diyet kardeşliği

Hepsi tamamlansin da toplam bakalım

@vorones ula e yaziyorum bi turlu etiketi yapistiramadim :) takimlarda yarismaya girsene istersen vero?

N Nana ne guzel demis bazen yarisarak daha gaza geliniyor. Birine git istersen burdanda sakin kopma oyle verirsin insallah.
İsteyen olursa iki türlü de devam edebilir

Ben de kabul ederse N Nana arkadaşımı orti olarak seçmek istiyorum.
Lunya kaptanlık geçmişinle beni hizaya getirirsin diye umut ediyorum Benim de sana faydam dokunur inşallah.
Tabi ki faydan çok dokunur beraber yemek yarışmasına bile katılırız ortiyi her alana yayariz

Yine alıntı yapmışım

Aynen, bu fikirde güzel hem kesin bir kişi menü yorumlar hem de orti yorumlar

N Nana kuzu nerdesin bi he de yarış ortamını kuralım:)
Kurarız

N Nana orti morti seni sectim.
Yarisalim miiiiii
Eki Görüntüle 2110681
Buna da tamam, oluruz

Geçmiş olsun canım

kızlar ben çıkıyom bikaç saate gelirim öpüldünüz
Dipnot şeysi:çok konuşmayın
Ahahaha mümkün mü sen git gel bende giderim

Jillian enfes bir şey ben yapamadım devam ettiremedim ama acayip vücudu şekle sokuyor keşke benim olsa Yap kuzum belki bana da örnek olursun gaza gelirim

Jillian enfes bir şey ben yapamadım devam ettiremedim ama acayip vücudu şekle sokuyor keşke benim olsa Yap kuzum belki bana da örnek olursun gaza gelirim
Bi baslaya bilsem ah ahhh. Jillian evet cok guzel sekillendiriyor vucudu. Tum gun evde olmanin avantaji 30 gunluk Jillian.i tamamlamam oldu. Indirip videolari basliycam yeniden insallah. Yalniz bana da gaz lazim

Menüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin

Ara16:30
1 kase light yoğurt

Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik

Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95 begum75

Bi baslaya bilsem ah ahhh. Jillian evet cok guzel sekillendiriyor vucudu. Tum gun evde olmanin avantaji 30 gunluk Jillian.i tamamlamam oldu. Indirip videolari basliycam yeniden insallah. Yalniz bana da gaz lazim
Gel beraber başlayalım ne zaman hazır hissedeceksin daha doğrusu hazır hissetmeliyiz mesela cumadan itibaren ben her gün yapamam ama gün aşırı yanında olurum

aaaaaaa cok gecmis olsun nasil oldu

geçmiş olsun canım iyisindir inşallah

Geçmiş olsun lunya m, tuh kaburga bana kaldı takamazsın sen şimdi

Geçmiş olsun kuzum ne oldu

Gecmis sun.
Benle de mortilige tamm diyor musun
Alirim baskülünü

geçmiş olsun lunya
kırık falan yok inşallah

Geçmiş olsun kuzum

Çok teşekkür ederim kızlar, üzerinize afiyet biraz düştüm, kırık yok ezilme var. Düşerken demirde çıkıntı olan yere kolumu sürtmüşüm biraz kesildi. Acıdan ölüyorum parmaklarım şiş, çok çirkin duruyor

hepfit alırım bileziği, kolum şiş biraz büyük aldın mı sorun kalmaz, 50 Gr olsun
deynepnaz kız bu önceki mesajlar içindi, şansına küs git evini kendin temizle, utude yap, oh olsun

bende yaptım ama bacaklar kollar nasıl inceltti hemen harika bişe ben lvl3 e geçmeyi düşünüyorum tabi reglden sonra sende yaparsın yap vücudun çok fit ve mükemmel olsun hafii

Afiyet olsun ben bayıldım vallahi

Oyy kuzum çok geçmiş olsun ya Rabbim beterinden saklasın

bende yaptım ama bacaklar kollar nasıl inceltti hemen harika bişe ben lvl3 e geçmeyi düşünüyorum tabi reglden sonra sende yaparsın yap vücudun çok fit ve mükemmel olsun hafii

Yaa bende istiyorum yok yok ben başlayacağım evde internetim yok perşembeden beri hatlar da sıkıntı var gelsin hemen başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…