Evet vurun ya ben ekmek dr yedim çikolata da yedim . NefretlikimVeroooo ortiye mortiye gerek var mı? Takımca ortaya alır döveriz seni
Yaaa evet mi yaaaa niye yedin o zaman canim ya süt mu yapıyor çikolata yapma yaaa hadi acıktım çorba içtim peynir yedim süt yoğurt anlıcam ama çikolata ya konusmuyorum ben artık çünkü dinlemiyorsunkiYaa evet
yok valla daha çözemedik.zengin karının yanında.geceleri uyuyamıyomuş.en son karıya dedi onu görücem görmek istiyorum diye.ama bahardan mı bahsetti bilmiyoz dahaSa
Rp niye yaşadığını söylememiş belli oldumu
Ucundan isirdım ama işte salakca ne Grek var ki . Ben benle konusmuyorim. Senin dediğine bak.Yaaa evet mi yaaaa niye yedin o zaman canim ya süt mu yapıyor çikolata yapma yaaa hadi acıktım çorba içtim peynir yedim süt yoğurt anlıcam ama çikolata ya konusmuyorum ben artık çünkü dinlemiyorsunki
Bence bahar degildir cunku baharı hatırlasa Öyle yaşayamaz o adam annesi benceyok valla daha çözemedik.zengin karının yanında.geceleri uyuyamıyomuş.en son karıya dedi onu görücem görmek istiyorum diye.ama bahardan mı bahsetti bilmiyoz daha
He yav . Onü derken anasını mi kastetdi . Baharı mi kimi acep . Tek izledgim dizi bu yav. Bi de dirilisyok valla daha çözemedik.zengin karının yanında.geceleri uyuyamıyomuş.en son karıya dedi onu görücem görmek istiyorum diye.ama bahardan mı bahsetti bilmiyoz daha
Bence de .Bence bahar degildir cunku baharı hatırlasa Öyle yaşayamaz o adam annesi bence
ama hırs yapmış önceden bi gün çok zengin olucam diye.erkek milleti işte parayı bulunca herşeyi unuturBence bahar degildir cunku baharı hatırlasa Öyle yaşayamaz o adam annesi bence
Aynen çok güzelAaaa bunu ilk defa gördüm bu süpermiş :)
20 dkdan sonra lastik gerekti ben de başa sardımbitmeyen leslie oben bitiyorum o leslie bitmiyo bi türlü
Bende sizi birlikte gördüğüme ve diyetten kopmamaniza sevindimecemavi eski mortim hatta ilk mortim burda olmana sevindim
Eee annesini hatırlıyor peki baharı niye hatirlamasin dimiBence bahar degildir cunku baharı hatırlasa Öyle yaşayamaz o adam annesi bence
ama hırs yapmış önceden bi gün çok zengin olucam diye.erkek milleti işte parayı bulunca herşeyi unutur
zaten herifler parayı bulunca,karılar da zayıflayınca eşini boşuyo
İyi isleri biraz yoğun oda ugrayacakKalpler bir kiz
Kelebek nasıl canin
Spor yaparsan telafi edilebilirMenu yazıyım
Sabah ılık limonlu su
Saat 12.30
2 yumurta ile pattsli kaşarlı
1 haşlama yumurta
5 zeytin 3 yeşil zeytin
2 kk peynir biraz telli ksar
Yeşillik domates koz biber
Ara elma mandalina
Aksam
Fırında yağlı idi unlu da hamsi miktar bi tabak tır galiba
1 dilim kadar ekmekbol salata
şalgam
Çay da gene sacmayim. 4 hurma fındık ceviz k.üzüm saat 21.00 gibi
Spor yok su az
Anası gelip yapismistir ben senin ananim Die. Baharı görse belki hatirlar . Ay o değil de yavrucaklar babasız büyüyorEee annesini hatırlıyor peki baharı niye hatirlamasin dimi
benim de aklıma anası geldi ama karı zaten zengin jiplere biniyo haspamHe yav . Onü derken anasını mi kastetdi . Baharı mi kimi acep . Tek izledgim dizi bu yav. Bi de dirilis
Çikeleta nirde?Menu yazıyım
Sabah ılık limonlu su
Saat 12.30
2 yumurta ile pattsli kaşarlı
1 haşlama yumurta
5 zeytin 3 yeşil zeytin
2 kk peynir biraz telli ksar
Yeşillik domates koz biber
Ara elma mandalina
Aksam
Fırında yağlı idi unlu da hamsi miktar bi tabak tır galiba
1 dilim kadar ekmekbol salata
şalgam
Çay da gene sacmayim. 4 hurma fındık ceviz k.üzüm saat 21.00 gibi
Spor yok su az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?