begonya gibi nazlı biraz sanırımKızzz buna bakmaktan kolay ne var öp geçer zu ha ha
Sağlıklı zayiflayinca niye
Zayıflayınca yüzüm küçülüyor aslında öyle çökme olmuyor burnumda kemik eğriliği olduğu için biraz daha belirgin ortaya çıkıyor ama herkes çökmüş diyor ne bileyim bakış açısıyla alakalı herhaldeKızzz buna bakmaktan kolay ne var öp geçer zu ha ha
Sağlıklı zayiflayinca niye
abinlerde dikkat edecegini biliorim. Elinin tersiynenn itiveeeÇok güzel canim gayet sağlıklı akşamı da kazasız atlat bakalim bende abimlere gidecegim
Günaydınmalipina
nehirnil111 sen kapalimiydin canim bir iki arkadaş soylemisti
Bende tatile hevesleniyorum inan kapalı olsanda kilo zor zayıf bayanlar ne güzel hasama giyiyor benim yani yazarken bile gülüyorum çuval gibi birşeydi çok komik musamba resmen ya onun bile zayıflara güzel olduğunu düşünüyorumYok canım tesettürlü değilim ben
afiyet olsun
bal kabağı çorbasını çok merak ediyorum,denemek istiyorum
tarifini verirmisin? birde önerirmisin?
Ahahha güzel beddualı duaNasılsın Deynebim
Bence de bilmiyorlar
Bende bu sabah + geldim regli gecikti dün gelmeliydi baş ağrım bel ağrım oldu ama kendi yokhep bana bunu yapıyor cuma oyunu oynuyor bana
Afiyet olsun canım sporun çok iyi menünde güzel ama sabah daha sağlam yapmanı öneririm çünkü günün geri kalanı az yiyorsun mesela zeytin yeseydin haşlanmış yumurta olabilirdi süt ekleyebilirdin en azından tok tutardı akşam sadece çorba inşallah doyurur seni
Ben görmüştüm minnoss tatlı bi kızYok canım tesettürlü değilim ben
Benim hasema var o kadar para verdim ammma yapisan cinsten . O yuzdennn icindé portletmeden durmasi lazım. 58 olmammmmmm lazimmmBende tatile hevesleniyorum inan kapalı olsanda kilo zor zayıf bayanlar ne güzel hasama giyiyor benim yani yazarken bile gülüyorum çuval gibi birşeydi çok komik musamba resmen ya onun bile zayıflara güzel olduğunu düşünüyorum
Sanırım zayıflayan herkese deniliyor o. Ama ben kendimi zayıf sevdiğim için hiç aldırış etmiyorum hatta seviniyorum bileZayıflayınca yüzüm küçülüyor aslında öyle çökme olmuyor burnumda kemik eğriliği olduğu için biraz daha belirgin ortaya çıkıyor ama herkes çökmüş diyor ne bileyim bakış açısıyla alakalı herhalde
Ya onlar diyette oldugumu biliyorlar zaten ama yinede ye derlerde çok karışmazlar benim kendime hakim olmam lazım yengem çok güzel yemek yaparabinlerde dikkat edecegini biliorim. Elinin tersiynenn itiveeeyok kız kibarca de .yiyeeemmm Die. Cuma inşallah eksiyle geliciz
teşekkür ederimCanım ben göz kararı yaparim;
Bi dilim balkabağını küçük küçük doğrayıp ayrı bi yerde az suyla haşla
Tavada ince ince dogradigin bi minik kuru soğan 1 diş sarımsağı kavur
Birleştir(varsa tavuk suyu ekle) blenderdan geçir, azıcık süt ekle(normalde krema kullanılıyor ben süt koyuyorum).
Biraz karabiber, tuz,zerdeçal (sağlık için azcik koyuyorum) ekleyip yarim saat suyuna dikkat ederek pişir. Koyu kıvamlı bir çorba olacak
Herkesin damak tadına hitap etmez, denemen lazim
Kuzum hiç kahvaltı yapmak istemiyordum, lunyanin kahvaltısız olmaz msjini görünce zorla yedimakşamdan sonra sütüm de var ki
Ay ben olsam bi kerelik ten bişi olmaz.Die yerdim .Ya onlar diyette oldugumu biliyorlar zaten ama yinede ye derlerde çok karışmazlar benim kendime hakim olmam lazım yengem çok güzel yemek yapar
Kilo verirsem acımam alicam yenisini tatile gittik bu sene daha önce hep memlekete geldiğimiz içindenize gitmezdik zaten burada çok sayıda kaplıca var ilk kez eşimle gittim yani eee denize neyle gireceksin dedi bende havuza girerim dedim (bayanlar var sadece)olmaz dedi alayim hasama dedi gutti geldi canim bunun soyle soyle olani yokmuydu dedim böyle sessizce mahcup bu bedende olan bu modellermis dedi ayy çok üzüldümBenim hasema var o kadar para verdim ammma yapisan cinsten . O yuzdennn icindé portletmeden durmasi lazım. 58 olmammmmmm lazimmm
Öyle değilsindir aslında kuzum ama insan psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyor işte selülit mi var yoksa kalın mı kaldı göbek mi çıktı bir sürü işBende tatile hevesleniyorum inan kapalı olsanda kilo zor zayıf bayanlar ne güzel hasama giyiyor benim yani yazarken bile gülüyorum çuval gibi birşeydi çok komik musamba resmen ya onun bile zayıflara güzel olduğunu düşünüyorum
Yap yap sana söylüyorum ben yapmıyorum ama zorlamalıyızCanım ben göz kararı yaparim;
Birleştir(varsa tavuk suyu ekle) blenderdan geçir, azıcık süt ekle(normalde krema kullanılıyor ben süt koyuyorum).
Biraz karabiber, tuz,zerdeçal (sağlık için azcik koyuyorum) ekleyip yarim saat suyuna dikkat ederek pişir. Koyu kıvamlı bir çorba olacak
Kuzum hiç kahvaltı yapmak istemiyordum, lunyanin kahvaltısız olmaz msjini görünce zorla yedimakşamdan sonra sütüm de var ki
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğinBen görmüştüm minnoss tatlı bi kız
Sanırım zayıflayan herkese deniliyor o. Ama ben kendimi zayıf sevdiğim için hiç aldırış etmiyorum hatta seviniyorum bile
Bı tek hasemamı canım bizim giydiğimiz seslerin vücut hatlarını belli etmemesi icin 38 beden ustunde hafif dokumlı duracak ki Hos gorunesın yoksa ustu guzel olmuyor kocaman gösteriyor yanı orijinal bedenin 36 olacak da 38 giyeceksin aman ya valla kilo yaslı bile gösteriyor olduğundanCanım ben göz kararı yaparim;
teşekkür ederim
müsait bir zamanda denemek istiyorum
Ayy cnm yaa.. çok kötü dimi?? Kilolu olunca hep kötü modeller var.. şişmanların güzel giyinmeye hakkı yok zatenKilo verirsem acımam alicam yenisini tatile gittik bu sene daha önce hep memlekete geldiğimiz içindenize gitmezdik zaten burada çok sayıda kaplıca var ilk kez eşimle gittim yani eee denize neyle gireceksin dedi bende havuza girerim dedim (bayanlar var sadece)olmaz dedi alayim hasama dedi gutti geldi canim bunun soyle soyle olani yokmuydu dedim böyle sessizce mahcup bu bedende olan bu modellermis dedi ayy çok üzüldüm
Bende bol ve dökümlü giyinmeyi severimBı tek hasemamı canım bizim giydiğimiz seslerin vücut hatlarını belli etmemesi icin 38 beden ustunde hafif dokumlı duracak ki Hos gorunesın yoksa ustu guzel olmuyor kocaman gösteriyor yanı orijinal bedenin 36 olacak da 38 giyeceksin aman ya valla kilo yaslı bile gösteriyor olduğundan
Amann canim o yaz geçti bu yaz öyle olmayacak ins. Bu sefer farklı olacak önümüzdeki maçlara bakalım agaaaaaÖyle değilsindir aslında kuzum ama insan psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyor işte selülit mi var yoksa kalın mı kaldı göbek mi çıktı bir sürü işOnun için hazırlıklı olmalıyız ben hep kendime böyle hedefler koyarak zayıfladım geri alsam da genelde ya doğum günüdür ya düğündür böyle tatildir
Yap yap sana söylüyorum ben yapmıyorum ama zorlamalıyız
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
Kıskanıyorlar bizi çekemiyorlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?