• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım :rolleyes:
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer :KK23:
Maşallah fıstığa nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah :KK200::KK15:
Kuzu nilisko ile spor gruplarını nasıl ayarlayacaksınız? Konuştunuz mu? Ben etiket olarak sizi yapsınlar dedim ama o zaman da 2 grup mu olacak siz de de?

Kiiizzzz 5 lere ne kaldi busraaaaaa
Canım aynı diyet kısmındaki gibi kasırgalar fırtınalar olarak ayırdık sen fırtınalara beni etiketlemiştin zaten orayı aldım direk liste yaptım :KK45:
ödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper:KK45:
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten:işsiz:
Mali :sopa:Aus ve Miu şuanda buraya bakıyorlardır eminim ve sen düşün ne yapmak istemişlerdir :kahve::ıslık:Silkelen hadi yeni bir haftaya başladık o ödemler artılar geldiği gibi gidecek inşallah:KK31:
hqdefault.webp

Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim :ruh:
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları:confused:
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4:oha:
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini :süslü:
N Nana hepfit hepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii:KK53:
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem :deli:
Korumada kalırsan ne mutlu zayıflama kuzum:KK70:sayfada birine zayıflama demek ne güzel :KK30:
Ehe ehe ehe ben de vereyim bari tartımı:KK69:
Geçen hafta 63.4 veya 63.5 idi
Bu hafta 63.6

Eki Görüntüle 2111989 geçen hafta 77.2
Bu hafta 77.3
+100

Vuruldunuz çıkınız lütfen öldünüz :KK67:
military-trained-cats-save-a-fel.webp

Yeminle moralim bozuldu yahu bu hafta sanki nasıl kilo alınır konusu gibi olmuş geneli + :KK43:silkelenelim arkadaşlar hadi sıkıntılar vardı stresliydik canımız sıkılmıştı ama artık toparlanma zamanı:süslü: Aus ve Miu görse sizi çok üzülürdü onların emeklerini de düşünün lütfen :KK43:

Kızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım :rolleyes:
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer :KK23:
Canım maşaallah nasıl geçiyor zaman:KK200::nazar:Doğum günü kutlu olsun.:KK36:Birlikte daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah:KK200:

Geçen haftaki spor tablomuz son durum budur :KK52:Eminim bu hafta daha da güzel sporlar göreceğiz :spor: N Nana hepfit hepfit begum75 begum75 yeni listemi de birazdan paylaşacağım:KK15:
Eki Görüntüle 2112014

Esra_4378 Esra_4378 hippotalamus hippotalamus smykmy smykmy @Sidelya95 Nevreste Nevreste suspushanimcim suspushanimcim

Starlar hepinizin emeğine sağlık ayağınıza kolunuza kuvvet :halay:Megada starım tekti Esra_4378 Esra_4378 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:Ultrastarlarda 1.olan suspushanimcim suspushanimcim :sampiyon::sampiyon::sampiyon:Yeni listede görüşmek üzere :KK15::KK200:
2 grup içinde birinci seçelim en çok spor yapan kimm

Vuruldunuz çıkınız lütfen öldünüz :KK67:
Vurulmadım banane yaaa:mad:
Geç kalkmıştım ,fazla bekleyemedim ,beklesem o 200 gr inerdi.
Korkarak yazacaktım ,geçmişe baktım şaşırdım ,Miusuz ilk haftada gevşenilmiş:KK43:
Cuma günleri böyle mi olurduk biz,coşkular tebrikler havada uçuşurdu :cry:

Fırtınalarım yeni listeye hazır mısınız :halay: Bu hafta eksilerimizle çoşturacağız sporlarımızla Kasırgaları yiyeceğiz :sus::KK71:Fırtına olamadan Kasırga bir hiçtir :KK30::rolleyes:

Eki Görüntüle 2112018

vorones vorones Floweroflife Floweroflife Antepia27 Antepia27 hippotalamus hippotalamus tevafuk55 tevafuk55 @Makbule007 smykmy smykmy @derunehatun @Sidelya95 Efser Efser Esra_4378 Esra_4378 sizlere güveniyorum hadi bakalım duyanlar duymayanlara söylesin bilenler bilmeyenlere duyursun :KK37:

Kızlarrr fırtınalarrr gorevimiz takippp :KK4:
Bakalim tablolara rakiplerimizinnsporlarinin iki katini yaomayiliz hadi bakalim :KK5:

Çok mahçup varim
ahh kuzum bu hafta super olucak eminim

Günaydın kızlar
Bugün okulum olduğu için sabah 6.30da tartıldım
Ama soğuktan heralde tartım kafayı yedi. 70.8 gösterdi beni sonra kıyafetle tartıldım 73,5gösterdi beni:oha: şimdi ben nasıl bildirimde bulunacağım
N Nana bugün oğlumun sağlık ocağında kontrolü var öğleden sonra orada da bi tartılacam bakalım:KK43:
Günaydın canım, en sağlıklı tartilma şekli tartı he aynı yerde dururken tartilmadır, tartı yer değişti mi sonuç 2 faklı şey olabiliyor ;)

Günaydın kızlar benim kilo bildirimim pek hos degil.yedigim pattisler beni tirmaladi epey.

Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.6
Fark 500 gr
Yuzde 0.79
hepfit hepfit N Nana
Düne kadar olan 500 Gr dan kurtuldun , artık 500 Gr daha hafifsin tebrik ederim:KK60:
:KK9::KK9::KK73::KK73:

Sarayca Sarayca morti iken orti olduk
Hem morti hem orti ;)

kuzular herkes menü başkanını kilo bildirirken etiketlesin emi, N Nana ile kiloları toplamamız kolay olur:KK15:
Ben genelde etiketsiz bakıyorum, giriyorum sayfalarına ne yapmış ne etmişler ordan buluyorum :KK53::KK53:

Bugun kilom sabit
Eski kilo 88
Yeni kilo 88

Bakalim doktor ne diyecek bu duruma onu da merak ediyorum

Kasirgalar ekibi ben cok atip tuttum sabah sabah umarim haftaya da boyle atip tutarim :sampiyon:
N Nana
Haftaya harika bir eksi bekliyorum :KK200:

günaydın hanımlar

geçen cuma 61.1
bu perşembe 63.4 kg :kızgın:

N Nana bu gün tartılamadım çok geç kalmıştım, unuttum.

hadi bakalım 1 hafta yedim içtim tazelendim ve diyete başlıyorum.
Şekerim çıktı saraycam :ruh:
Kolay geldi kolay gidecek bu sayılar :mapus:

Merhabalar. Artidayim mortilerim :KK43: halam yuzunden hep 52.5 gosterdi tarti
N Nana
Esra_4378 Esra_4378
Kizlar ben kimin takimindayim?
begum75 begum75
hepfit hepfit
nehirnil111 nehirnil111
Benim takımda ;)

Günaydın hayırlı cumalar herkese :KK200:

hepfit hepfit N Nana canlar kilom 52.5 hala kapıda biraz da yedim galiba bende keyifsizlik sinir olunca yerim takımın durumu da fazlasıyla canımı sıktı bahaneyle gelmiyorum tabi de geçen haftayla +500 geldim :KK43:ama önümüzdeki hafta yine 52 göreceğim kesin :KK200:
Bak canın sıkıldı da ne oldu? Olan +500 Gr ile sana oldu :sopa::sopa:

Kilo bildireyim
Geçen hafta 104.5
Bu hafta 102.9
Fark 1.600
Yüzde 1.53
hepfit hepfit N Nana
:KK73::KK73::KK9::KK9:

Eki Görüntüle 2111926

kızlar bu geçen haftadan kalanlarla oluşan tablo,
bu haftakini nilişkoyla yeniden düzenliyecez
spor takımlarına katılmak istyenler bizi etiketlesin:KK31::KK31::KK31:
spor yapmak istiyorum diyenlerden aklımda kalanlar

Donna_salut Donna_salut
Nevreste Nevreste
@masumm
@Ytmz
Esra_4378 Esra_4378

spor yapanlar kızlar sizleride ekliycez takıma
malipina malipina
hepfit hepfit
N Nana
Floweroflife Floweroflife

sizlerde katılcakmısınız kızlar?
Sarayca Sarayca
matematik61 matematik61
smykmy smykmy
@sidelya79
hippotalamus hippotalamus
@derunehatun
Kuzu ben Çarşamba dan sonra tam spor yaparım , şimdilik yürüyüş ile devam ederim liste de ;)

Ben geldim çok hastayım eksiyle geldim kızlar naaabeeerrr yaşasın yediklerimin artısı olmamışşş grip olmuşum boğazım çok acıyor geçmişe dönerim birazdan
Geçen hafta:61.2
Bu hafta:60.7
Fark-500
Eksiyle gelmişim şükür çok fazla veremedim ama olsun
N Nana hepfit hepfit begum75 begum75 @Sidelya95
Olleyyyy:KK73::KK73: geçen haftadan beri +500 Gr yükü üzerinden attın, artık 500 Gr daha hafifsin :KK9::KK9:

benim bildirim çok kötü durmuş orda, ama bu hafta başlıycaz değil mi yani bu başlangıç kilolarımız N Nana
Evet saraycam bu hafta başlayacağız:KK31:

bence hepsi bugün olsun bitsin
hedefleri hepfit hepfit ve N Nana mı vericek peki kim vericek? bence onlar versin

:KK64::KK64:

ödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper:KK45:
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten:işsiz:
Canım benim , insanın kendi kendine yaptığını , kimse kimseye yapmaz derler. Ne kadar doğru. Neyse olan oldu biten bitti. Şimdi geriye kalan mutsuzlukları mutluluğa çevirip cennete dönüştürme zamanı :mapus:

KASIRGALAR :KK31::KK31::KK31:

kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.

N Nana
Sarayca Sarayca 61,1/63,4:duduk:
@Ytmz 61,2/60,7:nazar::KK9:
malipina malipina 88,1/91,0:duduk:
zeynepleyya zeynepleyya
suspushanimcim suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste Nevreste
matematik61 matematik61 63,1/62,6:nazar::KK9:
@masumm
Donna_salut Donna_salut
begum75 begum75 57,5/57,9:duduk:

Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim :ruh:
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları:confused:
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4:oha:
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini :süslü:
N Nana hepfit hepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii:KK53:
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem :deli:
Ajan işte kilo alan hatun :KK53::KK53:

Öğle yemeğinde dışardayım, haşlanmış sebze ızgara et yiyicem:KK8: kasırgalar :KK8:
N Nana mmmmmm :rolleyes:
Bende miss gibi nohut yedimm :KK53:

Vurulmadım banane yaaa:mad:
Geç kalkmıştım ,fazla bekleyemedim ,beklesem o 200 gr inerdi.
Korkarak yazacaktım ,geçmişe baktım şaşırdım ,Miusuz ilk haftada gevşenilmiş:KK43:
Cuma günleri böyle mi olurduk biz,coşkular tebrikler havada uçuşurdu :cry:
Zor bir hafta gecirdik bence sonuclar yinede iyi.hakikaten hemen grup kurduk liste olusturuldu.bence halimize bin sukur.su an parca parca olsaydik bu cuma halimizi dusunemiyorum paylasim yapamicaktik malesef bin sukur.her seyi goren allah nerde olursak olalimm

Back
X