diyet kardeşliği

Vereceksin tabi sen çok azimlisin . Ayy. Hele eşler şahit olunca daha fena. . ben de yaşadım bunu kabindeyim dedim ki bu pantalonun bi büyüğünü getir olmuo bi büyük daha sonra dedi ki başka büyük yokmis en büyük bu . OzaMan ilk hamilelik doğum mayıs olunca 40 lu ben tatile tombbak geldim. Hiç bısi olmuo du ya . Ne kötü bu yaz boyle olmayacak

Benim evlendigim sene aldigim hasemalari ertesi sene de giyebilmistim hamileyken ama bu sene giyemedim mecbur yeni aldim.oglumla cekildigim videolara bakiyorum da resmen balina gibiymisim suyun icinde.bu yaz da tekrar almam gerekebilir ilk aldigim bile bol olacak çünkü

Ayy cnm yaa.. çok kötü dimi?? Kilolu olunca hep kötü modeller var.. şişmanların güzel giyinmeye hakkı yok zaten sen nerde yaşıyordun esra?
Kütahya tavşanlı ilçesi canim bende dökümlü severim de dökülmüyor:)
Yanı vücut hatlari elli olmaması içinde dikkat ediyorum vee eşim çok dikkatli bu konuda biz evler bi arada birlikte oturup kalkıyoruz yaz oluyor sıcak oluyor ama kaynimin yaninda bile kollarimj hiç sivamam çenem ep kapalı zaten olması gerekende o ama eşimin gözleri hep bende aman acildimi bi yerin eltimde kapalı ama kollar dirseklere kadar sıvalı yazma hep arkada ben rahibe terasa

Bende dikkat ederim cnm.. keşke evinizde yeseniz...

Tek sıkıntımız bol gelen kıyafetler olsun ins.
Canim ya nasilsin bende çok özledim miu yu bir cuma daha onsuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…