Yok canim yemem icmem ayrı ama birarada oturdugumuz zamanlarda oluyor ben kız doğduğundan beri burdayım 1 2 ay sonra ayirdım zaten yemeni icmemi simdi sıkılınca geçiyorum evime gidip iki bardak çay içerim onlar gelir yatsilik yerler kv de kahvaltı ederiz ama evimiz ayriBende dikkat ederim cnm.. keşke evinizde yeseniz...
her şarta uyum sağlarım ben herkeş istediğini yapabilirAcı sevene dediğime bak
Hep öyle deyilor sanirimÇok acımayacak korkma
Hani bize hani bizeBen bugün zatif foto attım miuya mutlu ettim onu sabah sabah :)
Gecen gun attim ya kiz onda da her yerim belliydi kazak pantolon bi sacimi kapatabildim emojiyleHani bize hani bize
Eğer ev ahalisine yapacaksan havuç patates krema çok yakışıyor. Ben diyetteyim diye koymuyorum bunları
ben kremayada karşıyımya 2 ya 3 kere anca kullandım oda merakımdan
süt neyimize yetmiyo
koymayalım boşverBen severim krema ama koymuyorum
Hımm gördüm onu gerçekten çok güzel ermişsin yaaGecen gun attim ya kiz onda da her yerim belliydi kazak pantolon bi sacimi kapatabildim emojiyle
de deneyeceğim bu çorbayı. Mercimek ve Tarhana kutsallığını bozup farklı çorbalar yapmam lazımkoymayalım boşver
zaten güzel olan herşey zararlı
Sevindim cnm.. bi ara beraber yiyoruz sürekli hamur işi yapıyorlar demiştin yaa.. ondan sordum..Yok canim yemem icmem ayrı ama birarada oturdugumuz zamanlarda oluyor ben kız doğduğundan beri burdayım 1 2 ay sonra ayirdım zaten yemeni icmemi simdi sıkılınca geçiyorum evime gidip iki bardak çay içerim onlar gelir yatsilik yerler kv de kahvaltı ederiz ama evimiz ayri
bendede genelde mercimek ve tarhana pişerBen
de deneyeceğim bu çorbayı. Mercimek ve Tarhana kutsallığını bozup farklı çorbalar yapmam lazım
Çok güzel parça ya...
Canlarım yaVereceksin tabi sen çok azimlisin . Ayy. Hele eşler şahit olunca daha fena. . ben de yaşadım bunu kabindeyim dedim ki bu pantalonun bi büyüğünü getir olmuo bi büyük daha sonra dedi ki başka büyük yokmis en büyük bu . OzaMan ilk hamilelik doğum mayıs olunca 40 lu ben tatile tombbak geldim. Hiç bısi olmuo du ya . Ne kötü bu yaz boyle olmayacak
Naptın eflal
Hamurisi benim kv tarafinda var dün oraya gittik annem babamla beraber pide yaptırmış. Onlar sofradayken ben oglani uyuttum.ciktim odadan annem diyo ki kaynanan sana pide ayirdi yemez dedim yiyecegini iddia ediyoSevindim cnm.. bi ara beraber yiyoruz sürekli hamur işi yapıyorlar demiştin yaa.. ondan sordum..
Sen de super gidiyorsunHımm gördüm onu gerçekten çok güzel ermişsin yaa
Ben envai çeşit çorba yaparım, çok severim çorbayı, üç öğün çorba içsem bıkmam, detoks çorbalarını bile severimbendede genelde mercimek ve tarhana pişer
arada yayla
çokçok arada şehriye
1 keresindede kabaktan yapmıştım enfes bişey olmuştu,mevsimi gelsin deniycem yine
aslında brokoli çorbasınıda merak ediyorum
farklı şeyleri denemek lazım bencede
bende çorbayı severim eflal,yazın bile çorbasız durmamBen envai çeşit çorba yaparım, çok severim çorbayı, üç öğün çorba içsem bıkmam, detoks çorbalarını bile severimyarışmaya da kendi uydurduğum çorba ile katıldım
Geçen gün tarhanayı brokolili yaptım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?