Ohhh ohhh sende bizim gibi tontişsinHemen sekerim.
Kilo:66(şu an icin)
Boy:1.65
Aslında genel kilom 62-63.ama kış aylarında alıyoruz.en son 61e düşüyorum.sonra tekrar kilo artışı.ama hedefimi sorsan 55e hayır demem
Hele hele gerçekçi ol dersen de 58
Ben 1.68 le 58 e inmiştimHemen sekerim.
Kilo:66(şu an icin)
Boy:1.65
Aslında genel kilom 62-63.ama kış aylarında alıyoruz.en son 61e düşüyorum.sonra tekrar kilo artışı.ama hedefimi sorsan 55e hayır demem
Hele hele gerçekçi ol dersen de 58
Guzel tarifini paylasirmisin bizimle?Beğüş ben çok yaparım brokoli çorbasını çok da severim ve çok kolay, sağlıklı
Bizde mercimek, tarhana, yopurt, yayla mayla çorbası pişmiyor, geçen mercimek yapmıştım koca tencereyi ben yedim sonra gelsin ödemlere
Daha önceleri de farklı gruplarda farklı arkadaşlarla sohbet ettik.Buranin ne kadar faydalı olduğunun ve motivasyon arttırdığını bildiğim için aranızda olmak isterim.Elimden geldiğince her gün menümü paylaşırım.Spor da yaparız artık bi şeyler.Ohhh ohhh sende bizim gibi tontişsin
Bak hergun menü bildiriyoruz, sohbete katılıyoruz , azicikta spor yaparım bunlara ek dersen gel bı deneyelim
Hadi bakalım o zaman0
Daha önceleri de farklı gruplarda farklı arkadaşlarla sohbet ettik.Buranin ne kadar faydalı olduğunun ve motivasyon arttırdığını bildiğim için aranızda olmak isterim.Elimden geldiğince her gün menümü paylaşırım.Spor da yaparız artık bi şeyler.Pek sevdiğim söylenemez sporu.Yaptigimda da vücuttaki değişikler güzel oluyor.Leslie denerim.Belki de coşarsam spor salonuna giderim.
Sana göre herkes tontişOhhh ohhh sende bizim gibi tontişsin
Bak hergun menü bildiriyoruz, sohbete katılıyoruz , azicikta spor yaparım bunlara ek dersen gel bı deneyelim
Yok değil canımGün güzel de içimden bi ses o çorbalar mantı çorbası diyo
Herkes Tontiş ama ben çorba yapan tontişimmSana göre herkes tontiş
Eklemezsen onay yarına kalacakHerkes Tontiş ama ben çorba yapan tontişimm
Vay nevom sen nne yapsan güzel olurYok değil canım
Vakit bulamadım onu yapmayaBen de kolay bir çorba yaptım.Henüz onaylanmadı ondan ne olduğunu yazmadım
30. Corba miHerkes Tontiş ama ben çorba yapan tontişimm
Sağol canım benimVay nevom sen nne yapsan güzel olur
30. Corba mi
Sana da mı onay nevroşum :))Yok değil canım
Vakit bulamadım onu yapmayaBen de kolay bir çorba yaptım.Henüz onaylanmadı ondan ne olduğunu yazmadım
Önce Kazen görüyor canımSana da mı onay nevroşum :))
Çok güzel tevafuk..hepfit nehirnil111 N Nana begum75
Menü vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık
Ara sade kahve 2 ceviz
Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata
Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Vayy süper..Sabah
Soğanlı yumurta peynir zeytin domates sos
Ara 2 dilim portakal bir kase yoğurt
Ara süt 15 fıstık
Akşam
Bir tabak güveçte et salata koz biber ev yapımı şekersiz limonata çay bardağı ile
Spor
3 mil leslie
100 ip
nehirnil111 hepfit begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?