• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Zor bir hafta gecirdik bence sonuclar yinede iyi.hakikaten hemen grup kurduk liste olusturuldu.bence halimize bin sukur.su an parca parca olsaydik bu cuma halimizi dusunemiyorum paylasim yapamicaktik malesef bin sukur.her seyi goren allah nerde olursak olalimm
O da doğru,7.takımda olmasa da burada toplandık,eğer toplanılmasaydı,moraller daha bozuk olacaktı,kimsenin kimseden haberi olmayacaktı.

Günaydın
:halay::KK37:
Kilo bildirim:
(Geldikten sonra çektiğim tartı fotosunu baz aldım)
Önceki hafta:56,8
Bu hafta:56,3
Fark:500 gram
Yüzde:0,880
29833B43-B800-4596-BDB4-CDEF4F5E1311.webp

Çok üzüldüm kızlar, cidden çok aç kaldım en az 1.8 olurum gözüyle yaptım, yemeyi bile 4 de bitirdim :KK61:
Tiroit ilaçlarını düzenli kullanıyor musun Lunyam.Başka bir sebepten az kilo verebilir misin?Mesela Nevreste Nevreste nin menüleri de kuş kadar ,senden de az veriyor.Siz ikiniz de gece yarılarına kadar uyumuyorsunuz ,sebep o olabilir mi?:KK64:

Vurulmadım banane yaaa:mad:
Geç kalkmıştım ,fazla bekleyemedim ,beklesem o 200 gr inerdi.
Korkarak yazacaktım ,geçmişe baktım şaşırdım ,Miusuz ilk haftada gevşenilmiş:KK43:
Cuma günleri böyle mi olurduk biz,coşkular tebrikler havada uçuşurdu :cry:
Vuruldun bir kere Deynebim :bicak:Bende çok üzüldüm geçen 2-3 haftadır kimseyi vurmuyordum ördek dışında düşün :deli:ahh olsa da vursam :KK43: @Portakal Sulu Ordek
Kızlarrr fırtınalarrr gorevimiz takippp :KK4:
Bakalim tablolara rakiplerimizinnsporlarinin iki katini yaomayiliz hadi bakalim :KK5:

ahh kuzum bu hafta super olucak eminim
Aynen öyle her zaman en fazlası en güzeli :halay:
Bak canın sıkıldı da ne oldu? Olan +500 Gr ile sana oldu :sopa::sopa:
Farkındayım Lunyam hele takımı görünce daha da farkettim olanları :KK43:
Çocuğu uyutup hemen başlarım inş..

Geçen hafta:69.6
Bu hafta: 68.2
Fark: 1.4
:işsiz::işsiz::işsiz:
Tebrik ederim harikasın :KK9::KK73:
Günaydın
:halay::KK37:
Kilo bildirim:
(Geldikten sonra çektiğim tartı fotosunu baz aldım)
Önceki hafta:56,8
Bu hafta:56,3
Fark:500 gram
Yüzde:0,880
Eki Görüntüle 2112028

Tebrik ederim canım çok güzel :KK9::KK73:

Günaydın canım, en sağlıklı tartilma şekli tartı he aynı yerde dururken tartilmadır, tartı yer değişti mi sonuç 2 faklı şey olabiliyor :KK66:

Düne kadar olan 500 Gr dan kurtuldun , artık 500 Gr daha hafifsin tebrik ederim:KK60:
:KK9::KK9::KK73::KK73:

Hem morti hem orti :KK66:

Ben genelde etiketsiz bakıyorum, giriyorum sayfalarına ne yapmış ne etmişler ordan buluyorum :KK53::KK53:

Haftaya harika bir eksi bekliyorum :KK200:

Şekerim çıktı saraycam :ruh:
Kolay geldi kolay gidecek bu sayılar :mapus:

Benim takımda :KK66:

Bak canın sıkıldı da ne oldu? Olan +500 Gr ile sana oldu :sopa::sopa:

:KK73::KK73::KK9::KK9:

Kuzu ben Çarşamba dan sonra tam spor yaparım , şimdilik yürüyüş ile devam ederim liste de :KK66:

Olleyyyy:KK73::KK73: geçen haftadan beri +500 Gr yükü üzerinden attın, artık 500 Gr daha hafifsin :KK9::KK9:

Evet saraycam bu hafta başlayacağız:KK31:

:KK64::KK64:

Canım benim , insanın kendi kendine yaptığını , kimse kimseye yapmaz derler. Ne kadar doğru. Neyse olan oldu biten bitti. Şimdi geriye kalan mutsuzlukları mutluluğa çevirip cennete dönüştürme zamanı :mapus:

Ajan işte kilo alan hatun :KK53::KK53:

Bende miss gibi nohut yedimm :KK53:
Heee bence de :confused:

Canım iki gündür siteye giriş yaptığım zaman sayfalar açılmıyor, bir sayfa beş dk sonra anca açılıyor. Giriş yapmadığım zaman tıkır tıkır açılıyor. Sizi okuyorum giris yapmadan, akşam okuyamadım bugünde yeni bakıyorum. Bu mesajda gönderilmez sanırım , üçüncü olacak diğer ikisi çıkmamış.

Back
X