- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm kivi çok mu yeMenu paylaşımı
Sabah 2 has yumurta 2 kivi 10 badem domates salatalik
Oglen 1 kase salata 1 kase yogurt 3 köfte 3 yk kara buğday
Ara 1 elma 1 bardak kefir 2 ceviz
Aksam 3 köfte kadar tavuk 2 kepçe mercimek çorbası 1 bardak ayran
Spor 45 dk pılates
Su 3 lt
hepfit @nehirnil111
Bilmem ki cok mu listede bu sekilde amaCnm kivi çok mu ye
Diyetisyen mi verdi.. ne bilim aynı anda olması çok geldi gibi..Bilmem ki cok mu listede bu sekilde ama
Evet canım aksam normalde corba karabugday salata yogurt olmalı idi ama ben corba tavuk ayran yedım gerisi bire bir aynı kıvının seker oranı dusun oldugu icin iki kivi bir porsiyon meyve yerine geciyor diye biliyorumDiyetisyen mi verdi.. ne bilim aynı anda olması çok geldi gibi..
Bende öğrenmiş oldum :))Evet canım aksam normalde corba karabugday salata yogurt olmalı idi ama ben corba tavuk ayran yedım gerisi bire bir aynı kıvının seker oranı dusun oldugu icin iki kivi bir porsiyon meyve yerine geciyor diye biliyorum
Aynen canım.Benim eşimde öyledir. Ama bende onun gibi düşündüğüm için sorun yokonun bana söylemesine gerek yok zaten ben kendim dikkat ediyorum.
Çok beğendim , afiyet olsun canım. Cuma tartını çok merak ediyorumMenu paylaşımı
Sabah 2 has yumurta 2 kivi 10 badem domates salatalik
Oglen 1 kase salata 1 kase yogurt 3 köfte 3 yk kara buğday
Ara 1 elma 1 bardak kefir 2 ceviz
Aksam 3 köfte kadar tavuk 2 kepçe mercimek çorbası 1 bardak ayran
Spor 45 dk pılates
Su 3 lt
hepfit @nehirnil111
Benim dün akşamki halim. Diyetim çok iyi gidiyor. Eşimin karşımda abur cubur tıkındığı zamanlar dışında.Yine Bı depresıf im bugun allahim yorgunluktan tükeniyorum artık ya yine kendime acımaya basladim yiyip yiyip zayıf kalanlara karsı esim karşımda abur cubur yiyor sabır sabır sabır
Hoşgeldin canım. Demek bugün pasta yiyeceksin haSelam gızlar,
Bugün anca bakabildim sayfaya,
Nasılsınız?keyifler iyidir umarım
Beğüş ben çok yaparım brokoli çorbasını çok da severim ve çok kolay, sağlıklıbendede genelde mercimek ve tarhana pişer
arada yayla
çokçok arada şehriye
1 keresindede kabaktan yapmıştım enfes bişey olmuştu,mevsimi gelsin deniycem yine
aslında brokoli çorbasınıda merak ediyorum
farklı şeyleri denemek lazım bencede
Hoşgeldin canım. Demek bugün pasta yiyeceksin ha
Yaw bu hafta çok eksi yok bendeBu konuda haklı olabilirsin
Başın sağolsun
Kızlar aramızda kalsın ben bugün detoks yapıyorum
Geçen gün yaptığım detoksu akşam bozdumçok aşırı mutsuzdum .. dünya başıma yıkılmış gibiydi.. komşu sıcak poğaça getirince gözüm döndü ve bi anlık mutluluk için yedim hala pişmanım.. sonra mutsuzluğumın sebebini çözdüm.. regl .. şükür bugün iyiyim. Sporumu da yaparsam mükemmel olacak
Kızlar aramızda kalsın ben bugün detoks yapıyorum
Geçen gün yaptığım detoksu akşam bozdumçok aşırı mutsuzdum .. dünya başıma yıkılmış gibiydi.. komşu sıcak poğaça getirince gözüm döndü ve bi anlık mutluluk için yedim hala pişmanım.. sonra mutsuzluğumın sebebini çözdüm.. regl .. şükür bugün iyiyim. Sporumu da yaparsam mükemmel olacak
HahhaaaFloweroflife Eki Görüntüle 2114157 bu esin ve sana iyiki doğmuş hadi
Eki Görüntüle 2114158 @igdedali Eki Görüntüle 2114159 KASIRGALARRRRR
AAA MOR YAZMIŞIM NIYEKI ICIMEMI DOĞUYOR ACABAAAA
Hop bilerembana brezillerin flavır derler, totomla dünyayı deviririm
Noluyoo kızzz?? Küsme bana geçen cumaydı.. bi hataydı.. ilişkimize devam edebiliriz.. sorun sende değil bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?