- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Begüş sizin takim kilo bile bildirmedi
ahaa başta benBegüş sizin takim kilo bile bildirmedi
Kızlar kilo mu bildiriyoruz .
Ben bugün 69.7 -100gr
Olucak inş.. bu aralar resmen duygusal yiyorum.. yani açlıktan değil.. yemiyince mutsuz oluyorum yaa.. depresyon belirtiymişDaha çok olsun kuzuuuu, cuma yiyelim kasırgaları
ahaa başta ben
bugün:57,6
sevgili kasırgalarım,bugün ara kilo kontrol bildirimlerimizi yapmamız gerekiyornirdesiniz bu fırtınalar pek fena maytap geçiyor bizimlen haydi kilolarımızı bildirelim,sporlarımızı yapalım,gücümüzü gösterelim kasırgalarım
@Lunya
Sarayca
@Ytmz
malipina
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61
@masumm
Donna_salut
cakil80
Kajupi
igdedali
deynepnaz
Bende gecen hafta oyleydum dunya basıma yıkılmış gibi hissediyordum tam psikiyatri arastir iken adet oldum ve normale dondumOlucak inş.. bu aralar resmen duygusal yiyorum.. yani açlıktan değil.. yemiyince mutsuz oluyorum yaa.. depresyon belirtiymiş
Aa doğru kız benimde yeni bitti adetim.. aydınlandım resmen saol.. bende noluyo bana diyodum :))Bende gecen hafta oyleydum dunya basıma yıkılmış gibi hissediyordum tam psikiyatri arastir iken adet oldum ve normale dondum
Ya bende aynısını diyordum ki adet olunca anladım ama girmeniz lazim sanki tövbe yarabbim olumcul Bı hastalığa yakalanmış gibi kotu geliyordu hayat bu hormonlar cok fena farkında olmak lazım yoksa dibe cekiyor neyse cok sukur halimizeAa doğru kız benimde yeni bitti adetim.. aydınlandım resmen saol.. bende noluyo bana diyodum :))
İşimiz bitmiyor ki anacım anca geldim.
ahaa başta ben
bugün:57,6
sevgili kasırgalarım,bugün ara kilo kontrol bildirimlerimizi yapmamız gerekiyornirdesiniz bu fırtınalar pek fena maytap geçiyor bizimlen haydi kilolarımızı bildirelim,sporlarımızı yapalım,gücümüzü gösterelim kasırgalarım
@Lunya
Sarayca
@Ytmz
malipina
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61
@masumm
Donna_salut
cakil80
Kajupi
igdedali
deynepnaz
Ay şu oylamanın başını biri değiştirsin üslupçu teyzenin adını görmekten böğ geldi
Canım ben buraya çok vakit ayıramıyorum sanırım diyet işini kendi başıma yürütmeye çalışıcam sizi seviyorum sınav dönemi biter bitmez kurallara uygun şekilde geleceğim kendinize iyi bakınDilara dün neden menü vermedin?
Bunu dediğin iyi oldu, hamile kalırsam aklımda bulunsun
Ne demek bebeem
Evet de 2 mesaj attım çok mu gördün yaa kırıldım hıhhKız sen geçen 'çok zayıfım ne yapcam bilmiyorum' diyen hatun değil misin?
Kırılma canım kırılma. Sana uygun topikler de var diyorum. Daha çok faydasını görürsün.Evet de 2 mesaj attım çok mu gördün yaa kırıldım hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?