oturmadı zamanla herkesin toparlanacağnı düşünüyorum.
Şuan ki durumda 7. Takım açılsın açılmasn benlik bir durum yok.
Ben burada da kendimi disipline sokabiliyorum.
Hatta listede olmak bende ayrı bir stres oluşturmuştu..
Kaptanlar gelse de liste dışı devam ederim ben.
Önemli olan listedekiler ne istiyor...

iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?

N Nana /Hayır
igdedali
Nevreste
hepfit
Nego
deynepnaz
Antepia27
malipina
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle
Nare83
Esra_4378
vorones
hippotalamus
tevafuk55
suspushanimcim
nehirnil111

Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum.

Hayır .

Hayır
Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım

İyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.

N Nana /Hayır
igdedali
Nevreste
hepfit
Nego
deynepnaz
Antepia27
malipina
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle
Nare83 / hayır
Esra_4378
vorones
hippotalamus
tevafuk55
suspushanimcim
nehirnil111

Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum.

Beni niye etiketlemedin kz aşkolsn

iyi akşamlar arkadaşlar,

N Nana /HayırEksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum
igdedali
Nevreste
hepfit
Nego
deynepnaz
Antepia27
malipina
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününce hayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle
Nare83 hayır
Esra_4378
vorones
hippotalamus
tevafuk55
suspushanimcim
nehirnil111
Kajupi

Ya eskisi gibi olmaz miu suz ve aus olmadan zaten eksik anlatamadığım şeyler var yaa neyse herkese saygı duyuyorum onlar olsa gunluklerde bile estirirdik ama hiç iyi gitmiyoruz bu iyi olmayacağı anlamina gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…