- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maşallah fıstığa nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallahKızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer![]()
Canım aynı diyet kısmındaki gibi kasırgalar fırtınalar olarak ayırdık sen fırtınalara beni etiketlemiştin zaten orayı aldım direk liste yaptımKuzu nilisko ile spor gruplarını nasıl ayarlayacaksınız? Konuştunuz mu? Ben etiket olarak sizi yapsınlar dedim ama o zaman da 2 grup mu olacak siz de de?
Kiiizzzz 5 lere ne kaldi busraaaaaa
Maliödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten![]()
Aus ve Miu şuanda buraya bakıyorlardır eminim ve sen düşün ne yapmak istemişlerdir 
Silkelen hadi yeni bir haftaya başladık o ödemler artılar geldiği gibi gidecek inşallahKorumada kalırsan ne mutlu zayıflama kuzumGüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini
N Nanahepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem![]()
Ehe ehe ehe ben de vereyim bari tartımı
Geçen hafta 63.4 veya 63.5 idi
Bu hafta 63.6
Vuruldunuz çıkınız lütfen öldünüz