diyet kardeşliği

Bende dikkat ederim cnm.. keşke evinizde yeseniz...
Yok canim yemem icmem ayrı ama birarada oturdugumuz zamanlarda oluyor ben kız doğduğundan beri burdayım 1 2 ay sonra ayirdım zaten yemeni icmemi simdi sıkılınca geçiyorum evime gidip iki bardak çay içerim onlar gelir yatsilik yerler kv de kahvaltı ederiz ama evimiz ayri

Sevindim cnm.. bi ara beraber yiyoruz sürekli hamur işi yapıyorlar demiştin yaa.. ondan sordum..

Ben

de deneyeceğim bu çorbayı. Mercimek ve Tarhana kutsallığını bozup farklı çorbalar yapmam lazım
bendede genelde mercimek ve tarhana pişer
arada yayla
çokçok arada şehriye
1 keresindede kabaktan yapmıştım enfes bişey olmuştu,mevsimi gelsin deniycem yine
aslında brokoli çorbasınıda merak ediyorum
farklı şeyleri denemek lazım bencede

@Ausencia @MiuLego

Değişmem...

Yalnızlığa mahkum olsam da değişmem...
Çok güzel parça ya...
Canlarım ya Esra_4378 . İnsan kötü oluyor değil mi böyle durumlarda. Ama bu yaz böyle olmayacak. Kendimize güveniyoruz , eminiz , gayretliyiz
Naptın eflal

Sevindim cnm.. bi ara beraber yiyoruz sürekli hamur işi yapıyorlar demiştin yaa.. ondan sordum..
Hamurisi benim kv tarafinda var dün oraya gittik annem babamla beraber pide yaptırmış. Onlar sofradayken ben oglani uyuttum.ciktim odadan annem diyo ki kaynanan sana pide ayirdi yemez dedim yiyecegini iddia ediyo

Ben envai çeşit çorba yaparım, çok severim çorbayı, üç öğün çorba içsem bıkmam, detoks çorbalarını bile severim yarışmaya da kendi uydurduğum çorba ile katıldım
Geçen gün tarhanayı brokolili yaptım mesela

bende çorbayı severim eflal,yazın bile çorbasız durmam
ama evdekiler seçici işte onlar mercimeğe ben tarhanaya bayılıyoruz,o yüzden mercimek ağırlıklı yapıyoru hep

brokolili tarhana mı nasıl oldu peki?
dün pazardan aldım brokoli yarın brokoli çorbası yapayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…