İyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?
@Lunya /Hayır/Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum
igdedali
/hayır/
Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım
Nevreste
hepfit
/ hayır
Nego
/ hayır
deynepnaz
,hayır
listeye hiç girmedim ,gerek görmedim ama takım Miulegoyla ,Ausencia ile özel .Onların gelip başında olması şartıyla evet diyebilirim ,Onların da öyle bir niyeti olmadığına göre hayır.
Antepia27
malipina
/ hayır
@Ytmz /HAYIR/miusuz ve bazı arkadaşlarımız olmadan takım olmaz takım adına yapılan hakaretleri unutmuş değilim tükürdüğünü yalamak derler buna eksik takım takım DEĞİLDİR!!hayırrr
@begum75 / hayır/arkadaşlar hiçbir zaman listede yer almadım, burada benim için önemli olan hoş muhabbet,güzel vakit geçirmek,kilo vermek isteyene destek olabilmek,bunun için adı 7. takım olmuş diyet kardeşliği olmuş hiç farketmez,yeterki ortam güzel olsun,biz burdada güzeliz
,listesiz motive olamıyorum,açılsın diyene saygı duyarım,takımı açmak isteyen ekibi toplayıp fikrini bahara iletebilir.
@60kiloyum
@Makbule007
@kelebek19
@Donna_salut
@cakil80
@Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..
@Efser
@Sidelya95
@Bonus
@CocoChanelmademoiselle /hayır
@masumm /hayır
@Esra_4378 ben 7. Takım sizler ve olmayan arkadaşlarım orada diye seviyordum ki paylaşıma falan takıma girmek istiyorum diye yazmadım direk miu ya yazdım oda beni aldı sagolsun ve orada gidilebilecek bi 7. Takım olduğunu düşünmüyorum biz içinde oldugumuz için o takım takımdı siz yoksaniz benim için oranın hiçbir anlamı yok
@vorones
@hippotalamus / hayır
@tevafuk55
@suspushanimcim
@nehirnil111 / HAYIR. Listede hiç bir zaman olmadım önemli de olmadı benim için herkes önce kendi kaptanıdır benim için önemli olan dostlarımla beraber olmak bir arada muhabbetle kendimi frenlemektir hepsi o kadar
@Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...
@aeben / hayır
@daydream- -
@Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak @_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim
Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.
@matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..
@ecemavi / hayır/ Ben etiketli degilim ama birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kolay isler değil