hee eski düzene dönmeyi düşünüyorum kuzum.kasmadan veriyim.benim vücut biraz kıldır,zorayınca direniyoEe ye kuzumbide 100 kilo iken verdiğin 1 kilo 80 kilo iken verdiğin 1 kilo eşit olmaz cnm.. ölçülü bi şekilde yiyorum ben..
ben gördüğüm menüyü yorumlarım sakıncası yoksa tabikızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar
@Floweroflife
@Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@eflalim
@suspushanimcim
@matematik61
@Esra_4378
@deynepnaz
malipina
@Bonus
@Daydream_
@tevafuk55
sidelya
@smykmy
@Lunya
hepfit
@MySoul
@Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız
Haklısın canım.Dün ki yediğin nanelerden sonra güzel olmuş tok tutmuştur
Öğle bile olsa 1 tabak bulgur pilavı çok fazla be kuzu onun yerine yemek yeseydin daha iyi olurdu çok erken yemişsin akşam aç kalmadın mı
Hoşgeldin fıstık
Hoşgeldin kuzum
Sende iyi ol canımBizi düşündüğün için çok teşekkür ederiz
Duygulandırdınız çok teşekkürler
Kız kilo mu alıp geldin hep böyle bırakınca rahatlık geliyor işte
Afiyet olsun Bonuscan Allah kabul etsinKuru fasulye az fazla kaçmış ama karbon ekmek karbon cısss
Spor yok kuzum akşamında ağır bence patates püresi diyetimizde pek olmamalı bence mercimek mantar seni tok tutardı zaten
Kız nereden çıkardın banı öyle mi görünüyorum
Ahahaha o nasıl diyet arası böyle kötü örnekler
Spor yok sporunu bırakmasaydın be kuzu ayrıca akşam bulgurun hiç işi yok ki bu menü de gayet güzel gidiyormuşsun pilav yerine yoğurt ya da salata ekle derim
Afiyet olsun canım güzel menü ama spor olmalı diyet yapıyorsak sporumuz da olmalı başka türlü vücut toplamıyor
Günaydın fıstıklar
Ooo revaçta bir ekip işi
Günaydın canlar
Günaydın canım hadi inşallah eksiyle gel azıcık artıyı gönderelim bugün daha salı
Duysun nevoşum birşey olmaz güler geçerKayınvaliden bu rüyayı duymasın
yok tabikide,bence olurda, hani şu açıdan demek istedim,yorumlanmayan menü kalmasın,kimse kırılmasın diye ortilikler olsun ama isteyen itediği menüyüde yorumlasınben gördüğüm menüyü yorumlarım sakıncası yoksa tabi
Benim menülerimi dilediğin gibi yorumlayabilirsin malimben gördüğüm menüyü yorumlarım sakıncası yoksa tabi
tamam kuzum ortada menü bırakmayız evelallahyok tabikide,bence olurda, hani şu açıdan demek istedim,yorumlanmayan menü kalmasın,kimse kırılmasın diye ortilikler olsun ama isteyen itediği menüyüde yorumlasın
olurya gün gelir gelemediğimiz gün olur,çabalar ortada kalmasın
bu meşajın altında derin manalar yatıyoBenim menülerimi dilediğin gibi yorumlayabilirsin malim
Kız ne derinlere daldın genebu meşajın altında derin manalar yatıyo
Canım diyette haşlanmış patates ve erken saatler de bulgur pilavını herkes öneriyor bakliyatta açıkcası yemekten pek korkmamalıyız sadece perşembe günü yersek şişkinlik yapar misalKızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
Haklısın canım.
Diyetisyenim yoğurt yada çorba yerine çok sık olmamakla birlikte bu miktarda bulgur ya da tb makarna yiyebileceğimi söylemişti. O yüzden biraz rahat davrandım. Ama her zaman yapmam. Bugün yoğurt ve salata olacak nilim
Duysun nevoşum birşey olmaz güler geçer
çoh pis dalarumKız ne derinlere daldın gene
4 günlük yatıştan sonra bugün menü vermeye başlıyorum günahıyla sevabıyla.hadi bakalım
hadi siz çalışıyonuz peki ben niye hergün 6,30da uyanıyom yaa.
deli miyim ben
6.30 da çok erken yaa. Ben de erken kalkmak istiyorum. Kahvaltımı erken yapmak istiyorum.Ama kalkamıyorum.hadi siz çalışıyonuz peki ben niye hergün 6,30da uyanıyom yaa.
deli miyim ben
Yaa herif sabah işe gitmeden tv açıyo. O meret de yüksek sesle açılıyo bi açıyom gözümü bi daha uyuyamıyomYaz yaz MalimizNiye uyanıyorsun harbiden bizimle mesaiye mi başlamak istiyorsun
Ne oldu kuzum niye düşük motivasyonun hayırdır öyle artılar gelir gider bırakmadığımız sürece onlar da gidecek bir anda modunu düşürme sen kilo vermek istiyorsun ve başaracaksın inan kendineKızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
Yaa herif sabah işe gitmeden tv açıyo. O meret de yüksek sesle açılıyo bi açıyom gözümü bi daha uyuyamıyom
Gel canım bekleriznehirnil111 ben 14 kilo verdim. Hastalik nedeniyle ara verdim arada 4 kilo aldim. Kilolar oturmadigi icin haftada 4 kilo gider ve haftaya tekrar basliyorum. Ara sira uğrarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?