- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen öyle hedef bizim inşallahAmann canim o yaz geçti bu yaz öyle olmayacak ins. Bu sefer farklı olacak önümüzdeki maçlara bakalım agaaaaa
Vereceksin tabi sen çok azimlisin . Ayy. Hele eşler şahit olunca daha fena. . ben de yaşadım bunu kabindeyim dedim ki bu pantalonun bi büyüğünü getir olmuo bi büyük daha sonra dedi ki başka büyük yokmis en büyük bu . OzaMan ilk hamilelik doğum mayıs olunca 40 lu ben tatile tombbak geldim. Hiç bısi olmuo du ya . Ne kötü bu yaz boyle olmayacakKilo verirsem acımam alicam yenisini tatile gittik bu sene daha önce hep memlekete geldiğimiz içindenize gitmezdik zaten burada çok sayıda kaplıca var ilk kez eşimle gittim yani eee denize neyle gireceksin dedi bende havuza girerim dedim (bayanlar var sadece)olmaz dedi alayim hasama dedi gutti geldi canim bunun soyle soyle olani yokmuydu dedim böyle sessizce mahcup bu bedende olan bu modellermis dedi ayy çok üzüldüm
yap sen nispetini yap çekinme anam
Kütahya tavşanlı ilçesi canim bende dökümlü severim de dökülmüyor:)Ayy cnm yaa.. çok kötü dimi?? Kilolu olunca hep kötü modeller var.. şişmanların güzel giyinmeye hakkı yok zatensen nerde yaşıyordun esra?
Ay at
Bende dikkat ederim cnm.. keşke evinizde yeseniz...Kütahya tavşanlı ilçesi canim bende dökümlü severim de dökülmüyor:)
Yanı vücut hatlari elli olmaması içinde dikkat ediyorum vee eşim çok dikkatli bu konuda biz evler bi arada birlikte oturup kalkıyoruz yaz oluyor sıcak oluyor ama kaynimin yaninda bile kollarimj hiç sivamam çenem ep kapalı zaten olması gerekende o ama eşimin gözleri hep bende aman acildimi bi yerin eltimde kapalı ama kollar dirseklere kadar sıvalı yazma hep arkada ben rahibe terasa
Tek sıkıntımız bol gelen kıyafetler olsun ins.Benim evlendigim sene aldigim hasemalari ertesi sene de giyebilmistim hamileyken ama bu sene giyemedim mecbur yeni aldim.oglumla cekildigim videolara bakiyorum da resmen balina gibiymisim suyun icinde.bu yaz da tekrar almam gerekebilir ilk aldigim bile bol olacak çünkü
Canim ya nasilsin bende çok özledim miu yu bir cuma daha onsuz....
niye ben kaçıyomuşum bi kerem.herşeyi bana yaftalayın hep zaten
Hiç iyi değilim bura onsuz çok ıssız geliyorTek sıkıntımız bol gelen kıyafetler olsun ins.
Canim ya nasilsin bende çok özledim miu yu bir cuma daha onsuz....
Acı sevene dediğime bakhee acıtabilin sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?