- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Malimmmmm..........bu takımda sadece sanal bağlarla birbirine bağlı insanlar yoktu... sizler birbirinize o kadar güzel bağlamıştınız sevmiştiniz ki .. bu güzel sevgiye biz sonradan gelenlerine çok güzel dahil ettiniz .... ben kendi adına söyleyeyim .. bana bu takim çok şey kattı ..mesele sadece kilo vermek degildi .. arkadaşlık başka bişeydi bu takimda .. hepinize çok tesekkur ederim sizleri iyiki tanıdım .. ama lütfen en kısa zamanda yine beraber olalım .. zor çok iyi anlıyorum sizi yapilan haksızlıklara rağmen devam etmek çok zor ... zaman herşeyin ilacıdır .. inanıyorum en kısa zamanda tekrar toparlanicaz ..Arkadaşlar ...
Beraber çok güzel günlerimiz oldu...Fakat özellikle bu son olaylardan sonra arkadaşlarımın hakkının yendiğini düşünüyorum. Bu süreç hakikaten her birimiz için fazlasıyla yaralayıcı ve yıpratıcı hale geldi.. Ve açıkçası ;bu şekilde ben de artık daha fazla devam edebileceğimi zannetmiyorum ..Kendimde de artık o enerjiyi bulamıyorum ..Bunu biraz serzeniş biraz da sitem olarak kabul edebilir gerekli merciler ..Etmelerini de isterim açıkçası..
Bundan böyle biraz sükunet sanıyorum ki herkese iyi gelecektir...Beni seven arkadaşlarım bana kolaylıkla ulaşabileceklerini zaten biliyorlar ...Benden bu kadar...Hepinizi çok seviyorum..Sevgiyle kalın..
Hepfitim .....öncelikle inşallah sağlık durumun iyidir ... ben senin burayı ne kadar güzel sahiplendiğini o kadar iyi gördüm ki ... takimi hepimizi ... iyiki seni tanidim ... seni cokcaaa sevdim... hepimizde emeğin çok .. zamanla herşeyin iyileşeceğine inanıyorum bu zor günleri de hep birle asicaz inşallah ..... sadece biraz zaman... haksızlıklar er veya geç anlaşılacak ... ama bu süreçte lütfen bizleri yanlız bırakma .. birakmayin.... senin sizin destekleriniz olmadan biz yeniler nasıl yol alırız ki ....en kısa surede bu sıkıntılar inşallah çözüme kavuşur ... ve yine biz biz oluruz .... iyiki varsın hepfitim ...Merhaba beni merak eden soran olmuş, sagolun;
Kısaca şu yazımı yazayım:
Ben kendimi kiblemedim
Kimseye protesto yapmadım
Kimseye HAKARET etmedim(uyarı cezam hakaret ettiğim için verilmiş!)
Ve biktim, teşekkür ederim, insan nasıl tiksinirmiş, nasıl bıkarmış öğrettiler!
Ve evet tiksindim arkadaşlar, sizi çok sevmeme rağmen gelmek istemiyorum.
Arkadaşlarıma yapılan haksızlıklar, bireysel bana yapılan haksızlık kabullenebileceğim bisey değil. Zaten oturup tezimi bitirmek zorundayım. Arada size slm vermek için gelirim. Tabi bu mesajımdan da bisey bulup beni banlamazlar ya da canları isteyip siteden atmazlarsa, malum buranin kurali canları istediği gibi davranmak. Bana ulaşmak isteyen olursa miu flower ya da mali aracılığı ile ulaşabilir.
İyi gecelerrrr flomİyi geceler herkese
Yarın pazartesi unutmayın sakın
İyi gecelerrrr flomana evinde tartı kabus
Bende bonus nazara geldik yaaBu sefer kalın gelin diyemiyorum kimseye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?