diyet kardeşliği

Cnm kivi çok mu ye

Bende menümü verim..

Sabah limonlu su

Kahvaltı 11 de ( erken yaptım valla)
2 yumurta ile biberli soğanlı omlet
Peynir
5 zeytin
Şekersiz çay

Akşam 18de..
Ayran detoksu çorbası büyük bi kase ...

Su: 3+

Acıksırsam çay kahve bakıcezz

@Lunya hepfit

Spor olarakta ip atladım 400 tane daha yapıcam onu geç paylaşırım

Diyetisyen mi verdi.. ne bilim aynı anda olması çok geldi gibi..
Evet canım aksam normalde corba karabugday salata yogurt olmalı idi ama ben corba tavuk ayran yedım gerisi bire bir aynı kıvının seker oranı dusun oldugu icin iki kivi bir porsiyon meyve yerine geciyor diye biliyorum

Evet canım aksam normalde corba karabugday salata yogurt olmalı idi ama ben corba tavuk ayran yedım gerisi bire bir aynı kıvının seker oranı dusun oldugu icin iki kivi bir porsiyon meyve yerine geciyor diye biliyorum
Bende öğrenmiş oldum :))

Benim eşimde öyledir. Ama bende onun gibi düşündüğüm için sorun yok onun bana söylemesine gerek yok zaten ben kendim dikkat ediyorum.
Aynen canım.
Çok beğendim , afiyet olsun canım. Cuma tartını çok merak ediyorum
Yine Bı depresıf im bugun allahim yorgunluktan tükeniyorum artık ya yine kendime acımaya basladim yiyip yiyip zayıf kalanlara karsı esim karşımda abur cubur yiyor sabır sabır sabır
Benim dün akşamki halim. Diyetim çok iyi gidiyor. Eşimin karşımda abur cubur tıkındığı zamanlar dışında.

Beğüş ben çok yaparım brokoli çorbasını çok da severim ve çok kolay, sağlıklı

Bizde mercimek, tarhana, yopurt, yayla mayla çorbası pişmiyor, geçen mercimek yapmıştım koca tencereyi ben yedim sonra gelsin ödemlere

Kizceler ..menü bildirm yapayim
Sabah 09.30
Ilık limonlu su
Ve bu boyle grissini yi yemedim 1 işirik oldu.

13.00 ara 1 kupà dibek kahve
K. Üzüm dut 10 çiğ findik 1 erik kurusu

17.30
4 tavuk incik but haşlama yarım ortaboy Pattis inden
Salata ayran
Çay içmek için kocayi bekliom sehirdisina gitti . Annam 2 bebekle geceden beri rezil oluom uleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…