• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Böyle durumlarda ağlamak istiyor musunuz gerçek manada? Yoksa ben mi yemeğe çok düşkünüm:işsiz:

Ula 24 saat çiğneme süt yoğurt çorba ye dediler ben aglamiyom:bicak:

Kızlar maşallah ne yazmissiniz?Sizi takip etmekte zorlanacagim galiba.Eve gelişim 7ydi.sizjn gibi bol sohbete katilamayabilirim.Gun içinde de yazma fırsatım pek olmayabilir.Simdiden kusura bakmayın.Ama size karşı olan sorumluluğundan dolayı yeme arzusunu biraz frenlerim insallah.
Bugünkü menüm:
Sabah 7.45 kahvaltı
1.5 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin

Öğlen 12.30
Şehriye çorbası
1 muz

15.15
Elma
2 ceviz

19.30da Akşam
Şehriye corbasi
Kızarmış kasap tavuğu
3 yemek kaşığı pilav
Salata
2 çilek

Bir de tüm öğünlerde toplam 15 cmlik eksi mayalı tam buğday ekmeyi.
Akşam ekmek pilav çorba :sinirli:
Spor?
Su?
Kilo
meslek
Tc
Aliyim:KK45:

Şaka bi yana bi tanıt kendini,
Ben fatma nami diyar höp föt
158 boyunda 53.5 kiloyum
30.5 yaşında, evliyim, çocuk yokHoppa

Ben olmuyorum ya:KK53::KK53: Benim babam aldı üstüme düşeni dört dörtlük. Esimin ailesi yapmadı , eşimde evlendikten sonra aldı her şeyi. Çalışmama da engel oldu:KK12:
Şimdiki aklıma olsa her şeyi de yaptırıryaptırırdm, hem içimde kaldı hem kıymet bilinmedi. İki eltime de yapıldı en sonuncu dört dörtlük yaptırdı en kıymetli o:KK45:

Benim kardeşimin de babam kardeşim her şeyini yaptı , kız tarafı bir hali bile almadı ama kardeşim ağzının içine bakıyor el üstünde tutuyor :confused::confused:

Bu işte bir yanlış var:KK70:

Ailelere bagli bazi seyler bizde de bizkmkiler her daim destekti esim de kendine guvendi ama esimin ailesinin ustune duseni birlikte odedik hatta fazlasini suan ki aklim olsa para biriktir oyle derdim borc istemiyorum derdim

Eşim şuan karşımda yoğurtlu kıymalı makarna yiyor:KK42::KK42:
Sen benimkini gormedinnn zaaaaarr kendi ellerimle yaptim bide
Işte benim esram:KK200:

Güzel menü kuzucum

Makarna ve çikolatayı cumaya bırak Kuzum, perşembe yeme emi:110:
Sağol tatliskom 3 kaşık makarnaya verdigin tepki bumu YAVVVV MAKARNAAAAAA HEMDEEEEÉ 3 KASIK
Kızlar maşallah ne yazmissiniz?Sizi takip etmekte zorlanacagim galiba.Eve gelişim 7ydi.sizjn gibi bol sohbete katilamayabilirim.Gun içinde de yazma fırsatım pek olmayabilir.Simdiden kusura bakmayın.Ama size karşı olan sorumluluğundan dolayı yeme arzusunu biraz frenlerim insallah.
Bugünkü menüm:
Sabah 7.45 kahvaltı
1.5 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin

Öğlen 12.30
Şehriye çorbası
1 muz

15.15
Elma
2 ceviz

19.30da Akşam
Şehriye corbasi
Kızarmış kasap tavuğu
3 yemek kaşığı pilav
Salata
2 çilek

Bir de tüm öğünlerde toplam 15 cmlik eksi mayalı tam buğday ekmeyi.
Keşke yazamayacaginj baştan söyleseydin kurallar en başta yaziyor

Back
X