- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hangisine inanacağımızı şaşırdık bizde...Ölmüş , zaten yoğun bakım daydi![]()
gördüm bileGözü tok ayol bunun.kuma neyin de yapmaz. ne var yikardim ayaciklarini . Yapardim yeşil çay
istersen
de yapardim . Neyse sen bilin
opiiyim bi tane mali gormesin çok fena vuruyooo
![]()

Gözü tok ayol bunun.kuma neyin de yapmaz. ne var yikardim ayaciklarini . Yapardim yeşil çay
istersen
de yapardim . Neyse sen bilin
opiiyim bi tane mali gormesin çok fena vuruyooo
![]()
atla sırtıma gidelim dıgıdık dıgıdıkgel yamacıma at hatunum benim![]()
bak baaakkk bi aklım çelindi![]()

Kiz deliler huliler. . Bu at muhabbeti gece gece dermanim kalmadıı .atla sırtıma gidelim dıgıdık dıgıdık![]()
Lisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazenLisans? Önlisans?

Peki ben 3 kere ayni mesajı okuyup üç kere de -açlıktan-sosyal hizmet okuyorum diye nasıl anladım??
Açlık bana yaramıyor zaar
Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyormigdedali hayrişim soramadım senin feylesofla durumun ne oldu? baban ne diyor fikri değişti mi?
Leslie vaaaaaar leslieeeeeÇok tatlısın anladım
Beni o megene salonuna gidermiyim
Kuzum hayıdır işten mi çıktın
Anladımmelek
![]()
FIRTINALARRRRRRR
Kuzum beğendim ben, gayet günü olmuş kurufasulyenin
sporsuzluk yakışmıyordu sana leslieni severim senin
bu hafta o artılar gidecek
detoks çorbası ayran aşı mı başka bi çorba mı kuzucum, gece saldırma emi hafif bi menü olmuş, akşama salata ekleseydin tok tutardı
kuzum güne geç başlaman haricinde beğendim ben, burda hemen bi @Ausencia kaptanımı anıcam süt ya da yoğurtsuz olmaz kuzucum, tüketmeye dikkat edelim olur mu?
senin menü yazışını seveyim, söyle o miuya gelsin buraya. psikolojik baskılarım devam edecek
kuzum 12:00 de gün açılışı çok geç geldi onun haricinde özellikle akşamına bayıldımmmmm
spor yok lafını sevmiom, @MiuLego ayarlarımı bozdu, sporsuz gün mü olur
o kestane kaç tane? künefe
diyete alışma menüsü diyorum, amaaaaaaa efser spor görmedim muhakkak gün bitmeden spor istiyorum (spor sevmediğini biliyorum ama o künefenin iki lokmacığı erisin bari)
buldum ben havucukuzu menü güzel ama akşam sakın ha
kocandan ve yediklerinden uzak dur
su iç annem, çok dayanamazsan ayran iç kuzum, sen emziriyorsun
abla miktarları da istiyorumbekliyorum, miktarlar ve hamsi kızartma mı? fırında mı? unlu mu?
kuzu çooookkkk yağlı bi kahve, ama menün güzel olursa günün erken saatlerinde 1 tane içebilirsin
gördüm ablacan bunu
verirsin sen hippom bende 4 kilo verip korumak istiyorum![]()
Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?Valla ben Urfadayım kuzu ankara'da degil bizim burda Mart bahar Nisan yaz

Gayet güzelmiş fitim afiyet olsunayyyy ben menü yazmadım
kahvaltı 08:00
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yeşilbiber
yarım domates
ara
2 dilim ayva
2 dilim portakal
öğle(12:30)
ızgara tavuk
salata
ara
sütlü neskafe
2 dilim portakal
akşam 18:00
yoğurt+keten tohumu
22:30
çok acıkınca 1 lokma peynir
spor: 1 saat tempolu yürüyüş=150 p
45 dk leslie=135 p
15 dakika yer hareketleri(pilates)=45 p
toplam=330 p
su en az 3 litre,çok içiyorum saymadım.
@Antepia27 @Floweroflife
N Nanaigdedali
Ben Twitter den öyle okudum, kulak zarı falan yırtılmış sesli çığlık atamadığı içinCnm hangisine inanacağımızı şaşırdık bizde...
iyi uykular kuzucum Allah rahatlık versin
Allah sabır versin o zamanLisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım![]()