- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Istemedigin kadar
Söz verdim işte yediğim kek
Evet ama izin aldım, söz verdim inçe yerim diye, doğum günü şeysinden, burada gece 00.01 olduğunda kutlamaya başlıyorlarGece gecemi yedin kizz sen de bendensin.
Evet ama izin aldım, söz verdim inçe yerim diye, doğum günü şeysinden, burada gece 00.01 olduğunda kutlamaya başlıyorlar
Yok, kocamınSenin dogumgunun mu?Bana o dilim yetmez bulasmamak en iyisi.
Yok, kocamın
Bana yetti
Benim gece yemem yok ki o benim akşam yemek saatim ben işten o saate geliyorum. öğle yemeğim var ki öğlen ne yanlış olmuş
Ben boyutuna bakmam, sarmalar dolmalar varsa menü benden geçmezEkmek beyaz ekmek geldi busefer yemek sirketinden. Sarma zeytin yağlı incecikti Kayseri usulü. Akşam yediğim şeyi de diet dediler galeta gibi dediler internette 113 kalori yazıyor yedigime ama daha iyi bişey olsa onu yerdim diğerleri nutella ile yediler. Iyi sadece tadına baktım
Benim 0.75 lt su kabım var , onu yanimdan ayırmıyorumUnuttum ki nasıl ise daldiysam yerinden kalkmadim. Küçük şu şişesi aldım minicik sürekli elimde tutup içmeyi düşünüyorum bileklige de hatirlatma uyarısı ekledim 30 dakikaya sinyal verip titreyecek. Umarım bu sefer unutmam
N Nana cım spor a martta başlayacğm inşallah.
Kaşar a karşı değilim efenim. Karataycıım hertürlü peyniri istrdğinz kadar yiyebilirsnz diyor.
Hafta sonu kızımın doğum gününü kutlayacağm inşallah.
Cuma kilo bildiririm ama cuma cmrt çok aktif olamam. Bi sonraki hafta da ayrı kutlama var ozaman da öyle olur.
Sonrası serbest inşallah..
Oha bunu 10 kişi yeriz bizSöz verdim işte yediğim kek
Eki Görüntüle 2113926
Bende oğlanı okula gönderiyorumBen ayakta , herkes uyuyoruuuu! Gideyimigdedali nin bı menüsünü bulayım , belki kaçamak neyinnn yapmıştır ona sararım
Reçel görünce ne güzel söz edecektimMenümü yazayım sonra da ev göçmüş onu toparlıyım doğru dersaneye... sonra daaaaaaa eve gelir spor yaparım damlarım buraya
Kahvaltı(07:00)
reçelli yumurta (2 yumurtayla- biber salçasına reçel deriz stop-)
Urfa peyniri
10 zeytin
yer fıstığı
2 kaşık kavurma
yeşillik meşillik
Öğlen(12:30)
Fırında tavuk sebzeli
Salata
Ayran
1 kepçe mercimek çorbası
Ara(16:00)
2 parmağım kadan muz
1 sütlü kahve
2 ceviz
Akşam(19:00)
kereviz salatası
fırında tavuk
Ayran
Su: çoh
Spor gece bildireyim
hepfit
Bu karanlıkta mı? Diyesim varBende oğlanı okula gönderiyorum
Yok kız çok aydınlık bura şükürBu karanlıkta mı? Diyesim var
Bizim daha ışıklar yanıyor yeni yeni aydınlanıyor gibi gibiYok kız çok aydınlık bura şükür
Kızlar çok alıntım var. Ama hiçç halim yok. O yüzden menümü bildirip yatıcam. Diziyi de izleyemedim zaten.
Sabah
Bir bardak limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates , maydonoz , kıvırcık
2 yudum süt
Ara 14:30
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19:30
1 kepçe domates çorbası
2 yumurta ile ıspanak
3 yk keten tohumlu yoğurt
Su 2 lt
Spor yok temizlik var.
@eflalim den özendim. Renkli menü yaptım.zor geldi bir daha yapar mıyım bilmem
hepfit @nehirnil111
pko nun sanrıları bunlar, ben de denemedim ama ben de öyle düşünüyorumBizim de tedavi süreci bekliyor diye ben alıştırdım kendimi bakalım.. kendiliğinden olursa çok şaşırırım (daha hiç denemedik)
bi seferlik yiycem beaaaaaYani dedigime geliyorsunuz ne için kilo veriyoruz tekrar almak icinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?