- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Evet benimde takim olma adina hevesim kalmadi,zaten aus abla ve miu olmadan takim olmaz bencede.biz aileydik.bende takimda yokum.burasi yetiyo.herkes kararini bildirsin7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım @Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.
Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.
Ben 7.takım da yokum.
La bi durun kaç aylıksınız
Ben yazdımBu arada tanimadiklarim icin ban kendinizi kisa bi özet gecin dekiatim pek yazan olmadi
Ben daha yeni tanitmistim girdun muBu arada tanimadiklarim icin ban kendinizi kisa bi özet gecin dekiatim pek yazan olmadi
iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?
N Nana /Hayır
igdedali
Nevreste
hepfit
Nego
deynepnaz
Antepia27
malipina
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle
Nare83
Esra_4378
vorones
hippotalamus
tevafuk55
suspushanimcim
nehirnil111
Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum.
Hayıriyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
N Nana /Hayır
igdedali / Hayır
Nevreste
hepfit
Nego
deynepnaz
Antepia27
malipina
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle
Nare83 Hayır
Esra_4378
vorones
hippotalamus
tevafuk55
suspushanimcim
nehirnil111
.
O zazamanda yazarım sorun değilLa bi durun kaç aylıksınız
Sanki son sayfalarda okumustum canim öğretmen miydin dogrumu hatirliyorumBen daha yeni tanitmistim girdun mu
Beni niye etiketlemedin kz aşkolsniyi akşamlar arkadaşlar,
N Nana /Hayır
igdedali
Nevreste
hepfit
Nego
deynepnaz
Antepia27
malipina
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle
Nare83
Esra_4378
vorones
hippotalamus
tevafuk55
suspushanimcim
nehirnil111
Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum.
Ya düzenleme yapamadim, daha bir kaç kişi daha vardı kaldı listeBeni niye etiketlemedin kz aşkolsn
Evet canimSanki son sayfalarda okumustum canim öğretmen miydin dogrumu hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?