- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
canım ilk sayfayı oku olur mu? katı kurallar var herkes içinkızlar ben de geldim aranıza :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk sayfayı oku olur mu? katı kurallar var herkes içinkızlar ben de geldim aranıza :)
olmadıAma orası diyet grubuydu,ya burada kaçak et kesiyorlar derlerse,pardon kaçak üye zayıflatıyorlar derlerse![]()
canım okudum ilk sayfayı ama maşallah kaç sayfa yazılmış sistemi tam anlayamadım kurallarda sıkıntı yok :)canım ilk sayfayı oku olur mu? katı kurallar var herkes için![]()
spor yapmamak ve kaçamak yapmak affedilmiyor diyim sanacanım okudum ilk sayfayı ama maşallah kaç sayfa yazılmış sistemi tam anlayamadım kurallarda sıkıntı yok :)

bi de çok aktif bi grubuz biz, 2 hafta katılımına göre gruba eklerizBeni şu an yarışmacı olarak değil konuk olarak yaz,yarışa dahil etme,menü devermiyorum zaten.1AY SONRA HAVALAR ISININCA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYACAĞIM 500GR MI DA O ZAMAN VERİRİM.
AÇIK KALINCA HEP

Benimkideee
heee çok aktifüük çenesi düşük bir takımızzspor yapmamak ve kaçamak yapmak affedilmiyor diyim sana
hemen sopalar çıkarbi de çok aktif bi grubuz biz, 2 hafta katılımına göre gruba ekleriz
15 -20 dakika da mı spor yapmıyorsunuzben spor yapamıyorum. peki teşekkürler başarılar size
Beni şu an yarışmacı olarak değil konuk olarak yaz,yarışa dahil etme,menü devermiyorum zaten.1AY SONRA HAVALAR ISININCA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYACAĞIM 500GR MI DA O ZAMAN VERİRİM.
Caps Lock AÇIK KALMIŞ,AÇIK KALINCA HEP
Nare83 aklıma geliyor
,uğraşamam şimdi düzenlemeyle,idare edin
![]()
Nere kız dahaaa yeşilçay içecediikkkiyi geceler![]()
hayırlısı kuzumAyyy cops look hiç açık kalmıyor artık
PC yok , iş yok![]()
Umutsuz olma masumm,elbet bir iş bulursun ,biraz dinlenmiş olursun böyleceAyyy cops look hiç açık kalmıyor artık
PC yok , iş yok![]()
Beni şu an yarışmacı olarak değil konuk olarak yaz,yarışa dahil etme,menü devermiyorum zaten.1AY SONRA HAVALAR ISININCA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYACAĞIM 500GR MI DA O ZAMAN VERİRİM.
Caps Lock AÇIK KALMIŞ,AÇIK KALINCA HEP
Nare83 aklıma geliyor
,uğraşamam şimdi düzenlemeyle,idare edin
![]()
Ayy ne iyi ettik bak kalabalıklaştık bayağı
sen içme nolur nolmazNere kız dahaaa yeşilçay içecediikkk
hayırlısı kuzum
Ayyy cops look hiç açık kalmıyor artık
PC yok , iş yok![]()
Heeyyyytttttt beeeeee yavrummm sen yorulmadin mi niye bubkadar kastin
sen neler oluyo icinde yaglar mi eriyo ahhh kiyamam yaa yapma bunu sen boyle guzelsin kuzummmmAllah sizi ne guldum yaaa baskasi gelmiskuzu bizim daydream bu değil heralde hamile değildi ki canım yanlış etiketlemiş olmalı
Olsun olsunnn balim ye nohutlarii sen menunu inceledimm harikaaaaBi kepçeden fazla.. 1 yemek tabağı..
eline canina saglik kuzummmmmmkızlar yaptııııııııııımmmmm
bi kendinizi kontrol ediverin, gözler böyle oldu
tamamlayalım ilk mesaja koyucam![]()
İbretlik menümü paylaşayım bombalayın beni
Sabah 06.30 iki kuru kayısı
13.30 tereyağında 2 yumurta bi dilim tb ekmek
Akşam 19.00
bi tabak kıymalı tarhana çorba
İki dilim peynirli börek
ACık turşu
Ayran
2 litre su
Spor yok
Şu an çekirdekle savaş veriyorum yememek için![]()
biraz gecistirme mi olmus canim menunKizlar performansta zerre eksilme yok maaşallah gecmise yetisemedim.Ben de kabaca menu vereyim pek hoş olmasa da yazarak kendimi durdurabilecegime inaniyorum.kahvaltim 10 bucukta aksam yemegim 5 bucukta digerlerinin saatini bilmiyorum.
Sabah
Tost
Muz
Ara
Elma
Aksam
1 kase mercimek corbasi
3 kofte ve bikac patates(sulu yemegin patatesi)
Ara
Az sutlu nescafe
Gun icerisinde arada agzima cig badem attim sayisini bilmiyorum
Su 2 olmustur
Spor yok
salca bende severimm ama istah acar dimi
Yani hani benim mortimsmykmy
masum seninle birebir tanismadik ama severim seni ben hosgeldin gel bende sarilamSincik girdim kapıdan
Durun bı montumu cikaram
Sarılak![]()
Aaa denicem kuzuKızlar akşam için çok sağlıklı biber dolması yaptım size de tavsiye ederim. Prinç kullanmadım , esmer köftelik bulgur kullandım![]()
siirt fistigimi yavas gel adini bile anma ben andin mi hayirAnlastik ben de costum resmen herseyi yiyorum bugün 1 kase Siirt fıstığı aldım çalışırken habire yedim herkes şok geçirdi şıkır şıkır ses çıka çıka o sessizlikte ben habire yiyen kişi baktım herkes işi bıraktı benim fıstığa dadandi. Yemek tamamen bulasici bunu anladım akşam çıkarken yarın fıstıklı kimden deniyordu onları da yoldan çıkardım
esra is basinda
48 miMerababalar yaş 27 ye girmis bulunmaktayimboy 155. Guncel kilo 64.4 hedef suan 55 olsun
ama imili garisma grubuna eklemeyin suna motivasyon icin daha cok buradayım en kisa surede düzene girerim inşallah bebek emziriyorum. Pek guvenemiyorum o yuzdne kendime. Tanimayalar iicn omcedem 60 dan 48.8 e inmiştim neredeyse 1 yil korudum
Lutfen anlatÇoktan yedim 24.00 dan sonra hersey degisecek hatta zayıflama sirrimi paylassam mi sürpriz mi olsun bilemedim doktorumun verdiği liste. Önce deneyip sonra mı paylassam. 1 haftalik
burasi farkli bir yer oldu gecmisimiz var normal bir grup degiliz farkliyiz bence bize takilabilirse evet olabilirKızlar bir de yanlış anlamazsanız birşey diyeceğim.Gruba eski takım harici kimseyi almasanız,çünkü diyet grupları var,biz şu an burada bağımsız olarak bulunuyoruz,Onlar oraya yönlendirilse daha doğru olmaz mı?
ama sen oradayken geldin burasi farkli oldu kuzucum neyse bakalim hayirlisikuzu motivasyon sağlayan kimseyi kırmayalım dedik, kurallar belli zaten uyabilecek olan gelir yoksa barınamaz zaten.
zamanında siz beni almasaydınız ben de olmazdım şuanda burada![]()