- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İmkansız değil yine yaparız ki bence sende hala o cevher duruyorBence guzel olur donnam nasil istersen yavrim ahh leslie yaptigimiz gunler...
1 ay once kadar bi deneyeyim dedim ama yok eski performans nehirim daha 5 dk dolmadan patlayivercek gibi oluyomİmkansız değil yine yaparız ki bence sende hala o cevher duruyor
Oh evde olmak da güzelmiş
Cuma günü hedefim 55li rakamları görmek!!
Kızlar hedef olayını nasıl yapalım?
Ger hafta kendiniz mi belirleyelim?
Mesela yazalım mı 55,8 görmek istiyorum falan diye
İsterseniz ben de hedefleri toplarım her hafta cuma günü, çorbaya benim de tuzum olsun :)
1 ay once kadar bi deneyeyim dedim ama yok eski performans nehirim daha 5 dk dolmadan patlayivercek gibi oluyom
Aynen spor goresim yokDemek ki hevesin yok spor sıkıyor bir süre saldırınca spora sonra bıkıyorsunzaman ver kendine
Hepsi tamamlansin da toplam bakalım
İsteyen olursa iki türlü de devam edebilir
Tabi ki faydan çok dokunurberaber yemek yarışmasına bile katılırız ortiyi her alana yayariz
Yine alıntı yapmışım
Aynen, bu fikirde güzelhem kesin bir kişi menü yorumlar hem de orti yorumlar
Kurarız
Buna da tamam, oluruz
Kuzu jillian + ek biseyler yapabilirsin ama 10 günlük jillianlari bozma sırayla git benceAcaba yeniden jilliana mi baslasam ? ! Ama hergun farkli leveller yaparak. Hatta bi suru video indirip hergun farkli bi spor yapmayi dusunuyorum. Nasil olur sizce kizlar?
nehirnil111 @begum75 hepfit CocoChanelmademoiselle @suspushanimcim
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlarOyy kuzum çok geçmiş olsun ya Rabbim beterinden saklasın
DiyosuuunnnÇok teşekkür ederim kızlar, üzerinize afiyet biraz düştüm, kırık yok ezilme var. Düşerken demirde çıkıntı olan yere kolumu sürtmüşüm biraz kesildi. Acıdan ölüyorumparmaklarım şiş, çok çirkin duruyor
hepfit alırım bileziği, kolum şiş biraz büyük aldın mı sorun kalmaz, 50 Gr olsun
@deynepnaz kız bu önceki mesajlar içindi, şansına küsgit evini kendin temizle, utude yap, oh olsun
Yok lunyanın yazısını gördüm de bi yazamadım :))İçimden bir his,Lunyanın durumunu benim alıntımdan öğrendiğinizi söylüyor
Sen hedef belirle ama anacligin tutmasın emi, zor hedef belirleİsterseniz ben de hedefleri toplarım her hafta cuma günü, çorbaya benim de tuzum olsun :)
Evet ve yazdığımız hedefleri ben toplar her hafta cuma yayınlarım ve yorum yaparız mesela dersiniz flawır kuzu -300 yazmışsın ama bence daha fazlanıza falanOlabilir kuzum mantıklı mesela o da ilk sayfada yer alabilir haftalık hedefler Bonusun listesinde de öyle bir şey vardı ya da haftalık çizelgeydi en azından mesela cuma günü net kilolarımızı baz alalım sonraki haftaya hedefleri belirleyelim kilo oranına göre ayarlamalıbana göre en az -500 görmeye çalışmalı her hafta ve orana göre değişir ben 60 kilodayken 700 - 1000 kg dan düşmedim misal 55 kilolardayken -300 500 vere vere azaldı
Yol kuzı diyorum ki herkes kendi belirlesin beni etiket yapsın ben yayınlayayım ve yorum yapalım, sonunda ben sonuç hedefleri yayınlayayımSen hedef belirle ama anacligin tutmasın emi, zor hedef belirle
'ye ye okuldaki hocalar sülün gibi giyinirken senin sağından solundan yagggggg fişşşşkirsinSpor yapmayan orti Curtı aranıyor. Hele öyle ki diyeti bırakıp ekmek arası yicem biskrem yicem. Gel tut beni x orti . Sana gicik olim cuma eksiyle gelim
Aynen spor goresim yokbakalim nasip cicegeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?