- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bugün 300 ip atladım cnm..Suan kacsin hipo.
Gorursun bi an once .
Spor yapiyor musun?
Boy 175 kilo 69.5 fln cnm.. 69 da geziyorum işte bi haftadır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 300 ip atladım cnm..Suan kacsin hipo.
Gorursun bi an once .
Spor yapiyor musun?
On numero beş yıldız menü
Yersem simdi yarim saate yemem lazim ama 8gibi acikirim .On numero beş yıldız menü
Tam Perşembe’ye layık, bol da su içersen ödem atar, kilo verdiği Bugun
Bu arada 14.00’den sonra acıkmaz mısın?
Bence akşama pul biberli yoğurt bu menüyü süper yapar
Ohii ohii ben en az spor yapanınızım kızlar..pek şey olmazeveeeeetttt tufanları da kuralım mı?
menülereEsra_4378 bakar mısın?
sporaFloweroflife bakar mısın?
Ohii ohii ben en az spor yapanınızım kızlar..pek şey olmaz
Ne yedin kuzum?Ben yine mahvettim bugun allahım niye toparlayamıyorum yaa![]()
amin canım 23 üne reglm canım hayırlısı kızucuğum yapmadım daha erken diye düşünüyorumHadi bakalim nasip...
Ne zaman belli olacak peki test yaptin mi?
sağol canım yaBegendimmm.
Cok guzel sade temiz bi menu.
karatay mı yapıyorsun datlım. On numero menü

Dökül günahları bebeamBen yine mahvettim bugun allahım niye toparlayamıyorum yaa![]()

Daha önce ödemle ilgili bi tecrüben oldu mu karnabaharda ? Bende yapmaz sadece yanına sarımsaklı yoğurt yersem sarımsak yapar hepKızlara akşam karnabahar yesem ödem yapar mı ? Yaparsa ıspanak kavurcem![]()
Evet elimden geldigince yapmaya calisiyorum.karatay mı yapıyorsun datlım. On numero menü
Dökül günahları bebeam
Sana çoh güzel sopalar hazırladım![]()
Ay bilmiyorum ki hiç analiz edemem kendimi. Neyse yiyeyim de bakayım ediyor muDaha önce ödemle ilgili bi tecrüben oldu mu karnabaharda ? Bende yapmaz sadece yanına sarımsaklı yoğurt yersem sarımsak yapar hep
Evet masummm ne kadar etkiledi tartini ?@masumm tartıldın mı bugün ? Pattis haşat etmiş seni
Beni de saf pro haşat etti. Akşam yemeğinden beri hıçkırıyorum![]()