Diyete başlıyor muyuzYok hazmedemiyorum ben hicbirseyi
Yok yere harcandiysa orasi gercekten cok yazik
Bizde bu çene oldukçaaaa ooo birinci oluruz kesin
Aynen kuzuBizde bu çene oldukçaaaa ooo birinci oluruz kesin
Ben de öyle düşünüyorumLunya şeker sen yorumlasana Bugun yarın menüleri sende sopa gösterecek potansiyeli gördüm ben
Aman sonra herkes diyeti bırakıp kaçarLunya şeker sen yorumlasana Bugun yarın menüleri sende sopa gösterecek potansiyeli gördüm ben
DeneyelimAman sonra herkes diyeti bırakıp kaçar
Kuzu ben sizinle 3 haftadir varim bende hazmedemiyorum alt ust oldum ama hakikaten nurada her ne kademede olursa olsun YAZDIKLARINDAN mesuldur.uslup ne goreceli sey gormus olduk artik yeter biz isimizr bakalim bu kadar yarayi desmeye gerek yok hakikaten.Yok hazmedemiyorum ben hicbirseyi
Yok yere harcandiysa orasi gercekten cok yazik
DeneyeceğizDeneyelim
Yemediğimiz için kızacaksan bizim için hiç sakıncası yokDeneyeceğiz
Nevroş ben kaptan iken, yiyene de kiziyordum, yemeyenede. Çok garip biriydim
HayirKuzu ben sizinle 3 haftadir varim bende hazmedemiyorum alt ust oldum ama hakikaten nurada her ne kademede olursa olsun YAZDIKLARINDAN mesuldur.uslup ne goreceli sey gormus olduk artik yeter biz isimizr bakalim bu kadar yarayi desmeye gerek yok hakikaten.
Amac ne artik ona yonelelim
Deneyelim bence de, sende kaptanlık vasfı da varDeneyeceğiz
Nevroş ben kaptan iken, yiyene de kiziyordum, yemeyenede. Çok garip biriydim
hande bence buraya yazma artık bu olayı, burada cevap veremeyiz sana hadi biraz sakinleşelim mi?Hayir
Ben olayin ic yuzu ne bilmek istiyorum
Bu kadar hakareti kabul etmiyorum
Hayir bende bu hakaretleri kabul etmiyorumHayir
Ben olayin ic yuzu ne bilmek istiyorum
Bu kadar hakareti kabul etmiyorum
Tamam flawirhande bence buraya yazma artık bu olayı, burada cevap veremeyiz sana hadi biraz sakinleşelim mi?
Bence biraz zaman verelim kendimize... anlayışla karşılanacağımızdan Eminim sabah ola hayrolaKızlar üzülerek soruyorum bu soruyu ama başka takıma gidip yarışmaya katılmak isteyen var mı?
Ben zaten pek yarışta olmak istemedigim için katılmayacağım, isteyen varsa yonlendirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?