Gunaydin
gunaydınGunaydin kizlar
Günaydıın
ooo yediğimi içtiğimi sorma zatenYedigin ictigin senin olsun gorduklerini anlat :))
Senin adına sevindim tatlim ohh eritmissindir yedikleriniooo yediğimi içtiğimi sorma zaten
gece güzeldi ama.azcık pistte döktürdüm kalanını oturduğum yerden oynadım.
herkeş çok şıktı.otelin kadın personelleri şıklıkta yarışıyordu sanırsın viyana moda haftasındalardı,erkek personellerin eşleri yani biz paçoz kaldık yanlarında
ama ben çok eğlendim
Günaydınlar dostlar
Bu Sabah cumaya göre azıcık bir arti kalmıştı cumaya daha üç gün var inşallah eksi ile gelecem
ooo yediğimi içtiğimi sorma zaten
herkeş çok şıktı.otelin kadın personelleri şıklıkta yarışıyordu sanırsın viyana moda haftasındalardı,erkek personellerin eşleri yani biz paçoz kaldık yanlarında
ama ben çok eğlendim
eritmişimdir inşallah yani öyle umuyorumSenin adına sevindim tatlim ohh eritmissindir yediklerini
Inş canim gelirsin tabiki ben tartılmadım bile bakalım nasıl isler
gelirsen haberim olsun.Eglendiysen ne guzel iste :))
Tekrar kibrisa gelmeyi cok isterim karpazi merak ediyorum cok.
Günaydın kuzuGünaydın kızlar
ooo yediğimi içtiğimi sorma zaten
ama ben çok eğlendim
Hadi insallah kuzum benimGünaydınlar dostlar
Bu Sabah cumaya göre azıcık bir arti kalmıştı cumaya daha üç gün var inşallah eksi ile gelecem
evlilik icin mi gitin kuzumgelirsen haberim olsun.
bu arada ben 8 sene olacak burdayım ,hiç karpaza gitmedimçok uzak
tartı göstericek eşitlendi mi eşitlenmedi mialinan kal verilen kal umarim esitlemistir birbirini mali
Hadi insallah kuzum benim
evlilik icin mi gitin kuzum
Ne yapsın buralarda koca bulamayınca denizleri asmisalinan kal verilen kal umarim esitlemistir birbirini mali
Hadi insallah kuzum benim
evlilik icin mi gitin kuzum
Düğün borcu ödendi mi canim orada herşey pahalıymış diye duydumtartı göstericek eşitlendi mi eşitlenmedi mi
evet kuzum.düğün parası biriktirebilmek için geldik adaya.bi sene diye geldik 8 sene olacak
Hadi baaalım öyle olsunyook kötü bişe yemedim kendimi cevize kuru kayısıya vurdum sadece.bi de çekirdek var tabi.başka bişe yok kuzum şükür
Kızlar herkes için tamamsa yarından tezi yoknehirnil111 ve @begum75 ın idaresinde iki gruba ayrılalım.. iki grup hem kilo vermede hem sporda yarışsın .. her cuma hem hangi grubun birinci olacağını hemde bireysel birincileri seçeriz..
Sizin için uygunsa bizde bir şekilde ayarlarız kuzum hep beraber kalkınacağız inşallahBencede @hippotalamus guzel fikir
Bugunnehirnil111 beni etiketlemisti sporda ondayim diye artik takim olarak onda oluruz
Ben yazın tatile gittim 4 yaşında oğlan ve 2 aylık kızla zordu ama çokta güzeldi ins. Bu yaza zayıflamam lazımmalipina babam 2-3 sene calisti orda sonra geri dondu o ara bende bi geldim 10 gun kaldim.
Yine boyle yariyil tatili zamaniydi kisti 7 sene oluyo.
Lefkoseden baska yerlere biraz gittik.
Uzun yollar git git bitmiyo gibi olsada km si belli trafik yok :))
Annemler 1 kere gitmisler annem dedi dahada istemem cok uzak canimiz sıkıldı gidene kadar dedi :) oraya gidip orda denize girmek isterim.
Tabi cocuklarin kucuk olmasindan kelli hayalimi erteliyorum.
Git sende bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?