diyet kardeşliği

Gecmis sun.
Benle de mortilige tamm diyor musun
Alirim baskülünü

geçmiş olsun lunya
kırık falan yok inşallah

Sorma defol lafindan sonra gelmem diyodum ama ah siz varsınız
Kızınca herkes cizgisini aşabiliyormuş demekki canim herşey biz insanlar için sonrasında aciklamadada bulundu ne yapalım böyle bir grup kesinlikle bulamayiz
Bende kendisine ilettim aynen senin dediğini

Yok kız pro olmakla ilgili değil o.. bi sayfa var ordan kopyalıyorlar.. sende ondan kopyala yapıştır

Nereden direk alıyorsunuz Bonuscan ben illa konuya girip kopyalıyorum

O konu yada baska yer farketmez her hangi bir resmi eklemek icin hani adresi kopyaliyoruz ya hah iste telefonlarda adresi kopyala kismi yok.
Neydecük My SouL gibileri izleyip icmi gecireceguk yoooov dostum hic sanmam

Resimi baska sayfada goruntule diyerek baska sayfada acilmasini sagliyoruz.
Sonra sayfa linkini kopyaliyoruz ve burda mesaj yazarken gulen yuzun yanindaki pencereye tiklayip oraya yapistiriyoruz.

Sayfa linki resimin adresi olmali smykmy anlatabildim insallah.

Bu asagidaki linke tikla bak tek o smiley acilcak. Iste bunu kopyalayip yapistirican

https://img-s1.onedio.com/id-534429...-0ce9036ff62c5a262c9cf3f672a7501302f5d86c.gif

sen daha dokulmedin bana anlat bakim yas boy pos
ADINIZ: hippotalamus
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:69.6
HEDEF KİLONUZ:64
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZMU?:12.takım :))
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğeatamam.. genel olarak yemekyemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim 2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9kiloyu kendim verdim..12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olupsabitlemek,istediğim kıyafetegirebilmek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandançocuklarımı büyütmeyeçalışıyorum küçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düzduvara tırmanan cinsten büyük oğlum 9 yaşında okullu :)) öle işte kızlar.. zati beni tanıyan tanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…