diyet kardeşliği

Sporlara bak be çok güzel dün de olsun tabi 35 de 35dir
Ayy kısa yazıyorum diue mi :)) çocuğu uyutmaya çalışıyorum cnm bi yandan emziriyorum.. ondan kısa cevaplar

Ahahha vefakar ana

2 yaşında oğlum var cankm başka çocuğum yok kuzum amin

amin nilişkom teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canımcımmm

smykmy bakar mısın cnm...

hem yarış hem destek ama şimdi detoks yapmicam çünkü hamilelik şüphelerim varda regl olduktan sonra yapacağım detoks

Bebek düşünüyoruzda allah nasip ederse inşallah olana kadar ne verirsem o kar rabbim iateyen herkese nasip etsin banada inşallah

Allahım en hayırlı zamanda en guzel sekilde nasip etsin insa kuzummm

Ayy kapan kaciyoor ne guldum yaaa

Hayydeeeeeeeeeeeeeeeee bugun listeyiii yapalımmmmmm tamamlayalim vee saglam cuma yapalım

Tamamdır kuzummm harika bir donus yapicam

boşta adam kalmasın
eşleşme bulunamadı olmasın yanii
Eslesme bulunamadı

Morti olup taniyoz iste boyle yavas yavas yakindan bende 3.cuma olucak burda olmam kuzum
Walla baslangic kilo mevzum cook uzunnoraya girmeyeyim 83 lerden geldim kadinlar kulubune kendim tek basima basladim daha sonra baska topiklerdeydim gruplardaydim cuma takimlarinda yaristim 4.takimdan transfer oldum ve 7.takima katildim. 71.4 cuma kilom 1.68 boyundayim calsiyorum kimya ogretmeniyim 3 yasina martta girecek bir seker kızım var malatyaliyim
izmirde yasiyorum
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum diyesim geldi
Anlat bakam sen dokul anne kizlik soyuna kadar yada e devlet sifreni ver en iyisi

l listeyi seven gencler costularrrrr

TC kimlik bide....

Hemen atiyorum kızlarr bekleyinnn

Annesinin kızlık soyadı çok önemli bunu unutmayalım
Tamam tamam merak etmeyin atiyorumm
Yaa 10 dk az mi asla kucumsemeee
Senin keyfinmi yok bugun hippo? İyimisin
iyi iyi aslan gibiiii

Ayy kısa yazıyorum diue mi :)) çocuğu uyutmaya çalışıyorum cnm bi yandan emziriyorum.. ondan kısa cevaplar
Bak biliyom ben cok iyi ben kuzumm

Kız yürüyüşten geldim inan ayaklarimin altı sizliyor
ohhh afferin sana kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…