diyet kardeşliği

canım okudum ilk sayfayı ama maşallah kaç sayfa yazılmış sistemi tam anlayamadım kurallarda sıkıntı yok :)
spor yapmamak ve kaçamak yapmak affedilmiyor diyim sana
hemen sopalar çıkar bi de çok aktif bi grubuz biz, 2 hafta katılımına göre gruba ekleriz

olmadı malipina maliyi takarım peşine
Beni şu an yarışmacı olarak değil konuk olarak yaz,yarışa dahil etme,menü devermiyorum zaten.1AY SONRA HAVALAR ISININCA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYACAĞIM 500GR MI DA O ZAMAN VERİRİM.
Caps Lock AÇIK KALMIŞ,AÇIK KALINCA HEP Nare83 aklıma geliyor,uğraşamam şimdi düzenlemeyle,idare edin

Ayyy cops look hiç açık kalmıyor artık
PC yok , iş yok

taam ağlama

Ayy ne iyi ettik bak kalabalıklaştık bayağı

heee sorma bacım

Nere kız dahaaa yeşilçay içecediikkk
hayırlısı kuzum
sen içme nolur nolmaz

600 ip: 120 puan
1 mil leslie 15 dk : 45 puan
15 dk bölgesel: 45 puan
Toplam: 210 puan

@nehirnil111
Heeyyyytttttt beeeeee yavrummm sen yorulmadin mi niye bubkadar kastin sen neler oluyo icinde yaglar mi eriyo ahhh kiyamam yaa yapma bunu sen boyle guzelsin kuzummmm

kuzu bizim daydream bu değil heralde hamile değildi ki canım yanlış etiketlemiş olmalı
Allah sizi ne guldum yaaa baskasi gelmis
Bi kepçeden fazla.. 1 yemek tabağı..
Olsun olsunnn balim ye nohutlarii sen menunu inceledimm harikaaaa

Sabah 11 de kahvalti super dewam kuzucuk
kızlar yaptııııııııııımmmmm
bi kendinizi kontrol ediverin, gözler böyle oldu
tamamlayalım ilk mesaja koyucam
eline canina saglik kuzummmmmm

Alahha allllahhh allllaaahhhh mali sen ne naneler yedin otelde bi de bugun ne yapiyon kuzu

biraz gecistirme mi olmus canim menun

salca bende severimm ama istah acar dimi

Yani hani benim mortim smykmy

Kuzu isten 7 bucukta ciktim terziye ugradim ve eve geldim saat 8 bucuk sonra bizim kuzuyla ilgilendim ve arkasindan cay ve simdi minigi uyutuyorum

Sincik girdim kapıdan
Durun bı montumu cikaram
Sarılak
masum seninle birebir tanismadik ama severim seni ben hosgeldin gel bende sarilam
Hosgeldin canim benim

Kızlar akşam için çok sağlıklı biber dolması yaptım size de tavsiye ederim. Prinç kullanmadım , esmer köftelik bulgur kullandım
Aaa denicem kuzu
siirt fistigimi yavas gel adini bile anma ben andin mi hayir

esra is basinda

48 mi

Çoktan yedim 24.00 dan sonra hersey degisecek hatta zayıflama sirrimi paylassam mi sürpriz mi olsun bilemedim doktorumun verdiği liste. Önce deneyip sonra mı paylassam. 1 haftalik
Lutfen anlat
burasi farkli bir yer oldu gecmisimiz var normal bir grup degiliz farkliyiz bence bize takilabilirse evet olabilir karisik duygulardayim cekimser oyumu kulllaniyorum

kuzu motivasyon sağlayan kimseyi kırmayalım dedik, kurallar belli zaten uyabilecek olan gelir yoksa barınamaz zaten.
zamanında siz beni almasaydınız ben de olmazdım şuanda burada
ama sen oradayken geldin burasi farkli oldu kuzucum neyse bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…