- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Gecmis sun.Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım
Gelmeyecektimnerdeydin
Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım
Valla kopyala yapıştır telefondan zor iş ben sana diyim hızlı olmuyor bi keremSen öyle san
Alkışlamıcam işteeeGeçmiş olsun kuzum ne oldu
Bana söyle noluuuu
Neden alkışamıyorsun pc den bile bir marifet
Tamam gönderiyorum bekleyaaaaaaaaaaaaaalutfenn evde girerim anlat senn
Aslan gibiyim
Desemmm
Sen goreceksin esra sen bekle bekle izle beniii
Kızınca herkes cizgisini aşabiliyormuş demekki canim herşey biz insanlar için sonrasında aciklamadada bulundu ne yapalım böyle bir grup kesinlikle bulamayizSorma defol lafindan sonra gelmem diyodum ama ah siz varsınız
Yok kız pro olmakla ilgili değil o.. bi sayfa var ordan kopyalıyorlar.. sende ondan kopyala yapıştır
Suspusum canim benim mortim (hippotalamus )vardi ama sende ol sorun degil
AnLdim kuzum
Heyttt beeeee
Isten cikinca eve gidince ben neler yapicam gorursunuz siz
My SouL un emojisi var ya soyle yruryus bandi uzerinde cosan ve ter akitan biri
Heh iste ondan koydum buraya hayali sizde anlayın
(Pro degiliz yok bizim öle seylerimiz)
sen daha dokulmedin bana anlat bakim yas boy posYok kız pro olmakla ilgili değil o.. bi sayfa var ordan kopyalıyorlar.. sende ondan kopyala yapıştır
Nereden direk alıyorsunuz Bonuscan ben illa konuya girip kopyalıyorum
Dur takıma girerkem yazdığım bi yazı vardı onu atim sanasen daha dokulmedin bana anlat bakim yas boy pos
ADINIZ: hippotalamussen daha dokulmedin bana anlat bakim yas boy pos
Boşver kızım unutalım geçsin. Biz bize buradayız işte asıl önemlisi o :) herkes zamanla geri gelecek zaten, yaf biz günde 1000 mesaj yazan takımız , kimse burayı bırakamazSorma defol lafindan sonra gelmem diyodum ama ah siz varsınız
aferim sana
Neyse mune var diyip mutlu olmaya calisicamKızınca herkes cizgisini aşabiliyormuş demekki canim herşey biz insanlar için sonrasında aciklamadada bulundu ne yapalım böyle bir grup kesinlikle bulamayiz
Bende kendisine ilettim aynen senin dediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?