Yemediğimiz için kızacaksan bizim için hiç sakıncası yok
Deneyelim bence de, sende kaptanlık vasfı da var
Yarın seni etiketleyelim
HaydaaaaKızlar üzülerek soruyorum bu soruyu ama başka takıma gidip yarışmaya katılmak isteyen var mı?
Ben zaten pek yarışta olmak istemedigim için katılmayacağım, isteyen varsa yonlendirelim.
Bazıları grup olmadan yarış olmadan zayiflayamiyor herkesin hakkı bunu istemek. Böyle bir hak varken isteyen yarışa katılabilir.Bence biraz zaman verelim kendimize... anlayışla karşılanacağımızdan Eminim sabah ola hayrola
Kötü niyetle söylemedim hayatım.Haydaaaa
Biliyorum kuzum elbettekiii asla kotu bise dusunmedim ama senin olmayacagin konusundayim benKötü niyetle söylemedim hayatım.
Haklısın canım ama dediğim gibi biraz zaman verelim herkes daha sağlıklı karar verecektir.Bazıları grup olmadan yarış olmadan zayiflayamiyor herkesin hakkı bunu istemek. Böyle bir hak varken isteyen yarışa katılabilir.
Ben her yere yetisirimBiliyorum kuzum elbettekiii asla kotu bise dusunmedim ama senin olmayacagin konusundayim ben
walla icimizdeki yarıs cok fena ve cekismeli olur herkes iddali malumHaklısın canım ama dediğim gibi biraz zaman verelim herkes daha sağlıklı karar verecektir.
Burada yarışta değiliz sen birkaç gün idare et menüleri burada yarış kendi aramızda sakince merak etme seni tek bezdirecek şey bakliyat olur
Ben her yere yetisirim
Ben cuma yarışlarında yokumzaten çok çok istememiştim katılmayı
Katılıyorum sana.Bazıları grup olmadan yarış olmadan zayiflayamiyor herkesin hakkı bunu istemek. Böyle bir hak varken isteyen yarışa katılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?