• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Meyve ye dicektim ama yemisin:bicak: sabret Kuzu, yeşilçay içtin mi? O da biraz tatlı isteğini kesiyor

Beğendim kuzu ben, sporunu da çok beğendim :KK71: bozma sakın menüyü :confused:
Ben de yedim et ve salata, daha şimdiden açım :bicak: artık yeşilçay neskafe takilicam:deli:
Ben de bi kahve patlatacam şu bulaşıklarımı halledeym. Bozmam daha kuzu geçti...

Nazar etmezsin kuzum korkma ben de basari hikayelerinde fotolara bakip dururdum..o kararlilik birden geliyo.bak ben nisan ayında zayiflasam iyi olur dedim.haziranda emzirmeyi biraktim bahanem de kalmadi.ama anca eylulu buldu kafami toplamam.sen de yaparsin inaniyorum.:KK200:
Inşallah canım çok güzel olmuşsun :KK200:

Pide
Poğaça
Sigara böreği

Neden makbule?
Cunku gittiklerim liseden arkadaşlarım ta ve binde bir gorusuyoruz Ilk defa evlerine gidiyoruz bir suru hazırlık yapmıştı asırı ısrar etti bilirsiniz iste ne bileyim kırmak istemedim  ama o 59.9 u girecegim sen merak etme bugun engel olamayacak  zaten baska misafirlik falan yok olsada yemem her yerde zaten dedigim gibi ilk defa gidiyoruz diye o_Oo_Oo_O

Bugunun menüsü

13.00

4 tane burgu peynir
1 tane domates
2 tane kozlenmis yeşil biber
5 tane siyah zeytin
Karışık yeşillik
3 dilim çavdar ekmeği

Saat 15.00
3 tane ceviz
1 tane muz

17.00
Eti form çikolata kaplı 2 tane
1 kupa çay

19.00
1 tane kakaolu kurabi bütün gece kollarından sonra dayanamadım.

19.30

2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

Başka bişey yememek düşünüyorum umarım geceyi atlatirim

@Lunya begum75 begum75

Sporu da akşam yapacağım yapmadan yazmayim dedim

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk y.yağlı peynir
Aysberg , domates

Akşam 18:00
3 yk kuru biber kavurması (esroşunkinden) ;)
3 yk portakal sulu kereviz
1 yk kuru fasulye
Bir kase cacık
Turşu

Su 2,5 lt
Spor 40 dk normal yürüyüş
hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111

Cunku gittiklerim liseden arkadaşlarım ta ve binde bir gorusuyoruz Ilk defa evlerine gidiyoruz bir suru hazırlık yapmıştı asırı ısrar etti bilirsiniz iste ne bileyim kırmak istemedim  ama o 59.9 u girecegim sen merak etme bugun engel olamayacak  zaten baska misafirlik falan yok olsada yemem her yerde zaten dedigim gibi ilk defa gidiyoruz diye o_Oo_Oo_O
Benim de misafirlerim var makbus :110: ben de mi yiyim? Kahvaltıya gittin peynir zeytin yumurta vs hangisi varsa 1 tane cisla yemiş olsan yine göz yumardim(3 tane cis:KK12:) cuma istediğin kiloda olmazsan bu menüyü unutma emi:63:

KizlKı bugün pek gece gelemiycem
Hepinize hayırlı geceler
Abla menü vermeden çıkma, bekliyorum
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk y.yağlı peynir
Aysberg , domates

Akşam 18:00
3 yk kuru biber kavurması (esroşunkinden) :KK66: