- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
He yaa her seferinde izin koparıyon hain domdom
canım bi litrelik şişe kullan gün içinde iki tane bitirsen gene yeter
Ben ince dilime tenezul etmem ya hep ya hiç pastanın azıcıgi olmazBenimde fena o yüzden dedim, benim inceyi 3 kişi yiyebilir
Kaç tane ince dilim yiyecek
Ay canım ben de adet yerini bulsun diye yerim yaaaniii yoksa ben yoh yemem de işte naparsınBen ince dilime tenezul etmem ya hep ya hiç pastanın azıcıgi olmaz
Gel gel hodri meydan
Yorum yok
Şiiiişt çaktırma
Ama diyet 3 hafta uzadı o aralar yüzünden o da ayrı konu
Kızzz
Ben dans kursunu araştırayım en iyisi..
Spor yapsam şıp diye gidecek kilolar
Kötü yola düşmedim merak etme
He ben menülerini diyetisyen menüsü sanıyodum hmmmCumaya dört gözle bekliyorum 2 gün kaldı bakalım ctesi doktor ne diyecek menulerime deftere de yazıyorum ordan bakacak yorum yapacak.
Evet ben de öyle umuyorum kilo verdirsin stres atsın ben de çok severim dans etmeyiDans çok güzel kilo verdirir ben unideyken Latin danslari yapiyordum bazı günler 6 saat dans ettiğim oluyordu ve 50 kiloydum deli gibi yerdim makarnalar pizzalar ama kilo almiyordum suan 2 parçada yaklaşık 8 dakika sürüyor nefes nefese kalıyorum. Eski formuma kavusacagim haftasonu 3 parça da dans edecegim.
Kötü yola düştün mü dedim, ben de zayıflayınca dansöz kıyafeti alcam kendime. Koç kadınlarından başka ne beklenir kiKötü yola düşmedim merak etme
Çok esnek çok kaslı ama ince yapacakmış beni diyollaaaa
İyi geceler r canımTüm mesajları bitirdim ama nerdeyse gece 2 ye geliyor yine sabah uyanamayacagimhepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?