• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

atla sırtıma gidelim dıgıdık dıgıdık :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Kiz deliler huliler. . Bu at muhabbeti gece gece dermanim kalmadıı . :KK70::KK70::KK70: ben yatem . Hemİ dé yalnuzzzz @hepfit sen de aklın celinikken gel bak :confused::confused::KK75: sabahanann sana karatay kahvaltısı hazirliyim . Fındıklar çiğ olur. Yumurta yoktur sen de gel ben organik de bulurum . Valaaa kizzzz:KK75::KK60::KK60::KK60::KK60::p:KK60::p:KK60::p

Lisans? Önlisans?
Lisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen:deli:
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım:KK14:

Peki ben 3 kere ayni mesajı okuyup üç kere de -açlıktan-sosyal hizmet okuyorum diye nasıl anladım??
:deli:
Açlık bana yaramıyor zaar
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
tevafuk55 tevafuk55 un mesajı vardı aralarda çıtır dost yazmış ben de onu çıtır karışık tost okudum :KK70:

igdedali igdedali hayrişim soramadım senin feylesofla durumun ne oldu? baban ne diyor fikri değişti mi?
Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyorm
Nişan vs olursa bi süre Urfa'ya gitmem lazım. Kpss yoğunlaştım. Bi de feylesofun ailesi 1 aya ormana çıkacak onların da ayrı telaşı var. Bekliyoruz

Çok tatlısın anladım :KK17:

Beni o megene salonuna gidermiyim :KK12:

Kuzum hayıdır işten mi çıktın o_O

Anladım :KK57:melek :KK57:
Leslie vaaaaaar leslieeeee:KK59:

FIRTINALARRRRRRR

Kuzum beğendim ben, gayet günü olmuş kurufasulyenin:rapci:
sporsuzluk yakışmıyordu sana leslieni severim senin:KK60:
bu hafta o artılar gidecek:confused:

detoks çorbası ayran aşı mı başka bi çorba mı kuzucum, gece saldırma emi hafif bi menü olmuş, akşama salata ekleseydin tok tutardı:super:

kuzum güne geç başlaman haricinde beğendim ben, burda hemen bi @Ausencia kaptanımı anıcam süt ya da yoğurtsuz olmaz kuzucum, tüketmeye dikkat edelim olur mu?:super:

senin menü yazışını seveyim, söyle o miuya gelsin buraya. psikolojik baskılarım devam edecek:KK62:
kuzum 12:00 de gün açılışı çok geç geldi onun haricinde özellikle akşamına bayıldımmmmm:kk77:
spor yok lafını sevmiom, @MiuLego ayarlarımı bozdu, sporsuz gün mü olur:KK12:

o kestane kaç tane? künefe:işsiz:
diyete alışma menüsü diyorum, amaaaaaaa efser spor görmedim muhakkak gün bitmeden spor istiyorum (spor sevmediğini biliyorum ama o künefenin iki lokmacığı erisin bari:sinirli:)

buldum ben havucu:KK45: kuzu menü güzel ama akşam sakın ha:sinirli: kocandan ve yediklerinden uzak dur:sinirli:

su iç annem, çok dayanamazsan ayran iç kuzum, sen emziriyorsun:super:

abla miktarları da istiyorum:KK45: bekliyorum, miktarlar ve hamsi kızartma mı? fırında mı? unlu mu?

kuzu çooookkkk yağlı bi kahve, ama menün güzel olursa günün erken saatlerinde 1 tane içebilirsin:ıslık:

gördüm ablacan bunu

verirsin sen hippom bende 4 kilo verip korumak istiyorum :oops:

fitim normalde 8 dedin mi kahvaltı biter bende. Ama bu şeker orucu mahvetti. Sabah keyifsiz kalktım sonra dedim uyu az şımart kendini saat 30 oldu:KK22:

Valla ben Urfadayım kuzu ankara'da degil bizim burda Mart bahar Nisan yaz
Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?:süslü:
Temmuuuuuuzz korktun mu?:süslü:
Ağustoooooos korktun mu ?:süslü:
Korkmadın mı ?:süslü:

ayyyy ben menü yazmadım:KK45:
kahvaltı 08:00
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 yeşilbiber
yarım domates

ara