diyet kardeşliği

ben gördüğüm menüyü yorumlarım sakıncası yoksa tabi

Haklısın canım.
Diyetisyenim yoğurt yada çorba yerine çok sık olmamakla birlikte bu miktarda bulgur ya da tb makarna yiyebileceğimi söylemişti. O yüzden biraz rahat davrandım. Ama her zaman yapmam. Bugün yoğurt ve salata olacak nilim

Kayınvaliden bu rüyayı duymasın
Duysun nevoşum birşey olmaz güler geçer

ben gördüğüm menüyü yorumlarım sakıncası yoksa tabi
yok tabikide,bence olurda, hani şu açıdan demek istedim,yorumlanmayan menü kalmasın,kimse kırılmasın diye ortilikler olsun ama isteyen itediği menüyüde yorumlasın
olurya gün gelir gelemediğimiz gün olur,çabalar ortada kalmasın

tamam kuzum ortada menü bırakmayız evelallah

Kızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
Canım diyette haşlanmış patates ve erken saatler de bulgur pilavını herkes öneriyor bakliyatta açıkcası yemekten pek korkmamalıyız sadece perşembe günü yersek şişkinlik yapar misal Korumadayken hepsinden az az yiyip normal düzene geçebilirsin ama maalesef bazı gıdalar hep zararlı ve kalorili olarak hayatımızda kalmak zorunda zayıf sağlıklı kalmak istiyorsak

Erken saatlerde evet ama yine de fazla olmamak kaydıyla şişiriyor çünkü bulgur en çok şişiren şey

Kızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
Ne oldu kuzum niye düşük motivasyonun hayırdır öyle artılar gelir gider bırakmadığımız sürece onlar da gidecek bir anda modunu düşürme sen kilo vermek istiyorsun ve başaracaksın inan kendine
Yaa herif sabah işe gitmeden tv açıyo. O meret de yüksek sesle açılıyo bi açıyom gözümü bi daha uyuyamıyom

Az kısık açsın akşamdan kısık kapatamıyor musun

nehirnil111 ben 14 kilo verdim. Hastalik nedeniyle ara verdim arada 4 kilo aldim. Kilolar oturmadigi icin haftada 4 kilo gider ve haftaya tekrar basliyorum. Ara sira uğrarım size.
Gel canım bekleriz Bende korumadayım anında 2 kg alıp anında verebiliyorum tabi oturmadığından sağlıklı değil ama böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…