diyet kardeşliği

Canım köftenin yanında yoğurt yeme, bol limonlu salatayla ye, demir emilimi için. Onun haricinde beğendim

iyi akşamlar kızlar

sabah 08.30
3 adet siyez unlu peynirli pankek
domates
1 küçük kuru incir

öğlen 13.30
zeytinyağlı pırasa
ev yoğurdu
1 adet siyez unlu peynirli pankek

ara 16.00
1 küçük kuru incir
1 ceviz

akşam 19.15
4 köfte
maydanozlu kırmızı lahana salatası

yatana kadar 2 ltden fazla su
20+20= 40 dk tempolu yürüyüş
N Nana hepfit

siyez unlu peynirli pankek toplam 4 adetti. 4 adetin içeriği: 1 yumurta, silme 2 yk siyez unu, bolca peynir, 2 ceviz, maydanoz. az zeytinyağında pankek gibi pişirdim.

Canım diyetisyen im verdi cok sağlıklı dedi hatta itiraz ettim kefir sevmiyor um diye bir hafta yap dedi cumadan sonra degistiricem canım inşallah

Tamam ablacım, bi o gözüme batmıştı, bakalım nasıl sonuç verecek

Dyt köfte yanına yoğurt mu verdi peki güzelim :)
Evet tatlım Oglen aksam yogurt var bana da montı diyeti vardı her ogunde yogurt olan belkı onun gibi bısıydır diye dusundum Bı de benim demirım falan gayet iyi belki onunla da ilgilidir

siyez unlu peynirli pankek toplam 4 adetti. 4 adetin içeriği: 1 yumurta, silme 2 yk siyez unu, bolca peynir, 2 ceviz, maydanoz. az zeytinyağında pankek gibi pişirdim.
Ben de içeriğini soracaktım beğendim menünü canım, iyilestiysen azicik daha spor yap emi yürüyüş iki parçada az olmuş

Cogunuuz tanimiyorum ama okudukca hepinizi ayri seviyorum hala kendini tanıtmayanlar olsada belki bnm msjimi okumayanlar olmustur ona bsy diyemem tabi
Ben eflal 35 yaşındayım, iki oğlum var. 80 kilo ile geçen yıl nisan da başladı serüvenim Ausencia ile @MiuLego ile devam etti, ilk zamanlar bazı sağlık sorunlarından zor verdim, son dönemler normale dönmüştü . 15 kilo verdim.

Ben de içeriğini soracaktım beğendim menünü canım, iyilestiysen azicik daha spor yap emi yürüyüş iki parçada az olmuş
içeriğini soracağınızı tahmin ettim zaten o nedenle hemen altına iliştirdim tarifi bazen yumurta yemek istemiyor canım. böyle zamanlarda bu tür tarifler iyi oluyor bana. hem de börek yemiş gibi oluyorum. yulaf unu, karabuğday unu, kinoa unu, nohut unuyla falan da oluyor tavsiye ederim.
şimdi ananas kabuğu-kabuk tarçın çayı içeceğim. az dinleneyim azcık leslie yapmayı düşünüyorum. yaparım inşallah.

hepfit N Nana
7. Takim acilirsa acilsin bence.
Baskka birileri devam ettirebilir.
Biz yine burdan devam edelim.
Ama disardan katilim olur takima.
Ausencia da gelir takima.
Gelirse toparlar inaniyorum ben.
Kuzum açmak isteyen x kişi bile olsa ekip toplayıp acabilir, buradaki oylama eskiler için geçerli yani
Ben kendi adıma hazmedemiyorum o sozlers

Günaydııııın
Etiketlere bakamadım henüz... Şu kilomu bildireyim bakacam hemmen fırsat olursa

Cuma: 55.1
Bugün 54.9
Fark: -200 gr

N Nana hepfit

Olmuşmu şimdi bu

Şimdii gelelim fasulyenin faydalarınaaa
Cuma günü tartım 91di sanırım. Dün 91.900 dü ama tok karnına tartılmıştım.
Bu sabah 91.400dü
Şimdi ise:90.500

hepfit N Nana
Nego

Gelsin 70 lerrrrrrrrr

Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!...

İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar.

N Nana m kuzucum nasilsin
@igdedali mmm gel hele dün akşamı bi konuşalım
İyiyim kuzumm, bugüne de şükür :68

hippotalamus kuzum bakarım iki menü e de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…