Ben özelden ona gönderdim
O konu yada baska yer farketmez her hangi bir resmi eklemek icin hani adresi kopyaliyoruz ya hah iste telefonlarda adresi kopyala kismi yok.
NeydecükMy SouL gibileri izleyip icmi gecireceguk yoooov dostum hic sanmam
Resimi baska sayfada goruntule diyerek baska sayfada acilmasini sagliyoruz.
Sonra sayfa linkini kopyaliyoruz ve burda mesaj yazarken gulen yuzun yanindaki pencereye tiklayip oraya yapistiriyoruz.
Sayfa linki resimin adresi olmali @smykmy anlatabildim insallah.
Bu asagidaki linke tikla bak tek o smiley acilcak. Iste bunu kopyalayip yapistirican
https://img-s1.onedio.com/id-534429...-0ce9036ff62c5a262c9cf3f672a7501302f5d86c.gif
Geçmiş olsun kuzumKızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım
Sen bana neden hiç pas vermiyosun, ayran içtik ayrı mı düştükDur takıma girerkem yazdığım bi yazı vardı onu atim sana
Valla kopyala yapıştır telefondan zor iş ben sana diyim hızlı olmuyor bi kerem
Alkışlamıcam işteee
Tamam gönderiyorum bekle
Gelmedi
O konu yada baska yer farketmez her hangi bir resmi eklemek icin hani adresi kopyaliyoruz ya hah iste telefonlarda adresi kopyala kismi yok.
NeydecükMy SouL gibileri izleyip icmi gecireceguk yoooov dostum hic sanmam
Resimi baska sayfada goruntule diyerek baska sayfada acilmasini sagliyoruz.
Sonra sayfa linkini kopyaliyoruz ve burda mesaj yazarken gulen yuzun yanindaki pencereye tiklayip oraya yapistiriyoruz.
Sayfa linki resimin adresi olmali @smykmy anlatabildim insallah.
Bu asagidaki linke tikla bak tek o smiley acilcak. Iste bunu kopyalayip yapistirican
https://img-s1.onedio.com/id-534429...-0ce9036ff62c5a262c9cf3f672a7501302f5d86c.gif
bunu mesela sürekli bir yerden mi eklemem gerekiyor direk bir kısım var mı ekleme yapacağım
Ayy cnm olur mu öle şey ?? Vaktim yok arada bildirimlere bakıp çıkıyorum.. alıntı varsa onlara cevap veriyorum bi tek..Sen bana neden hiç pas vermiyosun, ayran içtik ayrı mı düştük
Oyyyy kuzummm geçmiş olsun ,inşallah önemli birşeyin yoktur.Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım
Tirsicak bisey yok ki canim. Bi suredir spor yapmiyorum zaten. Belki gaza gelirim diye orti ariyom. Ortimiyiz canim ? :)Benim ortim yok donna bacim.
Ama ben senin sporlardan tirsiyom.
İçimden bir his,Lunyanın durumunu benim alıntımdan öğrendiğinizi söylüyor
Küstüm gidiyorumNe alakasi var yaaa ben anca yazdim hangi bi yere yetiseyim :) icindeki ses soyle kapasin cenesini
PuhhaahhaaaaaSpor yapmayan orti Curtı aranıyor. Hele öyle ki diyeti bırakıp ekmek arası yicem biskrem yicem. Gel tut beni x orti . Sana gicik olim cuma eksiyle gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?