diyet kardeşliği

O laf bize degildi kuzum

Bosver hic dusunme herkesin agzindan cikan kendi ayibi kuzu tekrar etme beyninde onu cikar at

Kazenin lafları çok ağırdı kızlar, sinirlendiysen sinirlendiğin kişiye ithafen konuşursun ama 7. Takım diye genelleme yaptı ve olmadi o konuşma ama munenin tavrı ve duruşunu seviyorum :) birazcık o teskin ediyor beni

Ayy sokak hayvanlari

Kızzz onun pro üyelikle alakası yokk kii

Bosver kuzu dusunme dusundukce yipraniyoruz canim benim her laf
Her agizdan cikan
Kendi ozune aittir

Nehir Allah aşkına alıntıya bak yaaaaaa

Canım ya bende emziriyorum ama benimki pek yok da vorones morti falan ihtiyacı yok çok kaçamak yapıyor zaten ona iyi bir orti lazimv
Valla cuma yarışmaları o kadar cok midemı bulandırdı ki artık bilemiyorum burdan devam etmek en iyisi bence keske kaptanlarım iz da gelseler
Bence iyi olur

hepfit Bonus Bonusun etiketini diğer grupta gördün mü öyle liste uygunsa buraya çok yakışır dedik Bende spor puanlarında etiketlemiştim seni ilk sayfa da yer alması adına
Bakıcam kuzucum, gelmiycem diye okumamıştım. Makbulenin msjina denk geldim ve emeklerimiz için geri döndüm

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…