- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Hahhaaa hep sürpriz hep ekşın işteKötü yola düştün mü dedim, ben de zayıflayınca dansöz kıyafeti alcam kendime. Koç kadınlarından başka ne beklenir ki
Sen bir nesrin Topkapı ben bir şakiraKötü yola düştün mü dedim, ben de zayıflayınca dansöz kıyafeti alcam kendime. Koç kadınlarından başka ne beklenir ki
He ben menülerini diyetisyen menüsü sanıyodum hmmm
Farklı şeyler iyidir hayata renk katarHahhaaa hep sürpriz hep ekşın işte
Bizi alan yaşadı walla
bu nasıl mezdeke retinalarım yandıcakil80
Mezdeke gurubu kuruyoruz sen ben mali
Var mısın
Hiihhiiii
Sen de selena gomez kontenjanından girdin guruba
Eki Görüntüle 2113896
akşam yemek saatine bakıp daha hafif şeyler tavsiye eder belki.seni de rahatsız etmemiş olur geceleri.Dietisyen menüsü sadece yiyecegim şeyler yazılı tüm gün tuketmem gerekenler ne zaman ne şekilde yediğim bana kalmis ister tek öğünde hepsini ye ister her saat az az ye. Ben işten geç geldiğim için öğün kısıtlaması yapıyoruz. Ben yiyecekleri nasıl yediğim yazıyorum saat kaçta ne yedim. Yanına da ne hissettigimi (bu notu kendim icin aliyorum) atakları belirleyebilmek için. Ama bu başlangıç menüsü. Bu hafta ne diyecek merak ediyorum. Akşam geç geldiğim için dün oturmasi zor oluyor. Bu aksam köfte çok ağır geldi hazmedemedim. Ama şimdi de açım
Bu diyetten öncebu nasıl mezdeke retinalarım yandı
He yani ben gene bıngıl olmaktan kurtulamıyomSen bir nesrin Topkapı ben bir şakira
Wuhuuuu
Ben böyle olsam bana yeterkii taş gibiler meaaşallah
Kızzzzz ne bıngılı??? Hatun bir döneme damga vurdu öyle bıngıl olacaksan oooooHe yani ben gene bıngıl olmaktan kurtulamıyom
Tamam nesrin Topkapı tamamdır kabulümKızzzzz ne bıngılı??? Hatun bir döneme damga vurdu öyle bıngıl olacaksan ooooo
Tamam o zaman sen Asena ol, olur mu?
Ben onu löpür löpür etli butlu hatırlıyodum da, şimdi baktım taş gibiymiş hakkatenHeh şöyle
Yok kız tam bir balık etli ama taşşşş gibi hatun, herşey tam yerinde kararındaBen onu löpür löpür etli butlu hatırlıyodum da, şimdi baktım taş gibiymiş hakkaten
İyi geceler canım, tatlı rüyalar
Tamam incecik kesicem foto da atıcam zaten söz abartmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?