Abla kahvaltıyı beğenmedim, yumurta peynir görmeyince hoşuma gitmiyor
Canım köftenin yanında yoğurt yeme, bol limonlu salatayla ye, demir emilimi için. Onun haricinde beğendimMenu paylasayim
Sabah 2 yumurta 2 kivi 10 badem
Oglen 3 yk karabugday 1 kase yogurt 3 köfte koca kase salata
Ara 2 ceviz 1 elma 1 bardak kefir
Aksam 2 kepçe buğday corbası 1 kase salata 2 yk yogurt
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt
hepfit @nehirnil111
Bu diyetisyen listesi canim birebir yaptım bu hafta birebir uyacağım bakalım haftaya degısecekCanım köftenin yanında yoğurt yeme, bol limonlu salatayla ye, demir emilimi için. Onun haricinde beğendim
Bu diyetisyen listesi canim birebir yaptım bu hafta birebir uyacağım bakalım haftaya degısecek
Bende Öyle biliyorum abla da bu kadına cok güveniyorum ya sözünden cıkmayacagımBenim diyetusyene de etle yoğurt vermiyorhepfit dediği gibi diyir
Canım diyetisyen im verdi cok sağlıklı dedi hatta itiraz ettim kefir sevmiyor um diye bir hafta yap dedi cumadan sonra degistiricem canım inşallah
Bu diyetisyen listesi canim birebir yaptım bu hafta birebir uyacağım bakalım haftaya degısecek
Evet tatlım Oglen aksam yogurt var bana da montı diyeti vardı her ogunde yogurt olan belkı onun gibi bısıydır diye dusundum Bı de benim demirım falan gayet iyi belki onunla da ilgilidirDyt köfte yanına yoğurt mu verdipeki güzelim :)
iyi akşamlar kızlar
sabah 08.30
3 adet siyez unlu peynirli pankek
domates
1 küçük kuru incir
öğlen 13.30
zeytinyağlı pırasa
ev yoğurdu
1 adet siyez unlu peynirli pankek
ara 16.00
1 küçük kuru incir
1 ceviz
akşam 19.15
4 köfte
maydanozlu kırmızı lahana salatası
yatana kadar 2 ltden fazla su
20+20= 40 dk tempolu yürüyüş
N Nanahepfit
Ben de içeriğini soracaktımsiyez unlu peynirli pankek toplam 4 adetti. 4 adetin içeriği: 1 yumurta, silme 2 yk siyez unu, bolca peynir, 2 ceviz, maydanoz. az zeytinyağında pankek gibi pişirdim.
Ben eflal 35 yaşındayım, iki oğlum var. 80 kilo ile geçen yıl nisan da başladı serüvenimCogunuuz tanimiyorum ama okudukca hepinizi ayri seviyorum hala kendini tanıtmayanlar olsadabelki bnm msjimi okumayanlar olmustur ona bsy diyemem tabi
Bende Öyle biliyorum abla da bu kadına cok güveniyorum ya sözünden cıkmayacagım
içeriğini soracağınızı tahmin ettim zatenBen de içeriğini soracaktımbeğendim menünü canım, iyilestiysen azicik daha spor yap emi yürüyüş iki parçada az olmuş
Kuzum açmak isteyen x kişi bile olsa ekip toplayıp acabilir, buradaki oylama eskiler için geçerli yani
İyiyim kuzumm, bugüne de şükür :68
Yoksa sen Tontişgillerden misinYok valla kilo vericem diye yemegimden kisamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?