- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ayy kısa yazıyorum diue mi :)) çocuğu uyutmaya çalışıyorum cnm bi yandan emziriyorum.. ondan kısa cevaplarSenin keyfinmi yok bugun hippo? İyimisin
740 oldu puanın harika gidiyorsun canım yanına arkadaş gelecektir inşallah ya da sen Begüşe daha üst gruba geçeceksinAyyy kendimi kraliçe gibi hissettim canim benim sporları hemen ekleyiver ins.
Ayy kısa yazıyorum diue mi :)) çocuğu uyutmaya çalışıyorum cnm bi yandan emziriyorum.. ondan kısa cevaplar
Kız yürüyüşten geldim inan ayaklarimin altı sizliyor740 oldu puanın harika gidiyorsun canım yanına arkadaş gelecektir inşallah ya da sen Begüşe daha üst gruba geçeceksin
Sporlara bak be çok güzel dün de olsun tabi 35 de 35dirCanım sen de benim gibisin bir tane var değil mi evladın kaç yaşındaAllah gönlündeki versin hayırlısıyla
Evet Büşra hızlı davrandıolsun lunyayla da başka zaman artık.
Cuma
40 dk zumba
Cumartesi
35 dk normal yürüyüş
Pazar
40 dk zumba
30 dk normal yürüyüş
Pazartesi
10 dk zumba ( bunu yazmaya utandım ama ne yapayım puan olur)
Ayy kısa yazıyorum diue mi :)) çocuğu uyutmaya çalışıyorum cnm bi yandan emziriyorum.. ondan kısa cevaplar
İnanamıyorum ya eflalim in banı açılmamış halamasum atıldı gelemez
ama eflal banlıymış sanırım,banı gidince gelir inşallah :)
Olanlardan sonra belki gelip gitmiştir o daİnanamıyorum ya eflalim in banı açılmamış hala
2 yaşında oğlum var cankm başka çocuğum yok kuzum aminCanım sen de benim gibisin bir tane var değil mi evladın kaç yaşındaAllah gönlündeki versin hayırlısıyla
Cuma
40 dk zumba
Cumartesi
35 dk normal yürüyüş
Pazar
40 dk zumba
30 dk normal yürüyüş
Pazartesi
amin nilişkom teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canımcımmmAmin canım Rabbim hasretlik çektirmeden evladınıza kavuştursun inşallah
Sporu bende boşladım diyet güzel de spora saldırmalı sporsuz bir şey olmuyor
Ooo kuzum maşallah gayet güzel sporların varmış harikasın
O sendin ama seni koymuştum
Cnm seni etiketledim görmedin galiba...Orti ve morti arasindaki farki biri bana aciklayabilir mimorti rakip tamam orti
Sporsuz diyet gerçekten pek bir şey ifade etmiyor o spor o vücudun şekillenmesi yani normal ye spor yap vücudun şekillensin bu şekilde bu kilo gidiyorKız yürüyüşten geldim inan ayaklarimin altı sizliyor
Öğretmen canim o kimyacı belki derstedirsmykmy bakar mısın cnm...
Az önce yazdı da ondan kaçırmıyim dedim :))Öğretmen canim o kim
Öğretmen canim o kimyacı belki derstedir
Aşk olsun kuzum hepimizin hakkı birbirimize helal olsun ne demek
2 yaşında oğlum var cankm başka çocuğum yok kuzum amin
amin nilişkom teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canımcımmm
evet kuzum haklısınAşk olsun kuzum hepimizin hakkı birbirimize helal olsun ne demekbu güzellik bozulmamalı kaybolmamalı
hem yarış hem destek ama şimdi detoks yapmicam çünkü hamilelik şüphelerim varda regl olduktan sonra yapacağım detoks
Bebek düşünüyoruzda allah nasip ederse inşallah olana kadar ne verirsem o kar rabbim iateyen herkese nasip etsin banada inşallah
Esra_4378 = begum75
Bonus = Cutemom007
sidelya = @Ytmz (ortimmm sidelya seni seçtim)
hippotalamus = smykmy
kızlar haydi,kapan kaçıyor sizde ortinizi seçin
@Lunya
hepfit
@MySoul
@Donna_salut
@derunehatun
@Floweroflife
@Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@eflalim
@suspushanimcim
@matematik61
@Daydream_
@tevafuk55
@malipina
@YaKaMoZz-z
Tamamdır kuzummm harika bir donus yapicamEki Görüntüle 2110615
Öhöm öhömm duyduğuma göre sporlar pek boşlanmış cuma hedeflerinden uzaklaşılmış ama silkelenme zamanı değil mi herkes kendi için burada hep beraberiz hadi bakalım sporlarınızı alayım daha cumaya var 3 gün spor yapmanız bile kurtarırKüllerimizden doğacağız kızlar başka yolu yok silkelenin
Esra_4378
hippotalamus @aeben @Sarayca smykmy @ecemavi sidelya @Nevreste
Eslesme bulunamadıboşta adam kalmasın
eşleşme bulunamadıolmasın yanii
Morti olup taniyoz iste boyle yavas yavas yakindan bende 3.cuma olucak burda olmam kuzumsmykmy cnm biz morti olduk daa ben seni pek tanımıyorum maalesef
Sana zahmet olmasa boy kilo başlangıç hedef yazar mısın bana?? Bide çalışıyor musun çoluk çocuk var mı?? Malum ben daha yeni girmiştim takıma ...
HADİİ KIZLAR
KALDIRIN TOTOLARI
SİLKELENME ZAMANI GELDİ
BÜTÜN YEDİĞİMİZ BENDE DAHİL CISSSLARI ERİTME ZAMANI
SPOR ZAMANI DİYET ZAMANI
BU KADAR MİSKİNLİK YETER HAYDİ DİYETE VE SPORA HERKES EŞLEŞMESİNİ YAPSIN
TC kimlik bide....
Sicil kağıdı
Tamam tamam merak etmeyin atiyorummAnnesinin kızlık soyadı çok önemli bunu unutmayalım
Yaa 10 dk az mi asla kucumsemeeeCanım sen de benim gibisin bir tane var değil mi evladın kaç yaşındaAllah gönlündeki versin hayırlısıyla
Cuma
40 dk zumba
Cumartesi
35 dk normal yürüyüş
Pazar
40 dk zumba
30 dk normal yürüyüş
Pazartesi
iyi iyi aslan gibiiiiSenin keyfinmi yok bugun hippo? İyimisin
Bak biliyom benAyy kısa yazıyorum diue mi :)) çocuğu uyutmaya çalışıyorum cnm bi yandan emziriyorum.. ondan kısa cevaplar
ohhh afferin sana kuzummKız yürüyüşten geldim inan ayaklarimin altı sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?